Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Csodálkozom a kitartásodon, a sokadik kifogás.txt-t kapod, hogy mért nem bizonyít semmit, ha az orra előtt futja meg valaki a számára hihetetlen TT-s időt... Spórolok neked egy kis időt: nem fogja jelét adni, hogy felfogta se ő, se a bólogató emberei.

12 éves vérpistikék is értelmesebbek az fps játékokban, egy lan után csöndbe maradnak, mert tudják hol a helyük. Egyébként érti ő ezt szerintem, csak írtó kellemetlen lenne a szituáció.
De legalább van látogatottsága az oldalának. 
-
Trihorn
tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Tiszteletem Uram!
Üdv ezen a remek fórumon, nagyon jó arcok vannak itt! 
És nem csak jó arcok, hanem....(most Gyurit idézném, ahogy éppen téged akar meggyőzni a tutiról....

"A lényeg az, hogy már a helyzet is alapvetően érdekes. Az F1GH-n egy olyan ember nincs, aki közel járna azokhoz az időkhöz, amiket a PH-sok megfutnak tonnaszám. Nem érzed eme helyzet abszurditását? Igen? Nem? Téves? "
Ebben teljesen igazad van Gyuri.....ez tényleg abszurd.....de erről, sajnos mi tehetünk...
Hobo, köszi, hogy megvédtél a feketelista topicban is, már sejetettem, hogy valami ilyesmi a célod, amikor mondtad, hogy regeltél náluk.
Már lassan egy hónap múlva jön az F1 2011.
Na az lesz még egy jó parádé.....főleg a TT.. Remélem mi PH-s versenyzők szerezzük meg megint hamarabb azt a mágikus csúszkát

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De legalább van látogatottsága az oldalának. 
Üdv ezen a remek fórumon, nagyon jó arcok vannak itt!