- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Soundcore Boom 2 miután csatlakozik a telefonomhoz és lehalkítom a telefon hangerőszabályzójával (ennél ugye ott a BT jelzés), majd elindítok egy zenét Spotify-on, akkor hangosan szólal meg. Ez miért van? Utána már tudom kezelni ugyanazzal a gombbal. Ez így eléggé gáz, mert azt hiszem le van halkítva, aztán felüvölt. Köszönöm!
-
laracroft
senior tag
Sziaszok van egy JBL Flip 6-os hangszóróm (gar után vagyunk) és olyan hibája van, hogy egy idő után el kezd akadozni. Ez az akadozás akkor javul meg, ha rádugom töltőre egy ideig. (Ugyan a ledjei szerint nincs lemerülve, de ez segít) Az akku-ra gyanakodva rendeltem ali-ról egy pótot, kicserélve azt továbbra is előjön kevés használat után a hiba. Tapasztalatok hasonlót, volt esetleg vmi megoldás? Van esetleg ötletetek? Előre is köszi a válaszokat.
-
MPM
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy hangszórót. Eddig egy ilyen 16 W-os Xiaomi-t használtam, a hangminőséggel nincs gondom, viszont két problémám van vele:
- 20% töltöttség alatt folyamatosan bekiabálja 2 percenként, hogy mindjárt lemerül, és használhatatlan így, amikor még sokáig lehetne hallgatni
- kikapcsoláskor a bemondó hang ordít, elalváshoz szerettem volna használni, de így nem lehet.
Kérdésem lenne, hogy az utód Xiaomi Sound Outdoornál és a Xiaomi Bluetooth Speaker (QBH4275GL) hangszórókat próbálta-e valaki, és ha igen, azoknál fellépnek-e az említett problémák? -
Janusz001
őstag
Elgondolkodtam én is egy uboomX -en ilyen áron, egy motion boom plus már van kültérre, akinek van mindkettő, mekkora előrelépés lenne hozzá?
-
rezy89
tag
Üdv! Lehet vmiféle mód egy Boom 2 plus és egy Uboom X összekapcsolására? Kimenet egyiken sincs, vmi progi esetleg ami megoldja? Samsung telón volt asszem ilyesmi anno, igaz nem az van nekem...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19246 üzenetére
korábban USD-t írtál, ezért vettem biztosra, hogy nem a németet nézted.
megváltozott az ár, nem ennyibe került eddig. vélhetően vissza fog állni, meg hát gondolom a gyártó oldalán is lesz ismét készlet. -
Janusz001
őstag
válasz
Peaceliker #19246 üzenetére
[link] , fent említett kuponnal itt 104 juró+szállítás, de jelenleg nincs raktáron.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peaceliker #19244 üzenetére
mert nem a német amazonon nézted.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Acélfarkas #19242 üzenetére
Dobsz linket? Én 170usd alatt nem találtam
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Acélfarkas #19242 üzenetére
Ezt amit kinéztem, az Ankert az Emag forgalmazza.
Van esetleg tapasztalat, hogy kb mennyi idő mire kiszállítják a német Amazonról, ill hogy a postaköltség kb mennyi?
Köszi!
-
Acélfarkas
őstag
válasz
oliwwer #19241 üzenetére
Emagon óvatosan a vásárlással ha nem az emag a forgalmazó, különben esélyes hogy hamisítványt kapsz kézhez, és utána futhatsz a pénzed után.
Magyar viszonylatban nem tudom mik a lehetőségek, külföldi rendelés esetén: UBoom X német Amazonon UBOOMXXX kuponnal 110 EUR, ami alig több mint 40K. -
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
43-ért van most emagon az Anker soundcore boom 2. Hogy látjátok, megéri ennyiért? esetleg van jobb, ebben az árkategóriában? 40k ~
köszi!
-
bwoay
nagyúr
Uboom X battery test update:
54 órát biztosan teljesített, mert éjfél után még ment.
valamikor az ezt követő 8 órában kapcsolt ki, igy meglehetett akár a 60 óra is.
kiszámolom, hogy mikor kell elindítanom, hogy jó eséllyel munkaidőben merüljön le, és indítok egy újabb tesztidőszakot - nade ezt szigorúan a hétvégén. mert már én is unom ilyen hangerő mellett hallgatni
most tölt, közben pedig lemérem az akku valós kapacitását is. -
LanyUs
senior tag
válasz
<Adamsky> #19225 üzenetére
Nekem megvan még a jó öreg, régi harcos Extreme 1 is
Fél órát bír már csak az akku, de hálózatról használható. Kicsit kopogós a mélye 50% felett. A W-king D8-ból kettő is van és van, hogy sztereóban használom őket. Abban az esetben a hangerő már tűrhető, de mély ott sincs. A Mojo buzz kinyiffant.
Esetleg JBL Flip Essential 2 24e vagy Flip 6 40e körül? Nem ismerem őket...
-
válasz
umfrider #19236 üzenetére
Wifis multiroom hangfal, tehát nem kell hogy egymás közelében legyenek.Akár minden szobába rakhatsz belőlük, aztán szólhat mindegyiken más egymástól függetlenül akár több eszközről, vagy az egész házban mindről ugyanaz a zene.
Az a lényeg, hogy 1 wifihálózaton legyen minden eszköz.
Mindegyikhez tudsz saját hangerőszabályzót/kapcsolót párosítani, de tudtommal ehhez kell az Ikeás Dirigera HUB, mert ezeket a párosításokat és beállításokat ott tudod megtenni.
Bár a Dirigera HUB-ról olvasni hideget-meleget…
Nekem még az előző Trädfri néven futó HUB-om van, az sem a stabilitásról híres, vannak is vele nyűgjeim időnként (eltűnik a hálózatról, nem veszi a lámpakapcsolók jeleit, újra kell a távirányítókat párosítani, újra kell a HUB-ot párosítani a telefonos App-pal).Évente párszor hol ez, hol az.Mielött további tanácsot kérnék a hangfallal kapcsolat, nekem nincsenek, szóval személyes tapasztalatom nincs, csak tudom hogyan működik.
Párszor már én is elgondolkodtam egy dupla szetten, de eddig még nem vettem meg őket. -
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Bízom benne, valakinek van tapasztalata az IKEA Sonos családdal kapcsolatban.
Az üzletben azt mondták, hogy 6-7 db hangfalat is össze tudok kötni az appban, azaz egyszerre tudom ugyan azt a dalt lejátszani mindegyiken. (Ebben az esetben van egy fő készülék és annak kell a mobileszköz bluetooth hatótávján belül lennie, majd az egyes hangfalak egymásból táplálkoznak -lánc szerűen- vagy a sugárzó mobileszköznek mindet el kell érnie csillag alakban?
Ill arra is van lehetőség, hogy minden egyes hangfalhoz hozzárendelek egy okos kapcsolót és ezzel egyenként bármikor kilőhetem őket, tudom szabályozni külön a hangerőt is.Úgy éreztem, nem volt 100%-ban magabiztos a kollegína, van valakinek hasonló tapasztalata?
Köszönöm szépen
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19232 üzenetére
ez nem a rendes 50%, inkább a gyári EQ-k 35%-ához áll közelebb (de azok ugye szarok
). egy szuterén helyiségben van, ahol dolgozom. egyébként nem mondanám, hogy üvölt, de beltéren hosszú távon én valamivel alacsonyabb hangerőn hallgatnám.
kétlem, hogy több napig fog menni még, de már most is bőven jó. kitaláltam, hogy itthonról hogyan tudom ellenőrizni - ha lemerül és elvész a kapcsolat, akkor a spotify lejátszás is leáll, azt meg látom távolról is, ha pl. bejelentkezem asztali gépről
ja igen, a 0.41-gyel nekem volt az előző teszt alatt két random leállás, most 0.46-tal még nem volt eddig egy sem. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19232 üzenetére
Indoor+ 50%-on annyira nem durva azért hogy mindenkit felzaklasson.
Ha nem panelba lakik, nem hiszem egy átlag "Házba" ez olyan durva lenne.
Mondjuk én is csinálok tesztet a saját magam, de nekem valahogy nem jön össze a 47 óra. Indoor+ mód Ledek kíváncsi vagyok nálam mennyi az annyi.
-
<Adamsky>
nagyúr
Durva, bár meglepne, ha ebben még több mint egy nap lenne ... kíváncsi leszek.
Engem leginkább az foglalkoztat, hogy hol tudod ezt te úgy 50%-os hangerőn hajtani – napok óta –, hogy a szomszédok, járókelők, stb. nem vágnak kupán.
Mondjuk, ha a garázsba bezárnám a kocsiba, akkor talán nem hívnának rám rendőrt. -
rezy89
tag
válasz
Tiger. #19228 üzenetére
2+2 hangszórós, szóval gondolom az. Gyári Eq nem az igazi, de neten találtam fasza beállításokat, így sokkal jobban szól. Ami aggasztó, hogy kb 2 óra alatt vesztett vagy 50%-ot az akksi, nem tudom az első teljes feltöltés után mi lesz. Gyári állapotában lehet nem jelezte helyesen a töltöttségi szintet, vagyis remélem.
-
bwoay
nagyúr
Uboom X battery test update:
47 óra 20 perce megy a hangszóró Oluv indoor+ EQ-jával 50%-os hangerőn, fények és low latency mód kikapcsolva. Az app 40% töltöttséget mutat. -
rezy89
tag
Na megjött a Soundcore Boom 2 plus. Első benyomások rendkívül pozitívak, akció keretében 56-ért ajándék volt. Volt Boombox 3-am, sztem igencsak megszorongatja, tisztán és elég hangosan szól, basszus is több mint rendben van. Szóval boldogság van
Következő páciens egy Uboom x lesz, kíváncsi vagyok mit nyújt ellene.
-
LanyUs
senior tag
válasz
carl18 #19224 üzenetére
Azért, mert egy gramm helyem sincs már a kormányon és ez a hátizsákos módszer bevált, csak a súly a probléma. Ez MTB és a terepen a hátamon biztonságban van. Amit írsz az is jogos, szét fog rázódni. Viszont a hangszórókat nem ismerem, melyik hogyan szól. D8 hangerő elég lenne, de kisebb méretben.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
LanyUs #19222 üzenetére
TRIBIT StormBox Micro 2, szerintem. Ha van gempa, akkor akár kettőt is rátehetsz a kormányra → nagyobb hangerő, sztereó hangzás.
Én tuti nem cipelnék egy dög nagy hangszórót a hátizsákban (pláne nem bringáznék hátizsákkal a hátamon, de ez már egy másik sztori ...).
-
carl18
addikt
válasz
LanyUs #19222 üzenetére
Biciklire de ha már így akarod használni mint nem a kormányra rögzited?
Kéne valami hosszúkás hangszóró, amit veled szembe kéne rögziteni. Így pont a arcodba tolja a zenét, és a tárka se rombolja és tompítja a hangzást.
Soundcore Motion Plus elég lenne, és ha ezt a kormányra magaddal szembe rögzited tutira elég 90 Decibel is.Én szerintem ez a egyik legjobb megoldás, bár attól függ milyen földuton mész, ha nagyon rázos akkor kéne valami tompítás hogy a hangszórót ne rázza szét.
Motion Plus talán 100 Decibelre is képes és csak 1,1kg ami hordozhatóságot is javítja. -
carl18
addikt
válasz
Tiger. #19220 üzenetére
50 watt helyet 100 watt? Papíron talá így van +3 Decibel jó esetbe? Kicsit erőteljesebb lesz a hangja talán. Nincs powerlimit de így se sokkal jobb.
Még volt a Harman Kardon Onyx Studio 3 ami tény egész jól szólt anno, de a kicsi akku miatt nem a legjobban megéri kategória. És akkuról sokkal gyengébb 3,7V mint hálozatról.
Fél óra alatt lemerül ha jobban oda csavarod. -
LanyUs
senior tag
Bringa közben, amikor végeláthatatlan sík földes útra érek, ahol a madár sem jár be szoktam durrantani a hátamon a W-king D8-at. Sajnos a hátiszák lefog a hangerőből, de azért hallom. Viszont nehéz és vinnék egy kisebb hangszórót + ivózsákot inkább. Volt egy ősrégi Mojo buzz hangszóróm, de kukáznom kellett, mert kicseréltem az akkut, de azt meg nem töltötte az elektronikája.
Kellene valami alternatíva a hátamra. Néztem a Spar akcióban a jbl flip essential 2-őt 24e Ft, de azt írják, hogy 60-70%-on már torzít. Van esetleg jobb alternatíva hasonló méretben? Előny lenne az országon belüli rendelés. Használt is lehet, ha még egyben van, mert a célnak az is megfelelne ( úgyis tompítja a szövet ). -
Valaki írta, ha hálózaton van a jbl xtreme 3 akkor erősebben szól, ez miben nyilvánul meg? Mert mikor ráraktam a toltore a hangero nem változott.
Miért nem írják, hogy sztereó, mert az.
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... nincs messze tole, de azert nincs a bb3 szintjen ... "
Nézőpont kérdése. Ha csak a mélyeket nézzük, akkor is nagyon-nagyon közel van, de ha a teljes hangzást és a használhatóságot is vesszük (kültér, beltér, alacsony hangerő, magas hangerő), akkor szvsz. még jobb is. És ugye az ár ...#19217 Tiger.
Nem akarlak én lebeszélni az SD-kártya foglalatról és a pendrive kezelésről, de most őszintén: tényleg akkor szükséged van rá? Szerintem egy számot "vakon" megtalálni egy – akár csak – 8 Gbyte-os adathordozón, szvsz. a "pain in the ass" kategória. -
bwoay
nagyúr
urak! értő olvasás! "inkább". azt írtam: inkább. inkább, mint az Xtreme 3 (vagy 4) szintjén.
ebben egyetérthetünk?carl18:
akkor lényegében olyan gyorsan tölt, mint amilyen gyorsan merül használat közben?
hk go+play 3-at szívesen meghallgatnám, de nekem már a uboom x indoor+ módja is túltolja a mélyeket bizonyos számoknál. ja és a hk-nak szánalmas az üzemideje az earfunhoz képest, valamint nem vízálló és inkább tűnik kényesnek, mint strapabírónak. szerintem az egy elegáns beltéri hangszóró elsősorban. illetve olvastam valamit, hogy nem párosodik automatikusan bekapcsolás után, wtf? meg mintha app sem lenne hozzá, hanem gombkombinációkkal lehet hangzást váltani, mindezt az üveg felületen elhelyezett érintőgombokkal. hát... ok. -
carl18
addikt
Én se vagyok benne biztos egy Uboom X teljes mértékbe BB3 szinten lenne.
De ha elérhető áron akarsz valami hangszórót ami jól szól, személyre szabható és hordozható is szerintem a Uboom X-en kivül nincs más ebbe az árba ami ilyen basszust add és hordozható is ekkora akkuval.
42-45E körül kifogható akcióba, 5,4 Bluetooth 4X21700 akku (4X4200MAH) 2X100MM Woofer és 38hz-es mély basszus. BOOMXXX módba elég tiszteségesen kongat.Ezért a 42-45E forintos ársávba mit kap a ember ?
Soundcore Boom 2, és egy W-King X10 és társai mennek ennyiért akciósan.
Az Earfun Boomboxa ennyiért a Budget kategória győztese.Ennyiért nincs olyan ami jól szól, app is jár hozzá és személyre szabható.
