Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt próbáld meg, hogy a hangszórón addig nyomogatod a + gombot, míg valahogy (pittyegés, a kijelzőn számokkal v. szöveggel, stb.) nem jelzi, hogy ő most már max. hangerőn van.
Ekkor indíts el valamit a telefonon és próbáld meg ott növelni a hangerőt. Ha, így sem szólal meg, akkor passz. Tényleg, vezetéken keresztül próbáltad?Amit Gixxer88 írt azt úgy tudod előhozni, hogy az About Phone (magyarul talán Telefonról) menüben a Build number-re (ez gőzöm sincs, hogy mi lehet magyarul) többször - 5× talán - gyors egymás után rányomva (egy ilyen kis toast message -be írni fogja, hogy még hányszor) és akkor a System (rendszer) alatt lesz egy új menüpontod: "Developer options".
Itt olyat keress (máshoz ne nyúlj, mert nagyon el tudod állítani a telefonod), hogy Bluetooth audio codec. Itt tudsz esetleg az SBC és az AAC között váltani.
Én mondjuk személy szerint nem hiszem, hogy segítene, mert vagy szól mindkettővel vagy egyikkel sem. Illetve én még nem találkoztam olyan eszközzel, amin a codec állítása - olyan szempontból, hogy megszólal-e vagy sem - segített volna. De, hátha ... láttunk már karón varjút. -
pècsimunkás
addikt
Ha lenne tipp, már kaptál volna választ, mert azért megyeget ez a fórum.
Annyit tudok mondani, hogy unokahugom Earfun Uboom- jához pl egyetlen Xiaomi telefon sem csatlakozik, amit eddig próbáltunk. Mi8 lite, Redmi Note8, Poco M3, és Poco X3 pro sem csatlakozik.
Nálad van csatlakozás, de nincs hang...
Gondolom láma kérdés, de esetleg... Volt a telefon újraindítva? -
rizso
addikt
Windows alatt a céges gépemnél nálam is buzizott már a bluetooth, volt mikor fél órán át kellett baszakodnom, töröl-párosít-töröl-párosít megoldással, mire jó lett (pedig előtte már ment gond nélkül). Jobb ötletem nincs, mint töröld a párosítást, indítsd újra mindkettőt, és ameddig párosítod a laptoppal, addig kapcsold ki telón a bluetooth-t.
Másik megoldás, bár ez kicsit drágább: válts macbookra
-
joergie
őstag
Nem kell megvenni, csak meghallgatni
Barell:
ami gyorsabbá teszi a bluetooth lejátszást, az az apt-x, vagy apt-x hd kompatibilitás. Még én se értem teljesen ezt a dolgot, de ez felel azért, hogy (nagyjából, de legalábbis sokkal jobban?) szinkronban legyen a kép a hanggal, pl filmlejátszásnál, vagy játéknál. nézz róla youtube videót. -
zsolt19900
őstag
Ha esetleg illene a szobád színvilágába ez sem lenne rossz választás
-
haris
őstag
Én Tronsmart m1-et használok ilyen célra. Ráadásul nem csak fogad, hanem egy kapcsoló átállítása után küldeni is tud hangot. Pl a TV hangját Bluetooth fülesre.
Én ajánlom. -
hkari
őstag
A Go+Play jó választás, de soha sem fognak ezek a cuccok felérni akár egy egyszerű belépő Sztereo erősítő+hangfalpár szintre. Szóval ha nem nagyon hordozod, akkor érdemes elindulni azon a vonalon inkább. Én is vettem egy Go+Play-t,és bármennyire is jó, eszembe sem jut itthon hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest