- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
<Adamsky> #16051 üzenetére
Sajnos egy Iphone 12 gond nélkül vitte zárt ajtó mellett a folyosóról kb 15 méterről......
Szóval biztosan a P20 pro a ludas. Nem is értem azért ez pár éve még csúcskategória volt. Sőt most sincs vele egyéb bajom...
Autós fm transzmitter is beszaggat ha kiszállók, de ugye azt hittem az normális mert, hogy úgyis egymás mellett van a két eszköz és gyárilag gagyibb a bt-je -
adp
őstag
válasz
pècsimunkás #16047 üzenetére
Egyébként az okosórát is sokszor eldobja, ami vicces mert ez a telefon pár éve csúcskészülék volt.
Kérek kölcsön mindjárt egy iphone-t.<Adamsky>: Igen azóta megpróbáltam úgyis, hogy 2 külön asztalra tettem le 2-2.5m távolságra semmi nem volt köztük és szaggatott de kegyetlenül.
-
adp
őstag
Sziasztok.
Tegnap vettem egy Xiaomi mi portable hangszórót. Meg vagyok vele elégedve viszont az mennyire normális, hogy a 17 nm-es szóban belül szaggat a hang. Sőt ha a hangszóró az éjjel szekrényen van én meg beteszem a másik oldalamra magam mellé a telefont már szaggat... Felemelem szaggat. Szóba másik feléről szaggat úgy hogy a telefon a magasban van nincs előtte semmi zavaró. Ez lehet a telefon miatt is vagy vigyem m vissza? P20 pro-ról megy. -
adp
őstag
Sziasztok!
Ebbben a kategóriában van jobb vétel? [link] Semmi extra igény nincs. Melóban, szabadtéri edzésnél szóljon valami.
Hangzásban ez hol van egy flip 2/3 stb-hez képest. Nagyon máshoz nem tudok viszonyítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Opel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest