- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #15025 üzenetére
Azért nem kell aggodni annyira, ha Javítható egy akku cserével ki lehetne tolni az élet tartalmát.
Attól függ mi megy benne tönkre.
Nekem is még jól működik, cserélni nem is akarom mert nincs mire.Amúgy a D Fine-t a Dockin az már frissitette 5.0 Bluetooth(SBC) Codec sajnos APTX és társai kimaradtak. szabványal.
Már tölteni lehet USB Type-C-ről csak olyan töltö fej kell ami elég feszültséget tud leadni. (12-15 volt környéke)Nekem a HK volna még talán opció de azoknak az akkuja túl kicsi.
Az a 1X18650-es cella nem sok mindenre elég, így sajnos nálam ez kritérium.Bár én ráérek cserélni, majd mikor kijön valami kihagyhatatlan Deal ráérek akkor vásárolni.
Én mondjuk olyan sokat már nem is hallgatok zenét, ha meg kell és nincs áram a Dockin kellően el tud látni hangerővel.
A Motion Boom Pluson elgondolkodtam volna, de a HK Go Play ellen mély basszusba elég szépen elvérzett. Ez miatt számomra nem tűnt kihagyhatatlan dealnak. Ebből a méretből illene már kicsit erősebbnek lennie. Főleg Ennyi év távlatából, a Go+Play 2015 fele jelent meg.
8 év eltelt és egyik kínai gyártó se tudott a közelébe jutni, az elég elszomorító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest