- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SONY LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Tybike81 #19031 üzenetére
dörzsölt vagy!
csak a fekete változat vesz részt a promóban, vagy vannak színek?azért írtam, hogy a retail árhoz képest jó vétel, mert azért van a JBL Xtreme-nek több kiváló, de féláras alternatívája is. Igaz, az auracast meg a cserélhető akku jó húzás volt a gyártótól, viszont ezért irtózatos felárat kérnek el, miközben az Xtreme 3 jelenleg 80k-ból megvan.
-
carl18
addikt
válasz
Tybike81 #17702 üzenetére
Én is ott basztam el elöbb, ki töltöd a adatokat rámész a next stepre és akkor enged jobb oldalt kártyát választani.
OTP/Paypal ott beírod kártya adatait és emailba küldi sikeres rendelés és várni kell majd jön, légy türelmes.
Meg a többit nézve ha belefér 50E forintba áfával a hazai forgalmazás mi lehet a gyártási költség. A magyar earfun oldal is a myearfun oldaltól kapja/veszi ők meg csak tovább adják kis haszonnal. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Tybike81 #17684 üzenetére
Az X biztos jobb. Viszont attól függ mire akarod használni.
Ha mindig cipeled magaddal, akkor a jbl kompaktabb, könnyebb. Meg azért 2 jbl összekapcsolva lehet jobb élményt ad. Kell-e aux bement?
Én speciel hk onyx/go+play vásárláson gondolkodtam, hogy 2 uboomL helyett legyen valami profibb az asztalomon. De az se legyen gond, ha ki kell vinni a teraszra. De szóba jött még jbl 104, bár az studio, a basszus kérdéses.
Viszont lehet nem járok jól, ha a 2 hangszórót egyre cserélem.
Kíváncsi vagyok mi a többiek véleménye. -
-
hkari
őstag
válasz
Tybike81 #14896 üzenetére
Ezt nem Watt-ra kell meghatározni, mert az 99%-ban hazugság
Mit jelent hogy nem akarsz csilliárdokat költeni?
Sok opció annyira nincs.
JBL Charge - már ez is 50 felett van. Motion+ szint, de az olcsóbb egy fokkal.
JBL Xtreme - 80 tól indul kb. Annyiból már kijön egy Motion Boom Plus vagy Tribit StormBox Blast vagy ha a mélyek nagyon fontosak akkor Harman/Kardon Onyx Studio is.Arany középút talán a sima Motion Boom, nézz rá esetleg, de majd a többiek is ajánlanak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sweet.tv - internetes TV
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- EAFC 26
- Projektor topic
- További aktív témák...
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest