Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
válasz
carl18
üzenetére
Igen, csak 60.000 Ft. És nincs rá semmilyen hűség.
Ugye Árukereső nem dobja fel a telekomot és sokan nem tudják.
Azt, hogy miért ennyivel olcsóbb azt senki nem tudja. Hogy a Vifa reykjavik miért drágább 5000 Ft-tal (65.000 Ft) ugyanígy telekomon belül az is rejtély.A másik anomália az a Helsinki 50.000 Ft-ért. A legolcsóbb helyeken is 150 körül megy.
Amúgy a Vifa oldalán 500 dollár az OSLO.
Ez egy frissített verzió 2020-as (ugye az OSLO 2016 óta van).
De akkor se stimmel. Ez a legújabb verzió is mindenhol 160-170.000 Ft...Nekem 4 nekifutás kellett mire meg tudtam rendelni.
Ugye készletértesítő után az egyéni rekordom 20 másodperc úgy sikerült. De ha már 2 percig húztam az adatok kitöltését akkor nem tudtam megrendelni. Egy kicsit PS5 szindróma az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest