- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Nekem fél órája hozta a uboom X-et a UPS, hívás és email nélkül.
Annyit tudtam a tracking miatt, hogy reggel 6:36-kor már Vecsésre beért a csomag.04.20.-án rendeltem vasárnap, 23.-án feldolgozták, feladták, ma 2 nappal később meg is jött.
Monoron lakom amúgy.Na és valamit a kütyüről is..
Meglepő mennyivel halkabb az összes Oluv által készített EQ.
Valóban szépen szólnak, de egy-két gyári preset is szerintem egész jól szól (ahhoz amit én hallgatok.)Azért be kellett gyorsan látnom, hogy köszönőviszonyban sincs a 10 éves LG 300W-os soundbarommal, de nyilván nem is erre vettem, hanem azért hogy ne kelljen azt folyton kihúznom és lecipelnem a mélyládával együtt a kertbe, aztán hosszabbítót keresni és bíbelődni vele, de nagy bulinál még mindig inkább azt fogom használni sem mint ezt.
Jól szól amúgy nagyon, van benne kakaó bár szerintem tökig tekerve kicsit már torzít.
Összehasonlítási alapom nincs, de emlékeim szerintem egy JBL Boombox többet ad, persze 3x annyiért. -
Bullitz
aktív tag
válasz
Bullitz #19005 üzenetére
Amazon.de-n összelehet ollózni a kedvezményeket, úgy 107€-ra jön ki a uBoom X.
Viszont számomra még mindig kérdéses, hogy ez mennyire veszi fel a versenyt a 140Wattos B2P-vel ?
Oké ott a boost +40watt, alapból csak 100w vs 80w, de nem éri meg ez a (jelenleg) 18 ezres felárat a B2P felé ?Vagy csak mindenáron ráakarom beszélni magam a nagyobbra?
Apropó, szerintetek egy használt Xtreme 3 60-70-ért jobb vétel mint ezek? -
Bullitz
aktív tag
Urak, hozzáértők.
A uBoom X-ről lemaradtam, viszont most az Anker oldalán megint kuponok vannak.
A Boom 2 Plus (100-140W) jó vétel 60e körül ~ 150€ ?? -
Bullitz
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18913 üzenetére
Hát valami PartyBoxra használtan.
Bár most épp találtam több Xtreme 3-at 60-70e körül, lehet már az is megérné.Illetve most valamilyen mismásolással amúgy amazon.de-n sikerült összehoznom a uBoom X-et 133,67€-ra, ami ~ 48 ezer. Így 12e-rel lenne olcsóbb mint itthon.
Mit javasoltok? Használtan 60-65ért egy Xtreme 3 vagy 48-ért a uBoom X? -
Bullitz
aktív tag
válasz
pècsimunkás #18902 üzenetére
Elképesztő mennyien vagytok külföldön.
Mi csak évek óta tervezzük a feleségemmel, főleg most, hogy 2,5 éves a kisfiúnk.Nehéz itt hagyni mindent.
-
Bullitz
aktív tag
válasz
pècsimunkás #18900 üzenetére
Hát ez az, nekem is ez a bajom.
Az urak itt 38 ezerről társalognak kérem szépen. -
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Most a Soundcore oldalán nagy akciók vannak, de eléggé le vagyok maradva a témában.
Többnyire szabadtéri/kerti zenehallgatásra olykor-olykor egy kis megőrülésre mit ajánlanátok? Olvastam itt uBoom-ról is, ezekről nem sokat tudok.
Samsung hangfalak nem jók?Keret 30-80e környéke. (ha megoldható olcsón amit akarok király, ha nem akkor tudok nyújtózkodni, ezért írtam tág kereteket)
Nyilván a JBL-ről hallottam a legtöbbet, de nincs kifejezett preferenciám, bár örülnék, ha évekig kiszolgálna, úgy tudom ebben azért a JBL elég erős. (ismerős mesélte, hogy elvesztették az extreme-t és másnap reggel a sárban találták meg volton, tökéletesen működött)
-
Bullitz
aktív tag
Sziasztok!
Kertbe szeretnék egy hangszórót, első körben nyilván a JBL vonalon indultam el de olvasgattam korábban is a topicot és tudom, hogy vannak a kínai márkák egyre jobb minőségben.
Jelen állás szerint olyan 30-50 ezer körül mit ajánlanátok? szeretem a zenét és szeretem ha szépen szól, na most szkeptikus vagyok hogy ezt kültéren bármi is ennyi pénzért megvalósítja, így nagy elvárásom nincs. Ha nagyon bulizni akarunk mert úgy alakul akkor lehozom a 300 wattos LG-t így inkább csak a "lemegyünk a gyerekkel a kertbe, szóljon valami" vagy átjönnek a cimborák és sütögetés mellé kell valami de az se baj ha van benne tartalék ha felöntünk a garatra" felhasználásra kéne valami
Van realitása a dolognak vagy ne legyek lusta és cipeljem le a soundbart ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest