Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
"Ne haragudj. De en nem ertek hozza ... " – no problem! Nekem sem az volt a célom, hogy leszóljalak, csak szerettem volna rávilágítani a kérésedben rejlő ellentmondásra.
Jó hangzás / basszus: anélkül, hogy értenél hozzá, feltételezem te is tisztában vagy azzal, hogy előbbi igencsak egyén függő. Ami az egyiknek jó, azt a másik bottal sem piszkálná meg. Ezért is kérdeztem, hogy melyik JBL lenne a "nagy ő", ha a pénz nem számít?"Hogy melyiket, pasz Nem a go tipust, inkabb a flip vagy a cahrge ... "
Azért lenne jó egy viszonyítási alapot találni, mert ha még ezeket sem hallottad, akkor simán előfordulhat, hogy ajánlunk valamit, amire utólag azt mondod, hogy nem erre gondoltál, mert ...Egyébként kb. mindentől függetlenül – kicsivel ugyan a keretösszeg felett, de – szerintem a korábban link-elt Soundcore Boom-nál nem igazán van létezik jobb alternatíva.
Más (kicsit): azt írod a pincébe kell. Egyáltalán szükséges, hogy akksis (!) bt. hangszóró legyen? Lesz mozgatva (vagy ott fog dekkolni a pincében), van a közelben konnektor?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
"Semmi extra kivansag, jo legyen a mely, basszus hangja, s a tobbi is szepen szoljon azert."
Írnék erre pár analógiát, csak, hogy értsd, ez így mennyire ellentmondásos (pláne 20e Ft-ért).
Kellene egy autó 2-3 "misiért", semmi extra, de azért legyen jó vezetni, és gyorsuljon rendesen.
Ajánljatok egy PC-s konfigot, semmi extra, csak a gyereknek kell játékra."Ha nem szamitana az osszeg, biztos jblt vennek."
Melyiket? Csak, hogy lássuk mi lenne az elképzelés ...Én ezt venném (most kb. 22e Ft)
#20287 Cyborg
Szvsz. keveselné benne a mélyeket (ha már ennyire ki lett hangsúlyozva) -
Cyborg
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Pánik a memóriapiacon
- Autós topik
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest