- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheZukker
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Van, de a csatija nem jó.

Valaki [erre] esetleg?
-
TheZukker
tag
Sziasztok!
Sajnos az amúgy imádott Dockin D fine pluszom töltőegysége elromlott- nem tölt, hogy ez a kábel vagy belül konktatos azt nem tudom.
Nem tudtok esetleg szakit ajánlani aki Pesten ránéz és megcsinálja? Esetleg innen valaki?
-
TheZukker
tag
Na megjött a D Fine +
50-ben állt meg, kártyás EUR fizetés, gyorsabb posta (pár cent különbség volt). 23-án rendeltem, 29-re írták először, tegnapelőtt már 28-ra ígérték, ma meg hívott UPS futár, hogy 20 perc.

Tesztelni még nem sikerült, pici hallgatózás volt. A 2kg-t nem vettem komolyan rendelésnél, tényleg nem a legmozgékonyabb.
Írta valaki, hogy jazz/blues, esti borozósnak néz hangfalat: 80%-ban nálam ilyen felhasználás lesz, írok majd róla.
-
TheZukker
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, és ahogy nézem, az igényeimnek -összeegyeztetve a pénztárcámmal
- a Dockin D Fine (+?) felel meg legjobban. Kérdésem, hogy mi a + verzió extrája?* Illetve német amazonról érdemes venni, vagy a gyártótól? Ár, ahogy nézem, ua.*Edit: főleg az akksit látom fejlesztésnek, meg hogy lehet stereoba kötni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

- a Dockin D Fine (+?) felel meg legjobban. Kérdésem, hogy mi a + verzió extrája?* Illetve német amazonról érdemes venni, vagy a gyártótól? Ár, ahogy nézem, ua.