Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Ennyi pénzért, inkább egy Xiaomi. Sok ismerősöm vett ilyet, ennyiért ajándék. Vagy Tribit XSound Go. Ha Go méret kell, akkor meg Tribit StormBox Micro.
iRiver: A GO3 nagyon gyenge. Nem rég kellett vennem ultra hordozható hangszórót, de meghallgattam és borzalom.
-
Nem ajánlom én sem a Silvercrest márkát
0 dinamika, nagyobb hangerőn "ordít,torz" stb..
Ők se gyártanak hangszórót, csak Kínából megveszik a filléres gagyi cuccokat és ráteszik a nevüket. Ezt is megtaláltam az "eredeti" nevén, valami kínai oldalon 3500 Ft körüli árért. Nem tudok linket adni mert már kiléptem és az életben nem találom meg2x8 Wattnak írja a teljesítményét a Belga LIDL oldal. [link]
Ennél még a JBL Go 3 is jobb választás, hidd el kellemesebb lesz hallgatni. Nem olyan hangos mint az általad említett de nem is fog megfájdulni a fejed pár perc hallgatás után.
Ebben az árban talán tényleg a GO3 a legkellemesebb.
Ha még árulnák itthon akkor a saját tapasztalataim alapján aminek sokkal jobb a hangzásvilága mint egy GO3-nak is, ezt ajánlanám:
-SkullCandy Barricade Mini (olyan 10 ezerért vettem anno, de árukereső szerint 13.000 volt az utolsó ára)De mivel itthon már sehol nem forgalmazzák, így marad a GO3...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest