Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz carl18 #20268 üzenetére

Hogy kerültél már megint képbe, ezt anno már kiveséztük ha jól emlékszem, és kicsit más volt a véleményed, abban egyetértettünk, hogy basszusban lehetne erősebb és eq-ni kell, de kb. ennyi. Akkor kezdted el szapulni mikor erre a Tozora rátaláltál. A Tozo jobban szól, na bumm, és akkor mi van? Kategóriában is feljebb van, az hogy csak 12 000. az egy dolog, te valami 5000 ért vetted az Evolveot :F nem értem mit keversz itt, miért nem azt a jbl go-t raktad mellé vagy egy Select go-t vagy egy Tripet vagy mit tudom én, hiszen a méret miatt lett ajánlva a Groove és azoktól fényévekkel jobban is szól!

Az Uboom vs. Evolveo videód mennyire életszerű :W ...legközelebb mit dobsz be, Uboom X vs.Tozo Pa 1 :DDD

(Mondjuk annak szerencsétlen Evolveonak egy eq-t azért nyomhattál volna ha már egyszer te is tudod, hogy kell neki, nyilván nem oszt nem szoroz de ha már a Tozo-t bass eq -val is tolod... :D

Új hozzászólás Aktív témák