Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Nem tudom mennyire lehet hinni egy yt videónak, de a Stormbox elég sokolosan hatott a 2 Sony mellett. [link] Meg nem tetszik, hogy laposan a hasán fexik.
Igen, az XB13 kicsit teltebb, melegebb hangú volt nálunk is, mint az XB12, de eleve stereoba kapcsolva néztem.
Olvasom a kommenteknél Alan csatornáján, hogy "a Sony csak a nevéből él" - ha jól fordítottam. Nos, ilyen kis méretben sztem kihozták ezekből a bögrékből amit lehet ennyi pénzért. Talán túlzás lenne még a világot megváltó elvárásokat is támasztani velük szemben, hogy ilyen kicsiben mindent is leiskolázzanak. Azt tudják amire valók.
Arra a Soundcorera azért még kíváncsi volnék ott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen házat vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged