Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz
pècsimunkás #3595 üzenetére
Az enusic egy egész jo ar/érték arányú de nem szol kifejezetten szépen. A sony/jbl szebben szól. Drágábbak is.
-
Zoty4
őstag
válasz
pècsimunkás #3595 üzenetére
Az altalad linkelt hangfal most banggoodon 13000
-
pècsimunkás
addikt
Mondjuk egy ilyen : [link]
hogy szól , hogy viszonyul egy JBL charge 2+ - hoz ?
Vagy a fentebb említett Sony hangfalhoz ? A Sony jobban megèr 100 eurót , mint a linkelt 70 eurót ? A JBL szokott akciós áron lenni a nèmet MM - ban 90 euró körül nèha .
Gondoltam meglepem magam karácsonyra valamelyikkel ... -
Krill77
őstag
..
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok
15 ezer forintig milyen bluetooth hangszórót tudok ajánlani? Köszönöm
-
carl18
addikt
válasz
gyuromoj #3591 üzenetére
Inkább vedd azt, az is 40E volna. Jobban jársz mint egy kifutott szériás Charge 2+-al....De a Charge 3 se jobb vétel, főleg hogy az plusz 20E-ba fájna és nem szól jobban.
Haverom már leélt pár hónap alatt egy Charge 2+Elég sok panaszt olvastam rájuk, ne tévesszen meg a jbl márkajelzés.
Amiket merek ajánlani, legjobbak jó árba.
Doss Sound XL, Dockin D Fine, Sony SRS XB30. Ezek nem túlárazottan nyújtanak jó teljesítményt. Csak a Sony forgalmazzák itthon, a többit amazonról tudod berendelni.
Van egy youtube videós aki bluetooth hangszórókkal foglalkozik, ö tesztelte őket és kijelentette a SRS XB 30 olcsóbban tudja/felülmúlja a Charge 3-at. -
gyuromoj
veterán
Hali!
JBL Charge 2+ vagy Charge 3 a jobb választás?
Üdv Gyuri
-
benvolio
őstag
válasz
#04441088 #3585 üzenetére
Például a Panasonic SC-UA3-K. Hordozható, sokoldalú, akár optikai kábellel TV-re is köthető, rádió, stb., bulis cucc, az ismert kiváló "panasonic mini hifi hangzással".
-
törölt tag
Köszi.
Mennyire járnék jól egy JBL ESC200 hangrendszerrel + egy RCA to Bluetooth átalakítóval? -
hkari
őstag
válasz
#04441088 #3585 üzenetére
Szia!
Szerintem ha nem fontos a Bluetooth és a hordozhatóság, akkor ezeket el kell felejteni
Ennyi pénzből kijön egy sztereó erősítő, két hangfallal. Nyilván nem a leghordozhatóbb megoldás, de tönkre ver minden ilyen megoldást. Lehet nézni akár kisebb polc sugárzókat is, egész emberi áron is lehet találni. Erősítőt meg nézhetsz használtan is.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Olyan hangszórót szeretnék venni, ami rendelkezik BT technológiával.
Havi 1-2 alkalommal házibulit szeretném rajta nyomatni, de a többi időszakban 'csak' rádiót/zenét hallgatnék rajta. Minél hangosabb kellene, minél jobb hangminőséggel. A a pénz amit rászánnék nagyon maximum 80-100 ezer Ft, de az se baj, ha olcsóbban megúszom.
Nézegettem BT hangszórókat, aktív hangszórókat, mini HiFi-ket és marhára nem tudom mit kellene venni.
Anno volt JBL Flip 3-am, majd JBL Xtreme, ahhoz képest, hogy akkoriban az Xreme 3x annyiba került, mint a Flip 3 nem estem hasra attól a teljesítménytől, minőségtől, amit hozott...
Az eddigi kiszemeltek, bár azt se tudom melyik hogy szól, ezért kérnék segítséget:
-SONY GTKXB60B Bluetooth hangrendszer: ~ 90 ezer Ft
-SONY GTK-XB7 Aktív hangfal: ~ 72 ezer Ft
-SONY GTK-XB5 Bluetooth hangrendszer: ~ 50 ezer Ft
-MARSHALL Kilburn Bluetooth hangszóró: ~ 70 ezer Ft
-HARMAN KARDON OMNI 20 Bluetooth hangszóró: ~ 60 ezer FtVagy vegyek egy BT nélkülit, pl: Logitech Z906 5.1, aztán oldjam meg az összekötést máshogy?
Igazából nem fontos a hordozhatóság, mert a házibuli itt lenne nálunk, most az hogy pár métert odébb viszem nem probléma bármilyen súly szempontjából...Mellette meg évi max 4-5 alkalommal lenne hordozva, de akkor is autóval.
Szóval hangos, jó zenét szeretnék, lehetőleg olcsón.
Köszönöm a segítséget. -
emery2
tag
Üdv !
A Tescoban most akciós a Proda PR22. 13 ezresért vásároltam egyet.
Tapasztalataim: Meglepően szépen és viszonylag nagyot szól. Olvassa a pendrive-ot, memóriakártyát, beépített rádiója működik. Távirányítója egyszerű de jól használható.
Minimális negativum az, hogy kevésbé hordozható, de ezt akkor is tudtam amikor megvettem. -
carl18
addikt
Üdv!
Érdeklődnék mikor jön a Bluetooth hangszorón belül az új generáció?
Ha jól emlékszem mindig decemberbe mutatja be a Sony a következő év termékeit, várhatunk nagy előrelépést?Dockin D Fine csak amazonról tudok beszerezni? Úgy a gari érvényesítés necces nem?
3 hangszóróm gondolkozok, Dockin D fine, Doss Sound XL, Sony SRS XB30, vagy gondoltam megvárom amíg a Sony kidob valami jobbat jövőre.
Amúgy néztem külföldön 48 dollár a Sony SRS XB20, magyarországra mikor fog elérni az árazás? -
blash
tag
válasz
traktorgumi #3570 üzenetére
Win 7-et próbáltam összehozni a Xiaomi Mi Sport fülhallgatójával, de csak a párosítás sikerült, baszott hangot adni. Elvileg Intel Centrino Advanced-N 6205 minipci wifi+bluetooth kártya van a gépben. Kipróbáltam több drivert is, már amit sikerült telepiteni. Mikor kínlódtam ezzel, akkor azt olvastam, hogy win 8 felett már jobban működik a bluetooth hangszórás, de emiatt nem telepítettem másik vindózt, meg inkább nem is vettem külön bluetooth sticket, hogy még azzal se működjön.
Viszont ma ért ide a Geekbuyingtól a Tronsmart T6. Másodikán rendeltem. Egész jól szól, bár ennek is van alapzaja lejátszás közben. Egyedül, ami nem tetszik, hogy a henger alján lévő hangszórón nincs semmi védelem. Csak úgy ott van szabadon a membrán. A felső hangerőt szabályzó tekerő bizbasz jobban tetszett volna, ha nem körbeforog és megszólal, hogy legnagyobb hangerő, hanem megakad a leghalkabb és leghangosabb állásnál. Ja, persze ezt sem sikerült vindózzal megszólaltatni, csak vezetéken keresztül. Telefonnal, tablettel simán kapcsolódik és szól. Szinte teljesen feltöltött akkuval érkezett. Amúgy biztos jó, ha valaki ilyesmit szeretne, nem magamnak, hanem ajándékba vettem (:
-
-
válasz
jaffa 2843 #3577 üzenetére
November végétől elérhető: [link]
-
Sziasztok,
10 ezerig milyen BT-os hangszórót érdemes venni? Lehet hazai vagy külföldi rendelés is.
Köszi előre is a választ! -
Stgail2
csendes tag
Sziasztok,
a hozzászólásaitok alapján megtetszett a Tronsmart T6, gondoltam megrendelek egyet ajándék gyanánt.
Az Eustock-on azonban nem elérhető.
Tapasztalatotok szerint érdemes arra várni, hogy feltöltsék újra a készletet, vagy érdemesebb inkább egy külföldi nagyobb webshopból rendelni? (Már ahol elérhető egyáltalán 10k körüli áron). -
Watcher45
tag
A tesztek alapján nem a legtökéletesebb de a GBOB1111.0 kóddal 15.11$ áron szerintem elfogadható minőségűként berendeltem a Original Xiaomi Bluetooth 4.2 Speakert [link]
-
traktorgumi
aktív tag
hello
Lehet nem jó helyre írok, hátha tudtok segíteni vagy a megfelő helyre írányitani.
1 hónapja vásároltam egy ilyen bluetooth adaptert.
[link]Azért választottam ezt mert tudja elvileg APTX formátumot.
Marsall mid fejhallgatómat szeretném a pc-vel párosítani.Az usb egy kis dobozban volt amihez kaptam egy gyári cd.
Fel is telepíttetem, de nem tudom aktiválni a programot bluesoleil.
Már egy hónapja szopok vele és már szívem szerint lehúznám a wc, de nagyon idegesít mert 2db vettem.
(Laptophoz+ otthoni pc-hez)Egy hónap után végre sikerül a supportnak válaszolni.
Természetesen nem mükődik továbbra sem.
Ha bármi ötletetek van vagy tudnátok egy másik programot ajánlani amivel működne ez az usb adapter...Sehr geehrter Logilink Kunde ,
wir bedanken uns für Ihre E-Mail an den technischen Support von Logilink.
Please follow the instructions below:
1. Connect the BT0037 to your PC.
2. Deinstall the drivers concerning the BT0037. You can deinstall the drivers in the device manager.
3. Disconnect your internet connection.
4. Reboot.
5. Install the drivers from the following download:https://1drv.ms/u/s!AuJYjfeXtNsPhVMdM06x5oduHhng
Bitte fügen Sie Ihrer Antwort immer den vorangegangenen Schriftverkehr bei.
So können wir den Vorgang besser nachvollziehen und die Bearbeitungszeit verkürzen.
Mit freundlichen Grüßen,
Patrick Schoenen
Logilink Technical Support-Team
GermanyE-Mail: logilink@softbay.de
-
RetepNyaraB
veterán
Sok féle zene van, nem értek egyet. Nem high end eszközt tesztelünk, csak egy nyavajás, vezetékmentes puffogót.
Ráadásul összehasonlításképp ott a wav sample a lista elején; remekül hallatszik a szutyok kékfog doboz versus rendes hangfájl különbsége.A lista is viszonylag reprezentatív, bár közel sem teljes kép. Nagyon üdvözlendő, hogy ingyen és bérmentve valaki ilyesmivel foglalkozik. Nyilván elég nagy meló volt összehozni.
-
andris5
tag
Itt találtam egy linket korábban de már nem lelem. Segítsetek kérlek megtalálni:az oldalon több hordozható hangszóró videója volt beágyazva a youtube-ről, mindkettő videóban ugyanazt a zenét játszotta a hangszóró és ez a kettő videó szinkronban volt így kapcsolgatással össze tudtad vetni a kettő hangját egymáshoz képest.Tudjátok melyik oldalról beszélek? Köszi!Bekker ekkor mákot itt van hárommal felette! Húztam lottózni..
-
darkrock
aktív tag
switcher.oluvsgadgets.net - itt meglehet hallgatni őket.
-
Krill77
őstag
válasz
pècsimunkás #3561 üzenetére
En nem tanácsolom ezeket a noname vackokat. Amazonon Sony xb 20 - 48 dollár.
-
pècsimunkás
addikt
Hangszórórónál mi lehet a baj ? Ha normálisan szólt 3 ève , akkor az ma is jó lehet . Bluetooth , jack van . Mi lehet a buktató ? Mèg esetleg a fentebb látható Silvercrest jöhet szóba . De az Odys mellet szól , hogy, unakahúgom bele tudná rakni a tabletjèt ès a telefonját .
-
Zoty4
őstag
válasz
pècsimunkás #3559 üzenetére
Hat muszaki cikknel tuti nem vennek 3 eves konstrukciot, de te tudod
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #3556 üzenetére
Megrendelem ezt szerintem : [link]
Nèztem YouTube videót róla , nem tűnik rossznak . 3 èves konstrukció , gondolom új korában drágább lehetett . Ahogy nèztem , van rajta kis tartó , ahová tabletet vagy telefont bele lehet tenni . -
Zoty4
őstag
[link] nekem ez is olyan tronsmart klonnak tunik, van evvel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Nincs 30$ sem most
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #3555 üzenetére
Szóval ...
Untatnálak még benneteket kicsit!
Az előzők mellet ezeket néztem ki :[link]
[link]
[link]Szerintem ezek közül fogok dönteni . A Xiaomi jónak tűnik , az Odyst ismerem - átcimkézett kínai , vannak Németországban Odys tabletek elég jó áron . Vagy még a Silvercrest , ami a Lidl-s cuccokhoz adja a nevét ? Vélemények ? Minden véleményt szívesen fogadok
!
-
vacs
veterán
válasz
pècsimunkás #3552 üzenetére
€15-ig kb semmit, de ha többet nem szánsz rá, akkor talán a Xiaomi Mi Speaker-t ajánlanám!
(az előző hozzászólásom, már nem tudtam szerkeszteni!)
-
vacs
veterán
Az Enusic Soundcup és a Tronsmart T6 gyakorlatilag egy és ugyan az, csak más a neve!
Különbség talán, hogy a tronsmart tetején fizikailag benyomható gombok vannak, az Enusic Soundcup-on pedig érintősek, de a hangerő szabályzó mindkettőn tekerős!
A legtöbb ember elvárásainak tökéletesen megfelel a Tronsmart T6, illetve az Enusic Soundcup és átcímkézett testvérei!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #3549 üzenetére
Esetleg 15 euróig mi az ami használható ?
-
Zoty4
őstag
Esetleg enusic soundcup/ leadzm egymas klonjairol irtak meg nagyon jokat tobb oldalon
Nincs valahol osszehasonlito teszt ezekrol tronsmart vs enusic/leadzm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest