Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Őszköszöntő hardverkeverék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Autóhifi
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #12584 üzenetére
Igen, nyilván szerintem még simán elmegy jó pár évet.
Talán az első dolog ami megadja magát az a akkumulátor, de csere után tovább nővelhető a hangszóró élet tartalma.Mondjuk szerintem manapság pont a azt a korszakot éljük meg, mikor mondhatni a legnagyobb a pazarlás. Jelenleg a bőség zavara van, mindent meg lehet venni. És mindent az előtt cserélnek a vásárlok hogy el öregedett volna.
Én nálam a Telefon van így lassan 4 éves a Xiaomi mobilom, és teljes mértékben kiszolgál még mindig. Talán a kamera az egyetlen gyenge pontja, meg az akku se olyan mint új korában.
De gondolkoztam hogy majd kap egy új akkut és utána még pár évvel ki tudom tolni az élet tartalmát.#12585csƵ
Igen, nekem az eredeti D Fine 4.0 Bluetooth mellet és elég szépen szólt. Szerintem a bluetooth megmarad, olcsó és keveset fogyaszt!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- LED világítás a lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest