Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
"Erre gondoltam èn is
." - a kérdező viszont tutira nem.
Teljesen átérzem a problémáját. Nemrég egy Orion kazettás-magnóról szóló hír alatt fejtegettem, hogy mennyire szög egyszerűek (értsd túlságos buták) lettek a zenehallgatásra szánt készülékeink.
Akkor az egyik pont, amivel megpróbáltam az érvelésem alátámasztani, hogy ma egy olyan egyszerű dolog (amit a Panasonic magnóm, és a Technics midi tornyom is tudott), elalváskor egy időzítőt beállítva magától kikapcsol (sleep), majd reggel ugyanígy be (timer), az a mai bt. hangszórók mellett szinte kivitelezhetetlen.Vannak persze bt.-s ébresztőórák, de kevés közte a minőségi cucc. Én eddig kettőbe futottam bele: H/K Citation Oasis, JBL Horizon.
Egyébként - elvileg - az általam birtokolt két Soundcore hangszóró is támogatja a hálózatról történő üzemeltetést (így akár bekapcsolva is hagyhatnám őket egész éjszaka, hogy aztán reggel arról szólaljon meg. pl. a rádió), de hosszútávon nem hiszem, hogy jót tenne neki.
Nálam mondjuk ezt az egész problematikát zárójelbe tette, hogy okosórát hordok (így abban is alszom).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
." - a kérdező viszont tutira nem.