Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
Az én Celeron D-m már 3.1GHz-et sem bírja

-
Cloud_s
aktív tag
Én továbbra is azt mondom, hogy a hűtőd a ludas. [link] Még ha 6000-es (leírni is szörnyű
) fordulaton járatod, akkor se brillíroz, alacsony (1600 - mondjuk ez se alacsony...) fordulaton pedig a lehető legszarabb. Már bocs. Olcsó hűtőnek ajánlom az Arctic Cooling hőcsöves coolereit.
[Szerkesztve] -
Necc
addikt
válasz
Cloud_s
üzenetére
Nekem ami volt Celeron D (D0 steppinges) simán elment a gyári hűtővel 3.5GHz-et, és egy Zalman 7000B AlCu is tökéletesen jól lehűtötte. Ha borzasztóan melegszik a CPU normális, hibátlan hűtéssel akkor meg kell nézni a proci steppingjét, ha C0 akkor nincs mit tenni
ez még onnan is kideríthető, hogy nem nagyon húzható 3GHz fölé, 3.2GHz volt a max amiről hallottam. -
Cloud_s
aktív tag
Milyen ellenállásokon van leragasztva? Nem értem!
Ha a cooler alja van leragasztva, ahol érintkezik a CPU-val, akkor az két dolgot jelenthet. Vagy gyárilag tettek rá valami hővezető szalagot, vagy a felületetet megóvandó egy védő fóliát (vagy a gyári pasztára fóliát...). Az utóbbi esetben ha ezt nem szeded le, akkor igenis eredményezheti ez a +10 fokot.
De szerintem az aláírásodban levő hűtő túl kicsi erre a procira. Szerezz be vmi testesebb, hőcsöves darabot és valószínűleg megoldódik a problémád. Próbálkozhatsz feszültségcsökkentéssel is, nekem pl. 1.15V-on megy.
[Szerkesztve] -
D@ni88
addikt
up
-
D@ni88
addikt
MOndjuk tegnap amikor pasztát cseréltem akkor meglepődtem mert le volt ragasztva az alaja valamilyen matriával (az ellenállásokon). de hát ez nem jelentene 10enpár fokot
-
D@ni88
addikt
válasz
Cloud_s
üzenetére
Végülis megfogni megtudom, de nem szerencsés

tegnap leállítottam a gépet, aztán leveszem a coolert, h pasztátcseréljek, aztán kúrva forró volt főleg az alja...
szval vezeti a hőt, az egész borda réz, lehet h az a baj, h nagyon vékony lamellái vannak?
de az előző Celeronom, ami nem E0ás volt, na az csak 40volt alapból 52játékban... -
D@ni88
addikt
amúgy a G1-es prociknak mennyi a hőfoka a gyári hűtővel. tudom függ a háztól meg a szellőzésdtől de egy átlagos adatot

mert a mostani cerkával jó beszoptam szó szerint mert E0-ás és meleg mint egy kazán...
most is ALAPJÁRATBAN 54fokos... szval erre csak azt tudom mondani h kú**a édes anyj*t -
D@ni88
addikt
szval ez ilyen rizikós

amúgy meg nagy cumi van. májusba megvettem a 3ghzes cerkát, merthogy a 2,5ös elfüstölt... és mindezt 18500ftért.
na és akkor most beszéltem egy ürgével aki bevenné (mert legtöbb boltba nem is veszik be vag csak alaplappal) és hát 9000FTot mondott érte... aztán most van dúrván 7000rem amit el tudnék költeni... az meg csak 16000 és ő meg 21ért tudna dobozost hozni nekem -
mycso
veterán
Szia, teljesítményben sokkal erősebb a p4.
Melegedés, háát ha kifogsz egy jó szériát pl:E0 vagy G1, akkor azok nem igazán melegedősek.
Hasonlítgatni nehéz lenne, mert van celeronD-ből is, olyan ami bazira melegszik, viszont olyan is, ami kevésbé --> na p4-nél detto ugyanez a helyzet. -
Norbi14
senior tag
Valaki erre? [link]
-
D@ni88
addikt
Hali, mennyit ér egy májusi 3ghzes celeron D 478ba?
és mennyi hülönbség van a P4es 3ghzes társához teljestményben, és hőtermelésben? -
mycso
veterán
válasz
wedlock
üzenetére
Hát erre nemigazán lehet egyértelműen válaszolni, mert sok más tényező is szerepet játszik: ram, táp, cooler és maga a proci is.
De elviekben egy komolyabb lapban /pl.: asus p5wd2/ valószínű tovább menne.
A kérdés az, hogy egy ilyen kaliberű procihoz van-e értelme 30k-s lapot venni. -
wedlock
tag
Azon tűnödöm hogyha vennék valami életképesebb alaplapot (asus,msi),vajon tudnám e tovább pörgetni a procit??Szerintetek?
-
mycso
veterán
1. Kérdésem: Nem gáz egy kicsit az 50-60 közötti hőmérséklet sima win-használatkor ( Üresen megy a gép)?
Mivel így alapjáratban is elég magas a procid hőfoka, én a tuningal a helyedben nem is próbálkoznék.
Esetleg pasztázd újra a hűtőt, és nézd meg, hogy rajta van-e rendesen.
2: Egy emberséges űberstabil tuningbeállítást (BIOS) tudnátok leírni nekem?
Egyébként FSB emelés, majd ha kevés a fesz, akkor vcore fesz emelés/minimális/, AGP/PCI freki fixre állítása esetleg ram visszaosztás, de ezeket majd akkor, ha normális hőfoka lesz a procidnak /kb.:alaphelyzetben max 40 fok./
Ja: ha 2 memóriamodul van benn, akkor csak 333-mal mennek!
Ezt megis válaszoltad: A memó: Az alaplap kézikönyvében ez van írva:
1ddr dimm slot supports: pc3200 (ddr400), max 1gb,
2ddr dimm slot supports: pc2700 (ddr333)/pc2100 (ddr266), max 2gb
Tehát ha 1GB-nél több ramot raksz bele, azt már csak 333-asnak fogja venni!!!
A bios frissítés után át-tudtam állítani 400MHz-re, de nem meretem így hagyni, félek egy ''szakértői vélemény''nélküli használattól!
Bár ezt teljesen nem értem, mert szerintem ilyen alacsony FSB/133/ mellett nem tudsz 2:3-as szorzót választani.
De ha te mégis tudod 400-on hajtani a ramokat, akkor tedd azt --> a ramjaid mivel 400-asok, muszáj bírniuk a lapnak pedig ennyi tuningot elkell viselnie.
Ha a 2 memóriamodul paraméterei nem egyformák, akkor arra hogyan tudok rájönni?
Részben erre is rájöttél már, mert te írtad: 1:1Gb400 DDR Kingmax 3200, 2: 256Mb400 Noname 3200
De az Everest vagy CPU-z nevű progikkal megnézheted pontosabban is a ramjaidat. -
Pistee
csendes tag
válasz
Gergő20
üzenetére
Ránézésre jól illeszkedik, megfelelő mennyiségű paszta van alatta!
Fullon pl Avi-dvd konvertáláskor max 73-volt! Mondjuk a szobámban akkor volt 38!
Átlag kb 60-63 között mozog!
A memó: Az alaplap kézikönyvében ez van írva:
1ddr dimm slot supports: pc3200 (ddr400), max 1gb,
2ddr dimm slot supports: pc2700 (ddr333)/pc2100 (ddr266), max 2gb
A bios frissítés után át-tudtam állítani 400MHz-re, de nem meretem így hagyni, félek egy ''szakértői vélemény''nélküli használattól!
Ha a 2 memóriamodul paraméterei nem egyformák, akkor arra hogyan tudok rájönni? -
Gergő20
tag
hát az 50-60fok az soknak tűnik üresjárásban lehet hogy az alaplap mér félre vagy nem jol lett feltéve a procira a hűtő
és akkor mennyit full terhelésen a proc hőmérséklet ?
amíg ki nem deríted hogy mért ilyen magas a proci hőmérséklet addig tuningban ne nagyon gondolkodj.
(bár nem ismerem a via csipszeteket lehet azért megy 333mhz-n a memória mert a noname ram nem tudja 400-on azt az időzítést amit a kingmax és ezért a lap lajebb veszi az órajelet vagy simán ennyin tud csak kezelni 2 ramot egyszerre ) -
wedlock
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Bár nekem odáig elmenne..

-
Pistee
csendes tag
Üdv! A gépem:
-Asrock p4vm800
-Intel Celeron 325 Prescott 2533MHz 133,3*19 533,3FSB Socket 478mPGA
-1280Mb Memó: 1:1Gb400 DDR Kingmax 3200, 2: 256Mb400 Noname 3200
-Intel gyári proci ht venti
-Gaba 400W-táp
-GForce mx440 Videókari
1. Kérdésem: Nem gáz egy kicsit az 50-60 közötti hőmérséklet sima win-használatkor ( Üresen megy a gép)?
2: Egy emberséges űberstabil tuningbeállítást (BIOS) tudnátok leírni nekem?
Válaszotokat előre is várom! Köszönöm!
Ja: ha 2 memóriamodul van benn, akkor csak 333-mal mennek! Próbáltam a bios frissítést is, de az sem segített!!!????
Ha jobb e-mail-ben: djmerlyn@freemail.hu -
Gergő20
tag
válasz
Peti Boy 91
üzenetére
nekem zalman 7000cu van alapon 28fok a proc (23fok van a házban) terhelve ha jól emlékszem alapórajelen 45fok alatt volt a maximum (nekem nagyon bejön ez a kis hűtő főleg hogy 2,5k ért vettem itt ph-n
) -
wedlock
tag
válasz
Peti Boy 91
üzenetére
Zalman 7000B AlCu...Most épp 32 fokos (celsiusban)
-
Peti Boy 91
csendes tag
milyen hütöd van és most hány fokos ?
-
mycso
veterán
válasz
Peti Boy 91
üzenetére
Addig ameddig megy!!!!!!
Egyébként hova akarod felhúzni???
[Szerkesztve] -
wedlock
tag
válasz
Peti Boy 91
üzenetére
Én a sajátomat 3,45 Ghz-n járatom jelenleg.Többet a ramjaim nem birnak egyszerüen..
-
Peti Boy 91
csendes tag
hello
Van egy Intel Celeron D 346, 3066 MHz procim.
Mennyivel lehet felhúzni hogy ne füstöljön le?( most 37-40fokos, játék közben nem tom...)
(Alaplapom : ASUS P5ND2-SLI DELUXE) -
deadguy
aktív tag
válasz
Zozzant
üzenetére
Hiába állítom át (akár 1Mhz húzás nélkül is) manual-ra, elmentem a BIOS-t, majd azzal fogad: New CPU installed.... na viszont buta kérdés: nem lehet táp miatt? Nekem anno egy 300W táp művelt ilyet egy 2,4 P4 prescott-al. Tápcsere lett, utána nem volt ilyen gond. Barátom gépében most egy 300W Mercury táp van, (szvsz) kevés egy 3,06 Celeron D-hez. Vagy nem?
-
támogató
tag
Sziasztok!
INTEL M C 02
CELERON R
2 GHZ/128/400/1,525V/
SL6HY PHILIPPINES
7233A408-0241
Ill. Tollal 02/01368 jelzések vannak a procimra vésve. a tokra pedig MPGA 478 B.
Ebből hogy jön a proci szám, a mag neve, honnan tudom meg hogy milyen alaplap jó hozzá biztosan. Az intel oldalán nem találok ilyen számokat.
Köszi előre is. -
deadguy
aktív tag
Hali! Haver vett egy Intel Celeron 345 D procit (S478) egy ASUS P4P800 SE lapba. Új rendszer, legújabb BIOS, mégis minden indításnál azt írja ki (még bios-nál), hogy ''new CPU installed, please setting BIOS'' vagy valami ilyesmi.... szóval bármit állítunk, mindig ez van. Ugybár a lap támogatja a procit, kékhalál fagyás nincsen, csak ez az idegesítő probléma, előre is köszi a helpet.
-
-
trium
csendes tag
Üdv mindenkinek
Meg tudna nekem mondani valaki hogy egy Intel Celeron D 320 2,4 Ghz procinak mekkora a legmagasabb hőfoka amin még biztonsággal működik -
nándika
aktív tag
lenne olyan kérdésem ! s775-re térnék át ,lapot veszek olcso jót,de procira nem sokvan ezért cerkát venné egyenlöre. a s478-as 2.4 nw nagyon tuti ,most is azon megy itthon a net.
sza kérdés milyet vegyek!!!! ami jol birja a tuningot? köszi a segitséget.

-
Prescottot nem akartam, mert azok így is forrófejüek.
Nem tudom mennyivel tudna többet,egy 3.2-esprescott, mint egy 3.2-es telekondis 800/512-es ht-s northwood.
Kb lehet 15% a különbség.
Megnézem milyen eredményeket hoz majd.
Remélem 4 ghz-et viszi alpfeszen.
Árban +3000ért lett volna használt prescott, ami nem E0-ás ill a feletti.
A 478-as configom szerintem még kíhúz1-1 és fél évet aztán eladásra kerül.
Addig végül is bármilyen p4 megteszi. -
-
lacafaca
addikt
válasz
FireKeeper
üzenetére
jah...de nem a 130as nortwoodot
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
cerka d...én nem olvastam azt

-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
3.2 es p4-et? szerintem nincs olyan csodacooler...mégha nortwood magos is....

-
Nos srácok...megválok hőn szeretett cerkámtól, és beinvesztálok egy 3.2-es northwood-ba.
Kiváncsi vagyok mennyivel teljesít jobban.
A hűtőm valszínűleg passzívan is elviszi, mivel a cerkát már sikerült így járatnom.
Persze nem direkt volt, egyszerűen elfelejtettem visszadugni a venti csatlakozóját.
2 nap után vettem észre, mikor kinyitottam a házat.
Néztem bután elhihetitek. -
Prego
senior tag
-
lacafaca
addikt
lenne 1 kérdésem: mi a külömbség egy celeron és egy mobil celeron proci között? (konkrétan)....lockemntesség nem lehet ha minden igaz, mivel intelnél ezek még lockosak. csak az l2 méretére tudok tippelni (asztali 128, mobil 256
). akkor mi?
hüle kérdés tudom, de érdekelne.
másik: teljesítményben van-e külömbség közöttük ha mondjuk mindkettő 2.5/400as. persze ha az l2 mérete dupla a mobilban akkor nyilván van, de akkor kb mennyi?
egyelőre ennyi.....
-
itdavo
csendes tag
Sziasztok!
Egy dobozos 2.66 Ghz, 533 Mhz FSB, 256 Kb L2 Cache Celeron D processzor 331-em van! Egy bizonyos idő után a ventillátora hangos lesz! Mivel még nincs egy hónapos se, a porosodás ki van zárva. Valaki azt mondta, hogy az intel coolerek mind ilyenek, hangosak, ha bemelegszenek! Igaz-e, avagy sem? Csak a csere segít rajta? -
Joces
senior tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
sztem se......
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Mz/ts250@300
üzenetére
sztem 4 celeron se produkálná egy X6800 teljesítményét... (és több mint 100k lenne a la is 4 foglalattal hidd el...(amúgy a kevés cache/mag, meg az alacsony fsb visszafogná...)
-
Mz/ts250@300
tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Amugy milyen érdekes ha támogatná az op rencer lenne 4 foglalatos deszka és nem érdékelne a fogyasztás akkor egyből lehetne sporolni majdnem 200k,
-
slayer006
addikt
válasz
Mz/ts250@300
üzenetére
hát te nagyon ráérsz ...

amúgy a végeredmény amit kihoztál a tesztedből egy .ingot nem ér
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Mz/ts250@300
üzenetére
core 2 extreme= 250k 4db celeron: 56k de mivel nem tudsz egy gépbe 4 celeront rakni ezért tök felesleges a dolog...
-
Mz/ts250@300
tag
Kiváncsiság kedvéért csináltam egy proceszor sebeségmérést az everest 3.01 verziojával amiben már szerepel az Intel uj procija is és öszehasonlitottam az én celD 330asomhoz.
1:coro2 Extreme(2,93) 2
elD 330(2.66) 3 :XCore 2duo
CPU queen: 1 :5379 , 2: 1428, 3: 3.76
CPU Photoworxx 1: 22166 , 2: 7000 , 3: 3.1
Cpu Zlib 1: 38560 , 2: 8821, 3: 4.37
Fpu Julia 1: 7868 , 2: 1741 , 3: 4.5
Fpu Mandel 1: 10581, 2: 2600 , 3: 4.06
Fpu Sin julia 1: 3317 , 2: 713 , 3: 4.65
A 3-dik táblázatba tüntettem fel ,hogy az adott proceszor tesztben hány db celD2,66-os kellenne,hogy a Core 2Extreme cpu teljesitményét hozza:
Átlagban Pedig 4,07 xer gyorsabb az Intel X6800 as
Tehát 4db cell2,66=1dbCore2 ezek tesztek szerint.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Mz/ts250@300
tag
válasz
IntelP4
üzenetére
Hello mindenki:

Celeron D 2.66ghz vel nyomom immár 1.5 éve .
Call Of Duty öszes részét végigvittem,az nfsu-kat
ugyszintén .
A Half Life 2-öt elkeztem ,de féluton elegem lett belöle.
Ezeket a játékokat mind jol futatta a proci huzás nélkül is,aztán jöt a domm3 és egy Vga csere és most sajnos a 3.5ghz-re huzott proci a leggyengébb láncszem no meg lassan az 1gb ram is.
Az uj játékokhoz kezd sajnos gyengusz lenni a kis celeron és eljön(jött) az az idö is amikor mar az fsb emelés sem segit
[]
[Szerkesztve] -
IntelP4
csendes tag
Oké Bocs!
Call Of Duty 2 hogy megy egyébként?Medal Of Honor Pacific Assault?
Half Life 2?Köszi a Válaszokat!

-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
IntelP4
üzenetére
Te meg nézd meg az adatlapom...Nekem is ilyen procim van...(illetve 2,8GHz-s de az semmit se számít...) és éppen 3,25GHz-n futkorászik és képzeld, nem fut jól az oblivion, és egy dababig állíthatom feljebb a grafikát, nem lassul=CPU limit, de ha nekem nem hiszel, linkelek tesztet:[link] Nézd meg, na szerinted elég az oblivionhoz?
(Amúgy ezt írtad: Van esetleg valakinek ilyen procija?
Milyen a játékokhoz?
Hát nekem van és elmondtam a véleményemet, de Te csak elkezdtél vitatkozni velem
, persze ottvan másnak a véleménye, hallgass arra is, amúgy az UT:2004 nekem is jól fut...)
Amivel még bajom van: Heroes 5ben egy idő után nagyon lassú lesz a körváltás...és a dungeon siege 2 se megy tökéletesen...Több még nem jut eszembe, ahol cpu limitre gyanakszom, de hidd el nem a legerősebb az a proci...
Főleg egy oan lapba? hát igazad van s478-ra nem nagy a választék 25k körül kaphatsz 3GHz körüli p4-et, vagy a celeronok maradnak...
Az meg hogy megkérdezed mit bír tuningba (ameik kérdésre sokan lehülyézik az embert), én válaszolok rá, amennyire lehet, és még meg se köszönöd, csak belekötsz arra a kérdésre adott válaszba ahol a fórumtársak véleményét kérdezted, az nem épp egy illendő dolog... -
IntelP4
csendes tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Nézd meg az előttem hozászolót(2014.)mit irt!
Szerintem se annyira gyenge az a Celeron D 3.06ghz! 
Főleg egy ilyen alaplapba!
[Szerkesztve] -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
IntelP4
üzenetére
Mindegyik proci más, és más, ki kell tapasztalni h meddig megya hőfok terhelésnél maradjon 69 Celsius alatt...(vannak, amik 4GHz felett is mennek...(sőt akár 5GHz-t is)) MIlyen a játékokhoz? GYENGE...Oblivion pl nem fut rendesen rajta...(Most Wanted, se egy álom...) mondjuk kezdésnek próbáld meg a 150es FSB-t aztán lassan menj feljebb (az enyém 160nál elvérzik, de ez egy selejt a többihez képest, amik mennek 170-190 vagy akár 200MHz-s FSB-n is...)
-
IntelP4
csendes tag
UP!

-
IntelP4
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Celeron D 3.06GHz/256/533-as procim meg egy MSI 865PE Neo2-P alaplapom és az lenne a kérdésem hogy meddig lehetnem húzni a procit!
GYári Intel rézmagos hűtő van rajta.Van esetleg valakinek ilyen procija?
Milyen a játékokhoz? 
-
-
safy
tag
Sziasztok
Öcsémnek lenne 1 új gép: Mivel lehet sulinet, akkor ebben gondolkodom:
-megveszem a sulinetes configot(Cerka D 3.06 Ghz, 512 ddr2 Ram, 80 Gb vincsi, 17''TFT, integralt videokártya
)
-Az integralt kártya helyett belerakok egy uj kártyát( pl 6600gt, 7300 gt,vagy esetleg 7600 gs).
-A sulinet -60000 ft visszatérítés miatt meguszom az egész gépvásárlást cirka 100000 ftbol
.Ennyi pénzért valamelyest kielégítő teljesítményt nyújt a cuccos. Mennyire lehet ezzel játszani? Ja és 800x600 ban, mivel a tft én kapom, a mostani crtm pedig a tesómé lesz.A kérdést azért tettem fel, mivbel nem igazán ismerem a cerka d előnyeit játékok alatt.
Köszönöm
[Szerkesztve] -
-
Cumulus
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:Szerintetek melyik a jobb proci-->AMD Sempron 3100+ vagy pedig egy Intel Pentium 4(nem Celeron!!!)2.8GHz Northwood???(teljesitményben stb.)
És még egy kérdés amit leirtam AMD proci az hány GHz-es??

-
Dzsiforsz
tag
megéri leváltani a 2200 MHz Clelronomat egy 2,6 GhzCeleron D-re? Én inkább csak játszok, szóval jobban teljesítene?

-
mycso
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Miért ne számítana???
[link]
Most hirtelen ez akadt a kezembe, de kompival asszem 5.2 körül ment neki.
#2000: általában az áruk miatt választják a celeronokat sokan, és nem amiatt mert buták és azt hiszik, hogy jobb mint a core 2 duo.
[Szerkesztve] -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
najó de nem sokra mész egy ilyen nyócgigaherces cerkával... van cedar mill magos p4is, az már jobb
de core2duo powaaa
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Uzmany
őstag
válasz
Silencer83
üzenetére
Már van aki árulja itt a PH-n.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Arra ne vegyél holmi ócsó bordát meg ventit, még a sima celeronnál meg lehet csinálni ilyen olcsó sufni hűtést, de egy 3GHz-es P4 már szépen termeli a hőt!

) fordulaton járatod, akkor se brillíroz, alacsony (1600 - mondjuk ez se alacsony...) fordulaton pedig a lehető legszarabb. Már bocs. Olcsó hűtőnek ajánlom az Arctic Cooling hőcsöves coolereit.
ez még onnan is kideríthető, hogy nem nagyon húzható 3GHz fölé, 3.2GHz volt a max amiről hallottam.

). akkor mi?
elD 330(2.66) 3 :XCore 2duo
Call Of Duty 2 hogy megy egyébként?Medal Of Honor Pacific Assault?
Szerintem se annyira gyenge az a Celeron D 3.06ghz! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)