- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoNick
tag
-
ps2k
tag
Énm is most aláztam le magam egy Celeron D procival.
Kissebb fejlesztést akartam eszközölni a régi 1.8a Intel Pent. Asus P4s533-X- hez. Végeredmény: Celeron D30 2,66 Ghz -> Most 3,2-n megy, Asrock P4VT8+ alaplaplappal ( csakis a Sata miatt ..) és Zalmann 7000 BCu hűtóvel.
konkluzió: A gyári rézmagos hűtővel alapban ment 45 fokon, Mount Everest és egyéb más mérések alapján 70 (!). Amikor ráraktam a Zalmann-t maradt minden ugyanilyen hőfokon, és amikor felrugdostam 3,2 -re akkor is. Ezt magyarázzátok meg nekem
u.i.: Most gyűjtök egy normálisabb alaplapra, ha összejön, bízom benne hgoy jobban fog muzsikálni, mert eddig az 1,8A penti ( ami 2,3-on ment..) lazán, csuklóból veri. -
Router
őstag
-
jimhun
senior tag
-
jimhun
senior tag
-
Router
őstag
-
jimhun
senior tag
Thx !
Megszenvedtem vele rendesen. Sajna egy kicsit hülye a párosítás, piros belső-kék neon, de sajna sehol nem kaptam piros neont. Meg állítólag idegesítően hat az emberre. Aztán egyszer csak szétverem
-
vallas
őstag
Hát igen a pénz az nagy úr !
Ha van benn venti akkor nem lehet gond!
A házad nagyon király
, te előbbre tartassz a moddolásban, mint én.
Az nagyon tetszik, hogy kívül fekete, belül meg piros a ház, GRAT! -
Router
őstag
én is így szoktam lenni ezzel fillérre kiszámolom a rászánni való pénzt

de nagyon jó ez a lap is -
jimhun
senior tag
Hali!
szerinte az sima is7 e sokkal jobb, most volt egy is7-e2 a kezemben, és sokkal ''olcsóbbnak'' tűnik a lap, és a northbridge-és lévő borda olyan meleg volt, hogy majdnem égette a kezem, és egy ventit kellett a ház oldallapjába barkácsolni, ami lehűti.
de hogy ne keserítselek el, miután összeállta dolog, stabilan ment a gép, és a húzás is ment.
[Szerkesztve]A venti az nem gond az van a házban 4 is
, de fogok rakni az NorthBridge-re is.
OFF: A házad királyul néz ki !!! Az enyém is hasonló a weboldalamon (adatok között) meg tudod nézni ha érdekel. Igen tetszenek az ilyen nagy házak.
-
vallas
őstag
Hali!
szerinte az sima is7 e sokkal jobb, most volt egy is7-e2 a kezemben, és sokkal ''olcsóbbnak'' tűnik a lap, és a northbridge-és lévő borda olyan meleg volt, hogy majdnem égette a kezem, és egy ventit kellett a ház oldallapjába barkácsolni, ami lehűti.
de hogy ne keserítselek el, miután összeállta dolog, stabilan ment a gép, és a húzás is ment.
[Szerkesztve] -
jimhun
senior tag
Hali !
Ha az összehasonlításnál lévő 3d mark 2001 re gondolsz, akkor még egy 8500 lelelel volt benne 250/200-al, amit nem lehetett még húzni se nagyon, a 9600 xt kb 1 hete van, azzal még az oldalon lévő eredményeknél is jobb, mert azok egy 9600 pro-tól származtak. ''nyugodjon békébe szegény'' R.I.P.Ja, így már másként fest a dolog

-
jimhun
senior tag
Az a baj pont ennyi lóvém volt rá.
)) Még egy plusz ezrest sem tudtam hozzávágni, az meg 4000-rel több kb.
Mondjuk most már lehet kapni 1 Gbyte-os modulokat is, abból kettő csak elég
).......talán -
vallas
őstag
Hali !
Ha az összehasonlításnál lévő 3d mark 2001 re gondolsz, akkor még egy 8500 lelelel volt benne 250/200-al, amit nem lehetett még húzni se nagyon, a 9600 xt kb 1 hete van, azzal még az oldalon lévő eredményeknél is jobb, mert azok egy 9600 pro-tól származtak. ''nyugodjon békébe szegény'' R.I.P. -
Router
őstag
-
Router
őstag
-
jimhun
senior tag
-
jimhun
senior tag
Hali!
Ha megnézizek a honlapom , címe az adatoknál, akkor találhattok rajta összehasonlító PC mark 2004, és 3d-mark 2001 eredményeket.
Az eredmény meglepő, mert PC mark-ban mindig megverte a P4-emet.
Amúgy nekem 2,8 d-van az irodai gépembe, az volt a tesztalany, és meg vagyok vele elégedve, sokkal jobb mint a sima 2,4 celeronhali !
Nem kevés ez a pont egy kicsit 8500. 2.8 Celeron d 9600XT 1GbyteRam ???
Az én 2.0 Celeronom (Nothwood) csinál 8900 pontot 512 Rammal meg fx5700-tel.
Nem 3D mark 2003 akart lenni ?
Az P4-es pontszámoknak 15-20000 körül kellene lennie.... -
vallas
őstag
-
jimhun
senior tag
Hali!
Ha megnézizek a honlapom , címe az adatoknál, akkor találhattok rajta összehasonlító PC mark 2004, és 3d-mark 2001 eredményeket.
Amúgy nekem 2,8 d-van az irodai gépembe, az volt a tesztalany, és meg vagyok vele elégedve, sokkal jobb mint a sima 2,4 celeronja ,a lap viszont király
)) -
jimhun
senior tag
Hali!
Amúgy nekem 2,8 d-van az irodai gépembe, az volt a tesztalany, és meg vagyok vele elégedve, sokkal jobb mint a sima 2,4 celerona Felhasználói adatoknál írd át a www.hhshdhd.hu/dfddf megjelenést HTTP://www.fdf.hu-ra
Csak azér mert így rákattintva nem jelenik meg a lap, úgy meg igen. -
vallas
őstag
Hali!
Amúgy nekem 2,8 d-van az irodai gépembe, az volt a tesztalany, és meg vagyok vele elégedve, sokkal jobb mint a sima 2,4 celeron -
jimhun
senior tag
Lehet húzni is?
) -
jimhun
senior tag
-
jimhun
senior tag
-
jimhun
senior tag
Hát egy Abit Is7-e2 m lesz holnap.
Állítólag az jó, meg húzni is lehet nem ? -
Router
őstag
-
Router
őstag
Rengeteget számítana ez az átállás persze csak szigorúan akkor ha van hozzá jó lapod ami kezeli a CelD-t nekem 2,6NW cerkám volt de a mostani 2,66-os prescottos cerkával össze sem lehet hasonlítani sokkal jobb

Végre megint alkotott egy jó celeront az intel!!! -
jimhun
senior tag
-
jimhun
senior tag
-
I_Am
veterán
én igy ugy tudtam régebben
Bővebben: linkTényleg létezik. Bővebben: link de intel oldalon csak ezt az egy fajtát találtam. Ha Neked ilyened van akkor ok.
-
jimhun
senior tag
-
I_Am
veterán
Hali !
Nekem egy 2.0 Northwood-os Celeronom van és igencsak nem vagyok megelégedve vele(szerintem az 1.7 Wiliamette jobb volt...).
Szerintetek nagyot dobna a dolgon ha vennék egy 2.6 Celeron D-t és felhúznám 3.2-re???
Észrevehető lenne?
Sajna P4-et nem tudok venni mert még mindig kicsit drága számomra
AMD kilőve(az alaplap miatt).
thx2Gigás NW-s Celeron?
NW magos Cerkák 2.4-nél kezdődnek, ha nem tévedek. -
jimhun
senior tag
Hali !
Nekem egy 2.0 Northwood-os Celeronom van és igencsak nem vagyok megelégedve vele(szerintem az 1.7 Wiliamette jobb volt...).
Szerintetek nagyot dobna a dolgon ha vennék egy 2.6 Celeron D-t és felhúznám 3.2-re???
Észrevehető lenne?
thxup
-
jimhun
senior tag
Hali !
Észrevehető lenne?
thx -
Router
őstag
hát lehet hogy van rá esély de szerintem ha szigorúan irodába kell akkor jó lenne a sima cerka is az biztosan belemegy
-
t_ferenc
őstag
hi!
kérdésem van
asrock p4m266 rev3.0 támogatja-e a cel D procikat. számomra nem volt egyértelmű a honlapi leírás. egy mozgássérült barátomnak kellene a segítség. neki van egy ilyen lapja és erre szeretne építeni gépet irodai célokra.
köszi -
esar
tag
Hi!
Segítsetek! Szeretnék bôvíteni procit. Jelenleg egy 1,8 Ghz celeronom van 512mb 333 mhz
samsung rammal egy Asus P4 S533-E alaplapon 645Dx chipset. (tudom, hogy gáz a sis lapba
az intel prockó, de akkor ennyire futotta). Szerintetek betudná fogadni a lapom a Celeron D
processzort. Mert elvileg 533 fsb-t tud a lap. Esetleg bios frissítéssel megoldható, hogy
felismerje?
Még egy kérdés: Ez a lap tud duálba hajtani memóriát. (mellé raknék még fél gigát)
Köszi.Nem támogatja a lapod a prescott procikat. A sis 645 nem tudja a dual csatornás ramkezelést. Az utolsó bios valamikor 2002 végén jött ki a lapodhoz,tehát akkor inkább vegyél bele egy northwood P4-et azzal még szép teljesítmény növekedést tudsz elérni a mostanihoz képest. Miért is gáz sises lapba az intel proci?

-
Suliro
senior tag
Semmi gond! Ebben igazad van! Én is gondolkozom azon, hogy utánanézek, hogy mennyire húzhatók a d-k és veszek egyet, majd széthajtom az agyát! Ja amúgy az én nevem tényleg a Siluro-ból van!
-
bigboss
csendes tag
Hi!
Segítsetek! Szeretnék bôvíteni procit. Jelenleg egy 1,8 Ghz celeronom van 512mb 333 mhz
samsung rammal egy Asus P4 S533-E alaplapon 645Dx chipset. (tudom, hogy gáz a sis lapba
az intel prockó, de akkor ennyire futotta). Szerintetek betudná fogadni a lapom a Celeron D
processzort. Mert elvileg 533 fsb-t tud a lap. Esetleg bios frissítéssel megoldható, hogy
felismerje?
Még egy kérdés: Ez a lap tud duálba hajtani memóriát. (mellé raknék még fél gigát)
Köszi. -
esar
tag
hali!
Nekem most alapon megy a 2.66-os és így 41C-os a hőmérséklete.
Ha húzom,mondjuk 3.6-ra, akkor 47-48kb. terhelés mellett sem igen megy fel 50 fölé. Pedig ''csak'' egy Cooler Master DI4 hűtő van rajta. Szóval nekem nem annyira melegszik. Pedig ez a második lap,amiben benne van.
[Szerkesztve] -
Peti_prof
csendes tag
[Szerkesztve] -
Peti_prof
csendes tag
Arról még senkit nem hallottam, hogy mennyire melegednek ezek a procik. Hallottam olyan értesüléseket, miszerint a Celeron D jobban melegszik, mint a P4.
[Szerkesztve] -
esar
tag
Siluro! Biztos h nem tudja még a celeron D sem megszorítani az athlon XP-t,de legalább egy normális celeron is van ismét.
Bocsánat! Suliro
[Szerkesztve] -
bim
veterán
2.53/3.6G
Pcmark2002 CPU 5311/7406
SuperPi 1M 62/47
SuperPi 2M 158/124
WinRAR 297/363
Van hozzá AbitEQ, PWM-nek hívja, Everest alaplapnak, MBM NB-nek.
AbitEQ súgója szerint a CPU foglalat körül lévő áramkörök hőmérséklete.
Terhelés alatt ezek tűzforróak. Vhogy teszek rájuk bordákat, de nagyon kicsi a felületük.
[Szerkesztve]nehéz ügy a hő eltávolitása onnan.jo volna egy müanyag alagutat épiteni ventivel a végén ami leszivja a meleglevegőt.
-
Suliro
senior tag
A celeronok nem képesek megverni az Athlonxp-ket.
-
NoNick
tag
2.53/3.6G
Pcmark2002 CPU 5311/7406
SuperPi 1M 62/47
SuperPi 2M 158/124
WinRAR 297/363
Van hozzá AbitEQ, PWM-nek hívja, Everest alaplapnak, MBM NB-nek.
AbitEQ súgója szerint a CPU foglalat körül lévő áramkörök hőmérséklete.
Terhelés alatt ezek tűzforróak. Vhogy teszek rájuk bordákat, de nagyon kicsi a felületük.
[Szerkesztve] -
perempe
veterán
Egy P4-hez képest mennyire érezni a fele cache-t? (Játékok töltődése, WinRar, stb.)
-
esar
tag
hali!
Szerintem több mint valószínű hogy viszi, legfeljebb egy kis plusz feszt kell csak adni neki. No meg egy kis szerencse
[Szerkesztve] -
Volu
tag
Hali!
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van: 2,4 Cel D-k közül sok viszi a 3,6 Ghz-et? 200-as FSB miatt kecsegető lenne
-
esar
tag
Megoldódott a probléma. Mégpedig úgy hogy előszőr elindítottam a procit 100-as fsb-vel,aztán utána már ment minden simán. Most fesz emelés nélkül 3600-on megy a proci. Na én ezt nem értem,hogy miért így kell csinálni... de mindegy

-
lwolf
csendes tag
Igazából nem kapnak sírógörcsöt a 848 alaplapok... csak sötét képet.

Tesztelve Albatron 848PV Pro + Intel Celeron D 2,4GHz (Albatron 865-tel u.a. proci működik, ugyanaz a 848 lap pedig Northwoodos Celeronnal működik... a következtetést meg mindenki levonhatja magának -> A ''Prescott ready'' felirat nem viccből van egyes alaplapdobozokon
-
bim
veterán
-
esar
tag
lehet tuningolni, Asrock alaplapban Sis 650 chipset volt,és alapfeszen szépen ment 3300 Mhz-en a proci
-
bim
veterán
-
esar
tag
alapban 133-at ad a procinak
-
Alex91
félisten
-
esar
tag
Soha semmi gondom nem volt még a sises lapokkal,és olcsóbb is mint az intelesek.
-
bim
veterán
Sziasztok!
Ma szert tettem egy Gigabyte 8S655FX(-L) alaplapra. Egy 2.66-os cel. D van benne. Gondoltam megnézem mennyit bírhat a proci, de egy Mhz-t nem enged húzni rajta. Már újraindításnál be sem kapcsol a monitor. Pedig van a lapban Agp/pci fix is tehát az nem lehet a probléma. Próbáltam kicsi feszt is adni a procinak, memóriát visszavettem de az sem segített. Mi lehet a problem? Még az Asrock lapomban is tudtam valamit húzni a procin.
Segítséget előre is köszi!miért pont siss-es csipszetes lapot vettél?nem sok emberkének van ilyen igy nehezen találsz segitséget

-
esar
tag
Igen feltettem a legújabbat
-
Alex91
félisten
Sziasztok!
Ma szert tettem egy Gigabyte 8S655FX(-L) alaplapra. Egy 2.66-os cel. D van benne. Gondoltam megnézem mennyit bírhat a proci, de egy Mhz-t nem enged húzni rajta. Már újraindításnál be sem kapcsol a monitor. Pedig van a lapban Agp/pci fix is tehát az nem lehet a probléma. Próbáltam kicsi feszt is adni a procinak, memóriát visszavettem de az sem segített. Mi lehet a problem? Még az Asrock lapomban is tudtam valamit húzni a procin.
Segítséget előre is köszi!BIOS frissites volt mar???
-
esar
tag
Sziasztok!
Segítséget előre is köszi! -
Router
őstag
-
t_ferenc
őstag
Na ez érdekes, mert nekem meg simán beelőzi a CPU-t: normál esetben PWM/CPU: ~35/40 °C, terhelve felmegy 62/60-ra is. Ugyanilyen lap, CelD 2.53@3.7G, 1.350V.
Az is érdekes, hogy minden progi mást nevet ad ennek az érzékelőnek: NB, PWM stb.
Amíg NW cerka volt benne (2G@3G) addig semmi ilyesmit nem tapasztaltam, a táp hangját sem lehett hallani.
Ezek szerint kellene kis ram hűtőbordákat ragasztani a CPU felett lévő fesz.szabályzókra? Segítene ez? Merthogy próbáltam már közvetlen közelről egy 7cm-es ventivel levegőt fújni rájuk, gyakorlatilag semmit sem ért.NW proci nem is fűt annyira
-
t_ferenc
őstag
de van abiteq
-
bim
veterán
-
NoNick
tag
Futtattam egy rakás tesztet, sajnos csak holnap tudom beírni az eredményeket.
-
NoNick
tag
csőváz!
köszi az infókat jól megy a cerka 2.67@3.6, de van egy kis gondom. illetve nem igazán gond, inkább csak kérdés: abit is7-e2-ben van és a PWM részen sztem túl magas a hőfok. nem vészes, de azért lehetne kevesebb is. ~40 körül van ált. hogy lehet azt hűteni? vagy bármi okosság érdekel.Na ez érdekes, mert nekem meg simán beelőzi a CPU-t: normál esetben PWM/CPU: ~35/40 °C, terhelve felmegy 62/60-ra is. Ugyanilyen lap, CelD 2.53@3.7G, 1.350V.
Az is érdekes, hogy minden progi mást nevet ad ennek az érzékelőnek: NB, PWM stb.
Amíg NW cerka volt benne (2G@3G) addig semmi ilyesmit nem tapasztaltam, a táp hangját sem lehett hallani.
Ezek szerint kellene kis ram hűtőbordákat ragasztani a CPU felett lévő fesz.szabályzókra? Segítene ez? Merthogy próbáltam már közvetlen közelről egy 7cm-es ventivel levegőt fújni rájuk, gyakorlatilag semmit sem ért. -
bim
veterán
-
bim
veterán
csőváz!
köszi az infókat jól megy a cerka 2.67@3.6, de van egy kis gondom. illetve nem igazán gond, inkább csak kérdés: abit is7-e2-ben van és a PWM részen sztem túl magas a hőfok. nem vészes, de azért lehetne kevesebb is. ~40 körül van ált. hogy lehet azt hűteni? vagy bármi okosság érdekel.az ha alapbol annyi akkor tényleg sok!ha max annyi akkor király.egyébként a feszstabok környékén van az érzékelő a proci felett.
-
t_ferenc
őstag
csőváz!
köszi az infókat jól megy a cerka 2.67@3.6, de van egy kis gondom. illetve nem igazán gond, inkább csak kérdés: abit is7-e2-ben van és a PWM részen sztem túl magas a hőfok. nem vészes, de azért lehetne kevesebb is. ~40 körül van ált. hogy lehet azt hűteni? vagy bármi okosság érdekel. -
Race-Face
tag
-
bim
veterán
valaki dobjon egy linket ahonnan le lehet tölteni ezt a SuperPI-t.vgy ha nem nagy nyomja át mélbe.köszi
-
gerlaip
addikt
-
Race-Face
tag
Igen, azt hiszem, tudok számolni.
Az általad belinkelt tesztben:
CeleronD 2,4 GHz
Superpi 64sec
CPU Mark 99: 128 pont.
Én mérésem, Duron 1850 MHz
Superpi 67 sec - ez 4% különbség a CeleronD javára - szerintem
CPU Mark 99 129 pont - itt hajszálnyival a Duron a jobb - szerintem
Ha nem így látod, valamelyikőnknek újra kell járni az első osztályt
-
Viktor77
titán
-
Simi121
aktív tag
-
Viktor77
titán
-
Simi121
aktív tag
Szia! Nekem egy 2.53@3.8 cel D-m van
SuperPi 1M
CeleronD 3,8 GHz 44s
CPUMark99
CeleronD 3,8 GHz 194 pont
és ehez csak egy kis szerencse kell. -
Router
őstag
ez fajin a sandra szerint majdnem ugyanojan a cel d2,4 mint a pentium!
-
Joczeek
addikt
Szóval az az AMD Duron nagyjából a 2,4 CeleronD szintjén van
Te tudsz számolni?
SuperPi-ben a CelD 25%-al rövidebb idő alatt
számolt,a CPUMark-ban 27%-al több pontot kapott. -
Race-Face
tag
yess
SuperPi 1M
CeleronD 3,32 GHz 50s
AMD Duron 1850 MHz 67s
CPUMark99
CeleronD 3,32 GHz 166 pont
AMD Duron 1850 MHz 129 pont
3dMark03 nem akar menni, nem tetszik neki a MatroxG450-em
Szóval az az AMD Duron nagyjából a 2,4 CeleronD szintjén van. -
Joczeek
addikt
-
Router
őstag
-
Joczeek
addikt
Kezdem kellemetlenül érezni magam.
Fentebb írt ''asszonyi'' gépben 1600-as duron ketyeg 1860 MHz-en.
Egy nem épp sebességbajnok sis chipsetes asus terminator barebone rendszert hajt.
Saját gépem jelenleg CeleronD 2,66 jelenleg 3,32 MHz-en egy asus p4p800 se lapon.
Sandra 2004-ben az alábbi eredmények születtek:
CPU benchmark:
Duron 1860 6993/2929
CeleronD 3,32 8847/4054
A gézu által belinkelt teszt szerint:
P4 2,4 Prescott: 6424/2991
Ezek szerint a Duron egy P4 2,4 prescott sebességét hozza??? Legalábbis Sandra kisasszony szerint, és mint tudjuk, a nők nem feltétlenül megbízhatóak...
No, szedek le még néhány tesztprogramot...A sandra szintetikus tesztje nem mérvadó,inkább a 3dmark03 cpu
bench-et, a superpi-t és a cpumark99-et nézd. -
Brae
őstag
-
csucsu_17
aktív tag
A Celeron D képes HT-s működésre ?
-
biker
nagyúr
2.8/800 egy ati chipsetben, ami néha elég érdekeseket művel, de amugy gyors:
dhrystone ALU: 8418
wheatstone FPU: 3494/6868 -
Race-Face
tag
Bővebben: link
Ez megfelel?Kezdem kellemetlenül érezni magam.
Fentebb írt ''asszonyi'' gépben 1600-as duron ketyeg 1860 MHz-en.
Egy nem épp sebességbajnok sis chipsetes asus terminator barebone rendszert hajt.
Saját gépem jelenleg CeleronD 2,66 jelenleg 3,32 MHz-en egy asus p4p800 se lapon.
Sandra 2004-ben az alábbi eredmények születtek:
CPU benchmark:
Duron 1860 6993/2929
CeleronD 3,32 8847/4054
A gézu által belinkelt teszt szerint:
P4 2,4 Prescott: 6424/2991
Ezek szerint a Duron egy P4 2,4 prescott sebességét hozza??? Legalábbis Sandra kisasszony szerint, és mint tudjuk, a nők nem feltétlenül megbízhatóak...
No, szedek le még néhány tesztprogramot... -
Joczeek
addikt
-
csucsu_17
aktív tag
Celeron D tesztet szeretnék látni a Ph. oldalán!
-
Router
őstag
nekem megy mint állat!
A régi cerkákkal össze sem lehet ezeket hasonlítani! -
t_ferenc
őstag
én épp most próbálgatom az enyémet, celeron D 2,66 + asus p4p800 se
3,5 GHz-et még bírta feszemelés nélkül, 1,475 V-tal gond nélkül ment 3,6-on, de ott már sűrűn volt 50°C felett (valami dög hangos speeze hűtő van rajta, máris utálom...)
Most 20×166-on megy, jelenleg éppen 36°C-os, azt hiszem, így hagyom.
Lefuttattam néhány tesztet, az ''asszonyi gépnél'' (=1600 MHz Duron 1850 MHz körül valahol) alapórajelen kb. 10%-kal volt gyorsabb, jelenleg kb. másfélszer.
Ez azért nem túl nagy eredmény...engem a zaj annyira nem érdekel csak menjen valamennyire

szóval 2,67@3.5 az nem annyira rossz -
Race-Face
tag
én épp most próbálgatom az enyémet, celeron D 2,66 + asus p4p800 se
3,5 GHz-et még bírta feszemelés nélkül, 1,475 V-tal gond nélkül ment 3,6-on, de ott már sűrűn volt 50°C felett (valami dög hangos speeze hűtő van rajta, máris utálom...)
Most 20×166-on megy, jelenleg éppen 36°C-os, azt hiszem, így hagyom.
Lefuttattam néhány tesztet, az ''asszonyi gépnél'' (=1600 MHz Duron 1850 MHz körül valahol) alapórajelen kb. 10%-kal volt gyorsabb, jelenleg kb. másfélszer.
Ez azért nem túl nagy eredmény... -
t_ferenc
őstag
-
csucsu_17
aktív tag
Miért nincs a PH-n egy átfogó proci teszt ?
Azthiszem az utóbbi időben sok proci kijött lsd. itt a Celeron D
lécci lécci csináljatok egyet!
thx
csucsu -
Router
őstag
-
Router
őstag
nekem is valami hasonló a mem r/w-m!!!!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 5/// 2 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2 - i5-11G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- 27% - GIGABYTE Z890 AORUS ELITE WIFI7 Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, te előbbre tartassz a moddolásban, mint én.