Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pedro78
üzenetére
A baj az, hogy egyik kaszt sem bír a számomra megfelelő alapbeállításokkal. Ti szeretek távolról leszedni ellent, de ha bent vagyok a sűrűjében, akkor kaszálni.
Ami a leggázabb fegyver viszont az egész játékban, az a Shotgun, egyik sem jó semmire.
Tényleg észre sem vettem eddig ezt a Scootert, olyan jól elbújt a kocsi mellett.
4 küldit adott, megcsináltam, de se több, pedig az Arid blandsben a keresett faszi kibelezve fel volt lógatva a házában. Asztem, lesz ebből vmi más, de nem. Úgy tűnik, úgy lehet csak felfejleszteni a karaktert, ha tényleg 20X végiggyakom az összes respawnolt monsztát.
Az ilyen kényszertápolást megint nem szeretem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- talmida: Változások 2. rész
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- iPhone 13 128Gb független akku: 100%
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami a leggázabb fegyver viszont az egész játékban, az a Shotgun, egyik sem jó semmire.
4 küldit adott, megcsináltam, de se több, pedig az Arid blandsben a keresett faszi kibelezve fel volt lógatva a házában. Asztem, lesz ebből vmi más, de nem. Úgy tűnik, úgy lehet csak felfejleszteni a karaktert, ha tényleg 20X végiggyakom az összes respawnolt monsztát.
Az ilyen kényszertápolást megint nem szeretem.