Ez tény jönnek új hangszórók néha más márkáktól, de amik vannak max új kínai hangszórók de inkább a Sal/Sencor szintjén szólnak alkalmanként.Uboom X legalább nyújt valamit az áráért, én elégedett vagyok vele.
Oké van BB3 de mennyiért is 150-160E forintos árszínt, van lehet jobb de 2-3-4X áron ami nem elhanyagolható.Nekem mondjuk egyik ami tetszik a Harman Kardon GoPlay 3, biztos jól szól az is csak hét a Uboom X 42E akciósan egy Go Play 3 meg 120E+ kategória.
És a HK még sebezhető is mert alul van a Woofer ez kültéren simán kiszúrod ha nem figyelsz oda. -
carl18
addikt
Ez a X10 az ami valahogy nem igazán tölt gyorsan. Nekem P30 Pro töltövel 1 napot rá kell számolni.
Dockin D fine 1 töltés 0-100-ra 3 óra 15 perc kb.
Earfun Uboom X meg 4 óra alatt tölt fel, tozó és minde más márka átlagba 3-4 óra alatt feltölt.
Az X10 meg ennek minimum a négyszerese, fogyasztás mérő alatt 3 watt körül vesz fel.
15.000 Mah-es akku pakot 3 wattal tölteni, az a csoda hogy csinálja egyáltalán. -
carl18
addikt
válasz
Tiger. #19209 üzenetére
Nekem van, azt mondom egész jó hangszóró van rajta Micro SD kártya is.
Max hangerőn is van basszusa, le vettem a porvédőt elől ami védi a hangszórókat és valóban 2X90MM Woofere van.De egy hátránya van hogy lassan tölt 12-15 óra egy teljes töltés, van is az én modelem ennyi idő alatt tölt fel.
Néha nem teljesen tiszta a hangja, de kétlem egy Xtreme 3 is túl tökéletes lenne.
Attól is függ mennyibe kerül a X10? Ár-érték arányba számolom a tudást és hogy megéri-e.
40-45E körül még talán megérheti a X10, csak ennyiért meg már van Earfun Uboom X is és ha már hangszóró kell inkább az Earfunt venném.
Nekem van mind kettő
És tud gyorsan is tölteni. -
bwoay
nagyúr
válasz
Tiger. #19207 üzenetére
nem fura ez, egyszerű fizika. ha nagyobb hangerő mellett is kellenek a mélyek, akkor nagyobb speakerre van szükség. EQ-val ez egy darabig kompenzálható, de minden hangszórónak vannak határai.
UBoom X német Amazonon UBOOMXXX kuponnal 110 EUR, és az inkább a JBL Boombox 3 szintjén van.egyébként szerintem nem szar sem az Extreme 3, sem a 4. Az viszont biztos, hogy van egy csomó jobb alternatívájuk. pl azonos méretben ott a Tribit Stormbox Lava, sokkal olcsóbban, még komolyabb mélyekkel.
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Tiger. #19205 üzenetére
Xtreme3 egy kalap 💩 (xtreme4 se jobb) 2 hétig volt meg nekem elég is volt belőle annyi
vegyél uboom X et kevesebb mint féláron felmossa padlót vele. Ha bent használod xtremet dugd töltőre arról jobban szól akksirol 60-70w körül van gyári töltőjével meg 100w de úgy se egy nagy durranás EQ tudsz állítani alkalmazásban egyébként
-
Megerkezett ez jbl extreme 3. Hát nem estem tőle hanyatt.
Egy blizwolf bw3 pro van és nem sokkal szól jobban.
Tuti eredeti és új. -
Albert.Tamas
tag
Sziasztok
Szerintetek JBL Charge 6 vagy Bose SoundLink Max?
Koszonom valaszotokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- iPhone topik
- Formula-1
- iOS alkalmazások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Retro Számítógépek és alkatrészek!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ThinkPad T480s 27% 14" FHD IPS i7-8550U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest