Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sterilzona
senior tag
Igen, pincebe. Van konektor. Alkalom szeruen, de persze nem csak ott szolna, biztos talalnek ra alkalmat, de most elsodlegese oda vinnem le. Hangzas alapjan tenyleg nem tudom. De az amit ajanlotgal nem tunik rossznak, s azthiszem lattam is rola mar magyar videot.
Rakeresek.
Koszi 🙂 -
Sterilzona
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ne haragudj. De en nem ertek hozza, kulonben nem kerdeztem volna. Tok laikuskent, szerintem az hogy a mely jo es erolteljes valamit szepen szol, mashogy nem lehet megfogalmazni. Miert lenne ellentmondasos az, hogy szepen szol. Meg az osszeg, nem tudom mi mennyi. Es, hogy miert jbl ? Mivel az a legismertebb talan, amit szerintem mindenkinismer, meg az is, aki laikuskent erdeklodott a topicba 😁 Hogy melyiket, pasz Nem a go tipust, inkabb a flip vagy a cahrge tipusra esne a valasztasom, gondolvan, hogy a merete miatt talan van benne ero is.
Koszonom szepen az ajanlasokat
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Pincebe szeretnek egy hangszorot, telefon melle. Semmi extra kivansag, jo legyen a mely, basszus hangja, s a tobbi is szepen szoljon azert. Nem kell oriasi hangero, de azert legyen hangja. Kb 20 ezerre gondoltaam, ennyiert tudnatok setleg ajanlani valamit ?
Ha nem szamitana az osszeg, biztos jblt vennek.
Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Diablo 3
- Arc Raiders
- Mini-ITX
- Mikrotik routerek
- Path of Exile (ARPG)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest