- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
civicfan
tag
válasz
Multibit #13804 üzenetére
Én a hangszórók közül ami a legjobb volt és most újra van az a Focal K2 Power, erősítőben Audison-om van! Gondoltam hogy a BT mobilról nem olyan minőségi! Ezért keresek valami vezetékes megoldást! De sajnos aktív hangfal meg internetes rádió topik meg még nincsen!
A Como Audio internetes rádióit ismeri valaki? -
civicfan
tag
válasz
Multibit #13801 üzenetére
Csak tippeltem hogy fogad-e pendrive-ot! Azért vadászok a húzósabb árkategóriában, mert ez idáig autóhifivel foglalkoztam, és hát sok sok pénz ráment! Volt sok erősítőm és szettem is, és ugyanezt a hibát hogy "cserélgetni, cserélgetni jobbra, még jobbra, stb" nem akarom!
Ez a Klipsch meg tetszetős, de lehet Audio Pro lessz meg valami Ipod dokkoló vagy internet rádió távirányítós, ha van ilyen! -
hkari
őstag
válasz
Multibit #13755 üzenetére
Akusztikus zenére és jazz-re szerintem nagyon nem jó irány az Xtreme. Ha még ráér kicsit, akkor várj meg pár tesztet az Earfun UBOOM L-ről, mert ígéretesnek tűnik.
A videóban össze is van hasonlítva a Denonnal.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Multibit #13715 üzenetére
Oluv neve mond valamit? Akár igen, akár nem, szerintem keress rá a nemrég általa bemutatott Uboom L -re a YT-n. Sajnos az Envaya -val éppen nem kóstolja össze (de a Patreon-os oldalán még lehet azzal is megteszi), de elmondása szerint annál is jobb (sajnos picit nagyobb is).
#13720 mckay
Én inkább két Uboom L -et vennék ... -
válasz
Multibit #13717 üzenetére
Akkor nem lenne elég egy akku csere? Ha már garanciásan is ilyen pocsék az akkuja, akkor az valahol nagyon sokáig nullára volt merülve ami egyáltalán nem használ a litium akkuknak. Videók alapján nem egy nagy vaszisztdasz akkut cserélni.
Nálam az önmerülés észlelhetetlen, mert szinte minden nap használjuk. Van, hogy egy töltés nem is elég egy napra mert reggeltől estig azon hallgatjuk a rádiót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest