Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
válasz
traktorgumi
üzenetére
Win 7-et próbáltam összehozni a Xiaomi Mi Sport fülhallgatójával, de csak a párosítás sikerült, baszott hangot adni. Elvileg Intel Centrino Advanced-N 6205 minipci wifi+bluetooth kártya van a gépben. Kipróbáltam több drivert is, már amit sikerült telepiteni. Mikor kínlódtam ezzel, akkor azt olvastam, hogy win 8 felett már jobban működik a bluetooth hangszórás, de emiatt nem telepítettem másik vindózt, meg inkább nem is vettem külön bluetooth sticket, hogy még azzal se működjön.
Viszont ma ért ide a Geekbuyingtól a Tronsmart T6. Másodikán rendeltem. Egész jól szól, bár ennek is van alapzaja lejátszás közben. Egyedül, ami nem tetszik, hogy a henger alján lévő hangszórón nincs semmi védelem. Csak úgy ott van szabadon a membrán. A felső hangerőt szabályzó tekerő bizbasz jobban tetszett volna, ha nem körbeforog és megszólal, hogy legnagyobb hangerő, hanem megakad a leghalkabb és leghangosabb állásnál. Ja, persze ezt sem sikerült vindózzal megszólaltatni, csak vezetéken keresztül. Telefonnal, tablettel simán kapcsolódik és szól. Szinte teljesen feltöltött akkuval érkezett. Amúgy biztos jó, ha valaki ilyesmit szeretne, nem magamnak, hanem ajándékba vettem (:
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- bontott működő alkatrészek
- Synology DS216SE lemezek nélkül
- SONY (XR65A95L) 165CM 4K 120HZ SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi