Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pedro78
üzenetére
A baj az, hogy egyik kaszt sem bír a számomra megfelelő alapbeállításokkal. Ti szeretek távolról leszedni ellent, de ha bent vagyok a sűrűjében, akkor kaszálni.
Ami a leggázabb fegyver viszont az egész játékban, az a Shotgun, egyik sem jó semmire.
Tényleg észre sem vettem eddig ezt a Scootert, olyan jól elbújt a kocsi mellett.
4 küldit adott, megcsináltam, de se több, pedig az Arid blandsben a keresett faszi kibelezve fel volt lógatva a házában. Asztem, lesz ebből vmi más, de nem. Úgy tűnik, úgy lehet csak felfejleszteni a karaktert, ha tényleg 20X végiggyakom az összes respawnolt monsztát.
Az ilyen kényszertápolást megint nem szeretem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami a leggázabb fegyver viszont az egész játékban, az a Shotgun, egyik sem jó semmire.
4 küldit adott, megcsináltam, de se több, pedig az Arid blandsben a keresett faszi kibelezve fel volt lógatva a házában. Asztem, lesz ebből vmi más, de nem. Úgy tűnik, úgy lehet csak felfejleszteni a karaktert, ha tényleg 20X végiggyakom az összes respawnolt monsztát.
Az ilyen kényszertápolást megint nem szeretem.