Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #20257 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy BT speaker nem jó oda, viszont Nekem pl kicsi a helyem az asztalon, ezért gondoltam vmi monitotta rakható/akasztható cuccra, vagy vmi kisebb 2.0-ra. A monitoromnak nagyon gyér hangja van, még a beszédet is alig hallom rajta, ezért gondolkodom ilyen szarokon.
...de amúgy hajlok valami fapados genius, vagy logitech 2.0-ra, tele van ilyenekkel az alza -
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #20257 üzenetére
Nekem pl tök jó motion+ PChez kialakítása miatt ne legyen zsúfolt az asztal monitor alatt szépen elfér BT keresztül kapcsolódik szóval még kábel se kell 1 hónapig bőven bírja az akksi videózni használom podcast meg néha játszani és általános felhasználás. ilyen távolságban még némi sztereó teret is szolgáltat szal nekem bejött erre célra. Ha nem zenére használod meg full hangerőn félelmetes meddig bírja az akksi uboom X kb le se tudom meríteni filmezéshez soundbarként használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 870 QVO 8TB - keveset használt, 2026-ig garanciális - 100/100
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- ELADÓ - Egyedi szimulátor váz üléssel, monitor tartóval, géptartó polccal
- DJI Mavic Air 2S (Új-Aktiválatlan!)Fly More combo+Extrák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest