- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sterilzona
senior tag
Igen, pincebe. Van konektor. Alkalom szeruen, de persze nem csak ott szolna, biztos talalnek ra alkalmat, de most elsodlegese oda vinnem le. Hangzas alapjan tenyleg nem tudom. De az amit ajanlotgal nem tunik rossznak, s azthiszem lattam is rola mar magyar videot.
Rakeresek.
Koszi 🙂 -
Sterilzona
senior tag
válasz
<Adamsky> #20289 üzenetére
Ne haragudj. De en nem ertek hozza, kulonben nem kerdeztem volna. Tok laikuskent, szerintem az hogy a mely jo es erolteljes valamit szepen szol, mashogy nem lehet megfogalmazni. Miert lenne ellentmondasos az, hogy szepen szol. Meg az osszeg, nem tudom mi mennyi. Es, hogy miert jbl ? Mivel az a legismertebb talan, amit szerintem mindenkinismer, meg az is, aki laikuskent erdeklodott a topicba 😁 Hogy melyiket, pasz Nem a go tipust, inkabb a flip vagy a cahrge tipusra esne a valasztasom, gondolvan, hogy a merete miatt talan van benne ero is.
Koszonom szepen az ajanlasokat -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Pincebe szeretnek egy hangszorot, telefon melle. Semmi extra kivansag, jo legyen a mely, basszus hangja, s a tobbi is szepen szoljon azert. Nem kell oriasi hangero, de azert legyen hangja. Kb 20 ezerre gondoltaam, ennyiert tudnatok setleg ajanlani valamit ?
Ha nem szamitana az osszeg, biztos jblt vennek.
Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest