- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nejem megpurcantotta a táp részt egy rossz töltő adapterrel kicsit. Kijött a füst belőle és azóta csak bedugva megy. Dockin D fine. Tudtok embert, aki megszereli? Gondolom a biztosíték ment el benne, vagy bármi más még a tápban, de nyilván javítható.
-
A hamisítást nem tudom, de az az érzésem, ez nem egy széles körben ismert cég ahhoz, hogy megérje másolni. Egyébként is az ára fix évek óta; gyártótól, vagy Amazonról véve nincs kockázat. Ha persze 39 euróért adjäk valahol, kezdhwtsz gyanakodni
Rá tudod dugni jack aux-szal bármire, nem kell kékfog.
-
-
-
-
-
válasz
frankdelgado #6122 üzenetére
A jbl go egy kalap szar (az áráért mindenképp), én biztos nem venném meg. Kivéve, ha hang nem számít, pénz sem, csak beférjen a zsebbe.
Blaupunktot nem ismerem (csak a céget).
Ebben az árkategóriában sajnos nagyon nehéz igazán kicsi és használható kütyüt találni.Ha elég, hogy a hátizsákban foglal (közepesen) kis helyet, akkor már másabb a helyzet valamivel.
-
-
válasz
Viktor77 #6105 üzenetére
Az is nagy neki sajna.
Én megpróbáltam.
A Sáomi kistégla
és a Mi Pocket szpíker kb. az irány; otthonra ott a D fine..Kb annyit szeretne, hogy a telefonjánál hangosabb legyen egy kis osztályteremben. Komolyzenére, tehát a basszus nem túl fontos. Nem baj, ha nem nagyon orrbaszorult az a kis magas, ami kijön.
A piros tégla picit nagyobb, a kis Mi hurka picit kisebb és gondolom még ványadtabban szól.
Ha nincs jelentős különbség, akkor a kicsit venném.
Kivéve, ha az ilyen igazán méreten aluli kategóriában tudtok valami mást, ami jobb. -
Szóval a barátnőm énektanár és kéne neki tanításhoz egy kékfog, amely nemdrága (15k max.), cserébe kicsi és szépen szól (relatíve nyilván).
Viszonyítási alap a Dockin D fine, amely ugyan jól szól, de bazi nagy hurcolászáshoz.
Előny az itthoni beszerzés, mert nem akar egy hónapot várni Kínára.Na szóljatok valamit
-
válasz
wolfman #4325 üzenetére
Nekem is az erősebb töltő van. Az első széria esetében hamar rájöhettek, hogy kicsire vették a figurát. Persze nem jófejség; a korábbi vásárlóknak adniukbl kellett volna újat.
(#4324) carl18@ egyáltalán nem éri meg, így sem. A most emlegetett DockinD fine jobb hangú. Mondjuk nem viheted be a kádba, az igaz. Illetve a kihangosítást lespórolták róla, de ha ezzel együtt tudsz élni...
-
Ez régi dolog, mai akksiknak (nem beszélve a gyorstöltés nyírásáról) mind1.
Alul- és túltöltés ellen védettek. Nyilván nem szerencsés lógatni a töltőn feleslegesen. Én hardkór koromban rendszeresen játszottam órákat (értsd 4-6) telefonon, töltőre dugva. Persze izzott, mint egy gofrisütő és nem is szerette. De négy év után is megy. Persze azért elég szarul 🤣Szóval: töltési ciklus számít, a mettől-meddig az bizonyíthatatlan hoax.
Viszont a töltőn hagyás az sucks. -
válasz
Krill77 #3623 üzenetére
Pont ez volt a kérdés is (amire én nem tudok érdemben válaszolni, mert nem használtam ilyet sose).
Egy 3 dolláros kékfog dongle, meg egy 120 dolláros A&K között óriási különbség van és nem csak árban.Tehát a srác kérdésére igazából az a válasz, hogy keressen aptX, vagy aptXHD képes továbbítót és ellenőrizze persze, hogy a másik eszköz tud-e ilyen szabványt, mert ha nem, akkor nem profitál semmit belőle. Viszont mindez 15k forintnál kezdődik.
-
válasz
Krill77 #3620 üzenetére
Hogyne lenne. Pl. Aptx, AptxHD gyakorlatilag veszteségmentes továbbításra képes (tekintsünk el most az oda-vissza konvertálásból eredő minőségromlástól). Egy mezei, mondjuk 4.0 meg erősen tömörített jelfolyamot képes tologatni. Az, hogy ez mennyire kihallható, főleg egy kocka zajongó hangszórón, más lapra tartozik.
-
Sok féle zene van, nem értek egyet. Nem high end eszközt tesztelünk, csak egy nyavajás, vezetékmentes puffogót.
Ráadásul összehasonlításképp ott a wav sample a lista elején; remekül hallatszik a szutyok kékfog doboz versus rendes hangfájl különbsége.A lista is viszonylag reprezentatív, bár közel sem teljes kép. Nagyon üdvözlendő, hogy ingyen és bérmentve valaki ilyesmivel foglalkozik. Nyilván elég nagy meló volt összehozni.
-
Csak a saját Dockin D Fine-omat tudom vajazni. JBL-t sajnos megalázza. Árban pedig verhetetlen. Van nála jobb, de ár szinten a kanyarban sem.
-
válasz
frogfoot #3472 üzenetére
Megrendeled (nyitsz egy amazon fiókot), kifizeted a bankkártyáddal, vagy paypallal, mialatt gondosan ügyelsz rá, hogy ne a mocskos rabló Amazon, vagy a Paypal váltsa át a forintod (kilövöd a lehetőséget, bármennyire biztatnak, hogy ne tedd), majd kiszállítják. Semmi extra költség nem lesz.
-
-
Megjött a Dockin. Igazából már kedden, csak én nem voltam itthon. Péntekről-keddre Németországból, az elég jó részidő
Gyönyörű kis darab, de nem az a .zsebbe beqúrós, indulás a partra. kütyü a maga 2 kilójával. Úgyhogy be kell szereznem egy D Solidot is (most már érdekel a márka). Nagyon kultúráltan szól, nekem csak annyi kritikai észrevételem van, hogy a basszust túltolták, miközben meg nem megy túl mélyre, bár utóbbit nem is várom el sem az árszinten, sem a hangszórók méretéből kifolyólag.
Jelenleg csak egy kis Mi3-mal tudom tesztelni (amelyre azért felhegesztettem egy alap Viper-t). Kékfogról jóval hangosabb, mint aux kábelről, de utóbbiról cserébe nem is szól értelmezhetően jobban, tehát nem fogom így használni.Konklúzióként olcsónak nem olcsó, de a hangjával versenyben levő konkurencia legalább dupla ennyibe kerül. A JBL Xtreme pedig nem versenytárs neki, legalább is hangzásban semmiképp.
-
-
-
válasz
Krill77 #3358 üzenetére
Köszi, bevallaltam, nemet Amazon.
full off: az Amazon valutavalto az mekkora ordas egy lehuzas! Kikapcsoltam, de igy sem vagyok benne egesz biztos, hogy most nem az ö rendszerük vegzi a konvertalast, hanem a bank.
Ugye az OTP is egy gennyes tarsasag, naluk a mai euro deviza arfolyam 319Ft körül van vetelin. Amazon-nal, ahol elözekenyen atvaltanak nekem a forintom, hogy jol lassam mennyit költökugyanez 333 Ft
-
válasz
RetepNyaraB #3356 üzenetére
Eh az időlimit, bocs.
Esetleg Canton musicbox XS szóba jöhet..? -
Helló, teljesen noob vagyok a témában azon túl, hogy meghallgattam a párosodásra hajlandó választékot egy MM-ben és a jbl-ek simán győztek, persze árban is.
Mondjuk 60k forint plafonig keresnék eszközt, nem érdekel a vízállóság, a parti fények és a hype, viszont a minél kultúráltabb megszólalás igen.
Főleg a barátnőm fogja tanításhoz használni.
Egy Cambridge Audio Yoyo S pl. jobb vétel egy jbl charge3-nál (persze drágább)?
Vagy mit? Nem feltétlenül költök el 60k-t rá, de többet egy forinttal sem.
Köszi 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1 humoros
- Nintendo Switch 2
- Suzuki topik
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged