Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, max olyan 15k-ért milyen kisebb bt hangszórót tudnék venni, ami rendesen szól és nincs kínai/angol kikapcsolhatatlan szövegelése?
Uboom X mellé kéne egy olyan, amit tudok magammal vinni séta vagy bicózáskor.
-
Zirowe
nagyúr
Megjött ma végre a két uboom x, de az egész kb no comment kategória.
Hívnak az üzemeltetésről, hogy jött amazon csomagom, odamegyek, ott a futár egy olyan hatalmas csomaggal, hogy kiskocsival kellett hoznia, mondom én ilyet nem rendeltem és miért nem hívott?
Nincs rajta szám és ezek hangfalak.
Átveszem, kinyitom, és ez a látvány fogad:
Semmi védelem, csak úgy hánykódtak, vetődtek benne a dobozok, illetve maga a csomagolás méretére sincs magyarázat.
Mondjuk így érthető, hogy baromi lassan megy a kiszállítás, ha ekkora csomagokba rakták..Egyelőre szokom, mert hatalmas és nehéz a hangszóró, de a hangzása még annyira nem brillírozott, kicsit doboz hangja van.
0.33-as fw volt rajta, rögtön felment rá a legfrissebb.
Boom 2-höz képest máris negatívum, hogy a gombjait a 13 hónapos simán be tudja nyomni és kikapcsolni, míg a boom 2-ön ez nem ment neki. -
Zirowe
nagyúr
válasz
carl18 #18057 üzenetére
Német amazonon pár hónapja van folyamatosan futó ingyenes szállítás akció hozzánk, most jött két csomagom is ingyen.
SSlyTR : igen, újrarendeltem early bird áron -8$.
<Adamsky> : cifrának cifra, de érjen végre ide, működjön, aztán majd folytatom az anyázást.
Egyébként az eredeti rendeléseknél is ez a szállító szerepelt az oldalukon tn nélkül. -
Zirowe
nagyúr
Nemrég jött mail swishiptől tracking numberrel, elvileg 11.25-én kihozza a ups az uboom x-eket..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Peaceliker #17934 üzenetére
Milyen prime deal event van pont most hogy 20 napja nem tudják feladni?
Prime day nem most van
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #17929 üzenetére
A következő levélváltásra már ezt a választ kaptam:
Due to uncontrollable factors, the shipment will continue to be delayed, and there is currently no estimated shipping date. Please confirm again if you are willing to wait. Otherwise, we will cancel your order and issue a refund.
Best regards.
FreyaCustomer Service TeamEarFunMajd amikor visszaírtam, hogy ez mégis mi, amikor az előzőben még november elejét írtak, a megkérdezésem nélkül törölték a megrendelésem és a pénzem visszautalták.
As we mentioned before, due to the peak season of Amazon's Prime Deal event, not only our shipments but also those from other sellers are experiencing backlog and delays. We have been making every effort to communicate with Amazon, but this is beyond our direct control. We've already issued the refund for you. Please allow 2-3 business days for your refund to show on your original form of payment.
Best regards.
FreyaCustomer Service TeamEarFunRészemről ennyi volt az earfun, bekaphatják, jó lesz nekem a boom 2.
-
Zirowe
nagyúr
Írtam tegnap earfunnak, válasz: a két mail kamu volt, talán november 6-án feladják és remélik nov 11-re megkapom.
Gáz.
-
Zirowe
nagyúr
Earfunék is jó nagy trógerek, 20 nappal a kifizetés után már kétszer is "útnak indult", de tracking number sehol..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Acélfarkas #17771 üzenetére
Nekem ebben a pillanatban jött mail, hogy készlethiány miatt késik a kiszállítás nem tudni meddig.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Albert.Tamas #17572 üzenetére
De miért?
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Uboom x megjelenési dátumáról lehet már konkrétabbat tudni?
Nézem az oldalukat, de nem találok semmi infót, beharangozott early birdös áron érdekelne a cucc..
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tegnap végre megjött a motion boom 2, tök jó meg minden, bár alapból kicsit túl hangos már a bekapcsolási hangnál is, de gondolom megszokás kérdése.
Egy motiom boomot vált, amihez vettem alin egy ilyen tokot olcsón:
Nagyon szeretem, kényelmes és jól védi a hangszórót, viszont a boom 2 nem fér bele és egyelőre nem láttam alin hozzá való tokot.
Ki miben hordozza a saját boom 2-ét?
Milyen occsó tokot tudnátok ajánlani? -
Zirowe
nagyúr
válasz
pamesz #16790 üzenetére
Köszi a választ.
És hordozót vettél hozzá?
Motion boomhoz aliról szereztem egy tök jó típus specifikus kemény hordozót, viszont boom 2-höz még nem találtam. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, van itt valaki aki már vett boom 2-öt?
Esetleg motion boomról váltott?Nekem fél éve motiom boomom van, de erősen gondolkodom a váltáson, arra lennék kíváncsi megéri-e és, hogy mennyivel jobb az új.
-
Zirowe
nagyúr
Nekem eleve bajom volt azzal, hogy szépen megadtam minden adatomat, munkahelyemre szerettem volna, mert ott portaszolgálat van, erre a gpay fizetéskor önkényesen beemelte onnan a kártyához megadott cím adatokat, ami a lakás.
Persze későn vettem észre, írtam nekik rögtön, de mondták, hogy nem tudják megváltoztatni.
Ups rendszerébe direkt előzetesen regisztráltam, hogy majd megváltoztatom a kiszállitási címet, de ott meg addig nem engedte, amíg legalább 1x meg nem próbálják a kiszállítást.
Holnapra volt ígérve, erre ma este jött a mail az ankertől, hogy Your order has arrived and is available for pickup. Please collect your order soon to avoid it being returned.
Semmilyen adat.
Nyomonkövetési számot beírva ups-nél pedig ott szerepel az átvevő pont.
You may now collect your package at the listed UPS Access Point™.
Collect your parcel at a UPS Access Point™ by
Tuesday, December 26Megnézem mindjárt mit ír a change deliveryre.
Na, azt meg nem engedi, mert nincs hozzá szám, mert az csak sikertelen szállítás esetén van.
You can change your delivery after a delivery attempt has been made. Please track again using the InfoNotice number, which can be found above the barcode on the notice you received.Volt telefonszám megadva, nem hívtak.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, black friday során rendeltem soundcore ankertől egy hangszórót.
Jött is a mail, hogy majd a ups hozza.
Viszont most meg kaptam egy másik mailt, hogy nem hozzák ki, hanem egy tőlem elég messze lévő átvevőhelyen van és ott vehetem át.
Nem volt megkísérelt kiszállítás, pedig én kiszállításért fizettem, wtf?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
pècsimunkás #16155 üzenetére
Érdemes vajon megvárni a BF-et alacsonyabb árért soundcoreon?
-
Zirowe
nagyúr
Köszönöm.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, korosodó és lassan széteső sardine sdy-019-es bt hangszórómat szeretném lecserélni.
Hangzásával elégedett voltam, de nem baj, ha az utód szebben szól, főleg a gyerek hallgat vele mesét és zenéket, néha kisebb buliba lenne használva, esetleg szabadtéren.
Nézegettem használt jbl charge 4-eseket 30-35k-ért, ennyi lenne a max értékbeli határ.
Van valami jobb esetleg olcsóbban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged