Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyomtató topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Annyira csak, hogy már jó régen hallottam róla blutooth hangszóró témában. Biztos, hogy nem gagyi v. kamu cég.
Az más kérdés, hogy TWS-ek terén mennyire vannak top-on. Én eddig nem is tudtam, hogy olyanjuk is van
Szóval lehet, hogy ezek csak valamilyen átcímkézett fülesek (ettől persze még lehet jó, de ugye messze nem ugyanaz a kategória, mint mikor egy gyártó saját maga fejleszt vm. terméket)"Szerk.: A füles topikpban is kèrdeztem erre a cuccosra ... "
Ja, láttam, onnan jövök.
Szóval esetleg folyt. köv. ott ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval lehet, hogy ezek csak valamilyen átcímkézett fülesek (ettől persze még lehet jó, de ugye messze nem ugyanaz a kategória, mint mikor egy gyártó saját maga fejleszt vm. terméket)
Szóval esetleg folyt. köv. ott ...