Hirdetés
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
"Ebben az esetben, amikor az inputot jack dugón kapná, akkor talán még késleltetés sem lenne sok.
Ez persze csak álom."Én nem olvasgattam utána, de használtam, használok TWS módban hangszórókat. Szóval olyat nem tud sztem egyik sem, hogy kanócon kapja a zenét és bt.-on adja tovább a másiknak. Van ahol ha bedugják az auxba a jack dugót, akksi kímélésből ki is kapcsolja a bt. adóját.
A 2 Sony XB12-met én is csak úgy használom legtöbbször, hogy több méterre vannak egymástól. Akkor meg már sokkal inkább a rádiós jelátvitel a preferált, mint zsinórokban botladozni. -
<Adamsky>
nagyúr
Én 3Xe Ft-ért vennék egy Motion+ (aptX, multipoint, TWS, jack, szép egyenletes hangzás) hangszórót. De, megint meg fogom kapni, hogy újfent Soundcore cuccot ajánlgatok, úgyhogy inkább off-ba is teszem.
TWS: én még hangszórónál nem láttam volna olyat, hogy ne master-slave felállás lett volna. Szóval arra számíts, hogy a master jobban fog merülni.
-
francz'70
senior tag
Szigorúan ár/érték, hordozhatóság, csatlakoztatási lehetőségek, stb. miatt ajánlottam, nálam is 2db van használatban, (mondjuk nálam nem pc-hez) teszik a dolgukat rendesen, a TWS-val kitölti a teret rendesen és méretéhez képest van basszus is, az mellett, hogy szépen tisztán szól + EQ val még hangolható, hangereje brutális. Kicsit olvass utána, yt-on meg vannak videók, megrendeled ha nem tetszik visszaküldöd

Nyilván méret/több basszus, mondjuk ha 20 ezres Lidlis hangszóró az alap, akkor nézelődhetsz feljebb is. Én a 20-as ból ajánlottam egy best buy-t, (2db, TWS, hordozható, aux, stb)
<Adamsky>Nem próbáltam pc-hez, de a fórumtárs is csak 1db ról érdeklődött, ezen meg ugye van aux, a tws már csak hab a tortán ebben az esetben, ha működik.
Vagy ahogy írtad, a házilag tákolt kábelel még lehet egy opció ha a pc-hez is sztereó kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Haditechnika, harcászat
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Apple watch utlra 2 eladó 2028.05.19-ig garanciális
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600G eladó!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)