Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Nyilván élőben kell(ene) ezeket hallgatni. Sztem egy ilyen yt videó bohóckodásnak jó, ahogy a pali csinálja. Nem akarok nagyképűnek tűnni, de nekem ez fél óra duma a semmiről, amit kb 5 percben is elmond lényeget, utána 111x megismétli... Több műsoridő, több reklám, több pénz a zsebébe. Valójában erről szól, de ügyesen csinálja.
A lényeg, hogy az élőben hallgatott Sonykhoz semmi köze a videón levő felvételnek, csak a hangzáskarakterek közti váltás valahogy mégis érzékelhető némileg azért. Biztos sokkal jobban szól a Strombox is testközelből.
Viszont amiben nagyon nem értem a pali vélekedését, hogy 25x eldarálja, 5 cm-s hangszórókból ne várjunk extra basszust, miközben szinte minden mondatában utána ő is azt keresi. Sztem aki pince-basszust keres, csinálja meg a szobáját egy mélynyomónak és akkor nem lesz panasza kb.
Ezek a kis hangszórók sztem eleve nem partizni, hanem háttérzenére valók, meg hogy kis helyen elférve bárhova könnyen elvihessük, akár egy kirándulásra a hátizsákon lógva, kutyasétáltatáshoz mondjuk rádiót hallgatva rajta (már megint egy mini jackért kiáltó érv!).
Szobában is szerintem kellemesen elhallgathatók, ha meg dübörgés és dinamika kell, arra úgy is ott a hifi.Na, mindegy, ez csak személyes vélemény mi mire jó sztem. Én nem várok bt.hangszóróktól club Ibiza hangulatot, de egy satnya laptop hangzástól azért messze többet adhatnak nem túl drágán, úgy gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Samsung Galaxy XCover6 Pro - nyugodtan strapáld magad!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest