Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
esar
tag
válasz
firefighter
üzenetére
Szerintem az a hőm. még elmegy. Főleg ha terhelve annyi. Azt azonban érdemes megszívlelni, hogy húzott proci sohase menjen 53-55 fok felé. Ez, bár biztos sokan nem értenek egyet vele, egy íratlan szabály

-
esar
tag
Nem támogatja a lapod a prescott procikat. A sis 645 nem tudja a dual csatornás ramkezelést. Az utolsó bios valamikor 2002 végén jött ki a lapodhoz,tehát akkor inkább vegyél bele egy northwood P4-et azzal még szép teljesítmény növekedést tudsz elérni a mostanihoz képest. Miért is gáz sises lapba az intel proci?

-
esar
tag
válasz
Peti_prof
üzenetére
hali!
Nekem most alapon megy a 2.66-os és így 41C-os a hőmérséklete.
Ha húzom,mondjuk 3.6-ra, akkor 47-48kb. terhelés mellett sem igen megy fel 50 fölé. Pedig ''csak'' egy Cooler Master DI4 hűtő van rajta. Szóval nekem nem annyira melegszik. Pedig ez a második lap,amiben benne van.
[Szerkesztve] -
esar
tag
Siluro! Biztos h nem tudja még a celeron D sem megszorítani az athlon XP-t,de legalább egy normális celeron is van ismét.
Bocsánat! Suliro
[Szerkesztve] -
esar
tag
hali!
Szerintem több mint valószínű hogy viszi, legfeljebb egy kis plusz feszt kell csak adni neki. No meg egy kis szerencse
[Szerkesztve] -
esar
tag
Megoldódott a probléma. Mégpedig úgy hogy előszőr elindítottam a procit 100-as fsb-vel,aztán utána már ment minden simán. Most fesz emelés nélkül 3600-on megy a proci. Na én ezt nem értem,hogy miért így kell csinálni... de mindegy

-
esar
tag
lehet tuningolni, Asrock alaplapban Sis 650 chipset volt,és alapfeszen szépen ment 3300 Mhz-en a proci
-
esar
tag
alapban 133-at ad a procinak
-
esar
tag
Soha semmi gondom nem volt még a sises lapokkal,és olcsóbb is mint az intelesek.
-
esar
tag
Igen feltettem a legújabbat
-
esar
tag
ez nem megy -
esar
tag
Sziasztok!
Ma szert tettem egy Gigabyte 8S655FX(-L) alaplapra. Egy 2.66-os cel. D van benne. Gondoltam megnézem mennyit bírhat a proci, de egy Mhz-t nem enged húzni rajta. Már újraindításnál be sem kapcsol a monitor. Pedig van a lapban Agp/pci fix is tehát az nem lehet a probléma. Próbáltam kicsi feszt is adni a procinak, memóriát visszavettem de az sem segített. Mi lehet a problem? Még az Asrock lapomban is tudtam valamit húzni a procin.
Segítséget előre is köszi! -
esar
tag
azt hiszem valami i865G chipes lap lenne jó talán..
-
esar
tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni,hogy érdemes e a jelenlegi alaplapomat(Asrock GE PRO-M2, SiS 650 GX chipset) lecserélni,egy duál csatornás lapra. 2,6-os celeron D prociból érezhetően többet kitudna e hozni valami ilyen megoldás. Valami integrált vga-s lap kellene mert játék egyáltalán nem megy a gépemen. intel 865GV? Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez nem megy