- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen házat vegyek?
- Bemutatta a Panther Lake-et az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Sterilzona #20290 üzenetére
"Ne haragudj. De en nem ertek hozza ... " – no problem! Nekem sem az volt a célom, hogy leszóljalak, csak szerettem volna rávilágítani a kérésedben rejlő ellentmondásra.
Jó hangzás / basszus: anélkül, hogy értenél hozzá, feltételezem te is tisztában vagy azzal, hogy előbbi igencsak egyén függő. Ami az egyiknek jó, azt a másik bottal sem piszkálná meg. Ezért is kérdeztem, hogy melyik JBL lenne a "nagy ő", ha a pénz nem számít?"Hogy melyiket, pasz Nem a go tipust, inkabb a flip vagy a cahrge ... "
Azért lenne jó egy viszonyítási alapot találni, mert ha még ezeket sem hallottad, akkor simán előfordulhat, hogy ajánlunk valamit, amire utólag azt mondod, hogy nem erre gondoltál, mert ...Egyébként kb. mindentől függetlenül – kicsivel ugyan a keretösszeg felett, de – szerintem a korábban link-elt Soundcore Boom-nál nem igazán van létezik jobb alternatíva.
Más (kicsit): azt írod a pincébe kell. Egyáltalán szükséges, hogy akksis (!) bt. hangszóró legyen? Lesz mozgatva (vagy ott fog dekkolni a pincében), van a közelben konnektor?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Sterilzona #20286 üzenetére
"Semmi extra kivansag, jo legyen a mely, basszus hangja, s a tobbi is szepen szoljon azert."
Írnék erre pár analógiát, csak, hogy értsd, ez így mennyire ellentmondásos (pláne 20e Ft-ért).
Kellene egy autó 2-3 "misiért", semmi extra, de azért legyen jó vezetni, és gyorsuljon rendesen.
Ajánljatok egy PC-s konfigot, semmi extra, csak a gyereknek kell játékra."Ha nem szamitana az osszeg, biztos jblt vennek."
Melyiket? Csak, hogy lássuk mi lenne az elképzelés ...Én ezt venném (most kb. 22e Ft)
#20287 Cyborg
Szvsz. keveselné benne a mélyeket (ha már ennyire ki lett hangsúlyozva) -
Cyborg
őstag
válasz
Sterilzona #20286 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest