Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új gaming tablet érkezik a Lenovo légiójába
- Apple MacBook
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Tybike81
üzenetére
dörzsölt vagy!
csak a fekete változat vesz részt a promóban, vagy vannak színek?azért írtam, hogy a retail árhoz képest jó vétel, mert azért van a JBL Xtreme-nek több kiváló, de féláras alternatívája is. Igaz, az auracast meg a cserélhető akku jó húzás volt a gyártótól, viszont ezért irtózatos felárat kérnek el, miközben az Xtreme 3 jelenleg 80k-ból megvan.
-
carl18
addikt
válasz
Tybike81
üzenetére
Én is ott basztam el elöbb, ki töltöd a adatokat rámész a next stepre és akkor enged jobb oldalt kártyát választani.
OTP/Paypal ott beírod kártya adatait és emailba küldi sikeres rendelés és várni kell majd jön, légy türelmes.
Meg a többit nézve ha belefér 50E forintba áfával a hazai forgalmazás mi lehet a gyártási költség. A magyar earfun oldal is a myearfun oldaltól kapja/veszi ők meg csak tovább adják kis haszonnal.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Tybike81
üzenetére
Az X biztos jobb. Viszont attól függ mire akarod használni.
Ha mindig cipeled magaddal, akkor a jbl kompaktabb, könnyebb. Meg azért 2 jbl összekapcsolva lehet jobb élményt ad. Kell-e aux bement?
Én speciel hk onyx/go+play vásárláson gondolkodtam, hogy 2 uboomL helyett legyen valami profibb az asztalomon. De az se legyen gond, ha ki kell vinni a teraszra. De szóba jött még jbl 104, bár az studio, a basszus kérdéses.
Viszont lehet nem járok jól, ha a 2 hangszórót egyre cserélem.
Kíváncsi vagyok mi a többiek véleménye. -
-
hkari
őstag
válasz
Tybike81
üzenetére
Ezt nem Watt-ra kell meghatározni, mert az 99%-ban hazugság
Mit jelent hogy nem akarsz csilliárdokat költeni?Sok opció annyira nincs.
JBL Charge - már ez is 50 felett van. Motion+ szint, de az olcsóbb egy fokkal.
JBL Xtreme - 80 tól indul kb. Annyiból már kijön egy Motion Boom Plus vagy Tribit StormBox Blast vagy ha a mélyek nagyon fontosak akkor Harman/Kardon Onyx Studio is.Arany középút talán a sima Motion Boom, nézz rá esetleg, de majd a többiek is ajánlanak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Goddess of Victory:Nikke
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
OTP/Paypal ott beírod kártya adatait és emailba küldi sikeres rendelés és várni kell majd jön, légy türelmes.

Mit jelent hogy nem akarsz csilliárdokat költeni?
Biztos vagyok benne hogy bírja.