- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nem nevezném akcióban, kifutó széria természetes csökkent az ára. De halottam egyszer az XB 30-at és a hangja alapján nem ér 40E forintot, talán 25-30E megérhet de többet nem. Az XB 31 is 25-30-ért talán jó vétel de inkább 25E-be volna "Valóban akciós ajánlat".
Mikor az előző széria kifutó volt, 34-35E forint táján is lehetett XB 40-et venni szóval ha ezt nem tudják eladni ennyiért csökken ez még tovább is.
-
Studi
veterán
Hagyjuk már azt a szerencsétlen XB40-et. Talán a veszprémi Euronicsben van egy darab akciósan, de ahhoz sehol máshol nem jutsz hozzá. És az is lehet, hogy selejt, kiállítási, vagy a raktár mélyén lapul valahol, és csak a készletnyilvántartás mutatja. Ha létezik egyáltalán.
-
carl18
addikt
Hát az akku még a kisebb gond, 18650-es akkuból lehet akku packot építeni. Soros/párhuzamos kötéssel, attól függ mekkora az eredeti akku ereje. Akku még azért cserélhető, vagy építhető hozzá. Itt csak azzal van a gond hogy a hangszóró bír-e annyit mint amennyit maga az akkumulátor.
Vagy 5 év múlva ezek a mai generációk "Nagy része" is a szemébe landol"?
A JBL is jól szól meg minden, de a minőség és megbízhatóság ott se a legjobb. A márka adja el a terméket, a hangzás jó de ha tönkre megy 2 éven belül. + Nem véletlen van rá 1 év garancia
Van pár termék a piacon aminek úgy van belőve az élet tartalma hogy amint lejár a garancia rá rövid időn belül csak úgy egyszerűen kihal.
De ha a régi nem menne tönkre, akkor senki se akarná az újat megvenni és csökkenne az eladásuk. -
Redneck
nagyúr
Értem de nekem legkésőbb október 11-re kéne.
Ezek a variációk vannak jelenleg:
Az ocsmány piros XB-30 az Euronicsből (áthozatva egy budapesti üzletükbe), vagy fekete XB-31 34.000-ért az edigitalból. Esetleg aláírok a Telekomhoz +1 évet és JBL Charge2+ 2000Ft, vagy Charge 3 17000Ft. Ezek az opciók vannak.
Meghallgattam jó fejessel az összehasonlító oldalon a Sonykat és JBL-eket, és valahogy utóbbiak hangja jobban bejött, teltebb, melegebb a hangzás. Különösen a Charge 3 tetszik.
-
peter889
őstag
Nagyon szépen köszönöm a Mindenkinek az útbaigazítást. Gondolkodom rajta.
Ez a Jamo DS2 különösen tetszik a könnyű hordozhatósága, és a beépített rádió miatt, és persze, hogy le van akciózva.
Bár nyilván egy terebélyesebb dobozka jobb hangot produkál.
Ha most sétához, futáshoz, gyalogtúrához magammal viszem, a könnyű hordozhatóság fontos.
Tronsmart T6-nak biztos nagyon szép a hangja, de sajnos túl nagy nekem.Jamo DS2 hangminőségéről van valakinek véleménye?
Szívesen veszem a további tippeket. -
carl18
addikt
Oldalnál dolgozol?
Mire fel ez a nagy sértődöttség, na jó pár percet rád pocsékolok.
Lamax BeatStreet 13,500 akciós áron, elmennek ők melegebb éghajaltra. Árukeresőn oldalak nagy része 10,500-ért hozzád vágja. És van pofájuk 20,500-as árat hazudni
LAMAX BEAT SOUNDER SO-1 ennél is le van húzva hogy 45E és csak 30E akcióba
Más oldalon 25E forintért hozzád vágják. Hol az akció haver? A személyeskedés helyet jó lenne ha mutatnál valódi akciót.
Tronsmart T6 22E helyet 19E, ohhh micsoda akció de jól járnak a ph tagok ha innen várárolnak.
De elmondható az összes áru cikknél hogy egy bekamuzott ár után oda írnak egy másodikat, és hát a tömeg vevő réteg könnyebben ugrik.Az egyetlen 5E forintal valódi "Akcióban idáig a XB21 volt" 25E forintért
Egy fecske nem csinál nyarat haver.
A véleményem nem változik ettől átnéztem a kínálatot és semmi se volt amire rögtön érdemes volna lecsapniHarman onyx 4 is 58E ez hol akció ember? Tesómék a 3-at vették 38E forintba.
Most 10 percet elpocsékoltam miattad, értékeld.Nem lecseszés akart lenni, csak nincsenek valódi akciók mester. A hangszórón nagy részét csak szimplán árukereső alapján is olcsóbban megkapod. A kamu akciós oldalról meg eleve nem rendelnek, és én csak azt akarom hogy másokat se tudjanak átverni ezek a weboldalak. Ha most ide jön valaki tanácsot kérni, nyilván a legolcsóbban szeretnél neki a legjobb ajánlani. "Túlárazás" nélkül.
Esetleg te is körül nézhetnél melyik termék milyen árba megy mielőtt itt érvek nélkül támadsz. -
carl18
addikt
Ezeket a kamu akciókat nem nevezném akciónak
Ezek mindegyike olcsó kínai vacak aminek amúgy sincs nagyobb értéke. Az oldal ami " Akciózva hirdeti" Amúgy is híres erről hogy írnak egy árat lehúzzák és kész és az akció" Nem valós.
Tesómnak van egy ilyen "A+ X1" ö is erről az oldalról vette, ritka retek hangja van :S számomra élvezhetetlen, alacsony hangerőn is rossz kásás. A hangképe pocsék, ritka retek ótvar hangszóró, az akcióban szereplő többi se lehet jobb ettől. A T6 is a tesómé között mérföldes különbség vanAnyaghasználat röviden tudjátok az a bóvli olcsó kínai vacak minőség.
A másik nem értem hogy van ennyi botfülű igénytelen ember, tesóm retek bluetooth vacka 58 embert nagy része 5 csillagra értékelte. 58-ból 43 értékelte 5 csillagra, de én 1 csillagot adnák rá.
Viccen kívül aki jót akar magának kerülje ez ilyen vackot távolrólMásrészt oluv is egyszer elmondta videóban ne döljetek be az online értékeléseknek hangszóró váráslásnál.
Ez a kínai vacak ami gyakorlatilag semmi mélyet nem add a tronsmarthoz képest ilyen értékeléseket kapott.-"Nekem nsgyon bevált, jo s hangzása, hangos is, mélyet is jól adja.
Csak ajánlani tudom"
-Nagyon szépen tisztán szól, nagy hangzás fm rádió stb. Nagyon szuper csak ajánlani tudom
-Meglepően jól és nagyot szól (a méretéhez képest). Az FM antenna gyenge (nálam semmit nem talált de más cuccok is küzdeni szoktak). Jópofa, hogy hanggal mondja mikor milyen módban van, mikor csatlakozik, stb.
-
Ár / érték arányban WOW! Nagyon megérte.
Kis mérete ellenére üvölt, zeng tőle a ház. Hallani azt a 10-12 Wattot rendesen.
A gyártó nagyon ráment a tiszta hangra, így pár zenénél elég élesen szól a cucc, de ezt egy EQ-val megoldottam. Viszont tény és való, tényleg tiszta.
Olyan 90%-os hangerőig jó a basszus, utána már alig hallhatóan, de torzul.-Megfelelő ár-érték arány. Tökéletes hangzás. Az akkumulátor is sokáig bírja.
Többet nem is mutatok, mindenki dicséri a retket
Ez a hangszóró szemembe még kínai vacak "Szemét Kategória" KERÜLJÉTEK TÁVOLRÓL!
-
FireFox1996
őstag
Nem tudom mennyi votl az akció ára a Sony SRS-XB31-nek, de most a Sony szalonnál 31.192 ft-ért kapható, és ez szerintem már nagyon jó ár.
(szerk.: bocsi, most láttam, hogy megelőztek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged