Új hozzászólás Aktív témák
-
tau_ba
tag
válasz
Siamiáu #3182 üzenetére
Foleg lakason belul hasznalnam, max teraszon. Van rendes nagyobb hazimozi erositom is komoly hangfalakkal, de egyreszt Spotify-rol nehezkes rakuldeni a zenet, meg azt nem mindig kapcsolnam be. Az SRS XB40-et most olyan 28e-ert meg tudnam venni, ami kabe a JBL Charge 2+ ill. 3 araban lenne. Ha jol ertem ennyiert ez jobban megerne? Ahogy olvasgattam azt huztak le benne, hogy nem 360 fokban szol (hatrafele nincs hangszoro) es hogy nem szabvany USB csatija van.
-
tau_ba
tag
Ha arban nem lenne kulonbseg, akkor az UE Boom 2 / JBL Charge 2+ v 3 / Sony SRS XB40 triobol melyik lenne a legjobb valasztas? Minosegi hang fontosabb, mint a hangero.
-
tau_ba
tag
Sziasztok, nyaralason hozott magaval valaki egy JBL Charge 2-t es nagyon megtetszett ez a kis bluetooth hansgzoro. Eddig azt hittem nincs ra szukseg, de nagyon jol tette a dolgat. Az lenne a kerdes, hogy hasonlo kategoriaban (arban, teljesitmenyben, hangban) melyik keszulekeket erdemes meg megneznem? Nincs extra kivansag, max hogy toltes kozben is lehessen hallgatni. Vizallosag, kulteri hasznalat nem fontos, de esetleg jol johet.
-
tau_ba
tag
válasz
7Heads Drago #2670 üzenetére
Koszi szepen. Valami esetleg ami kaphato Mo-on webshopban v. valahol Budapesten?
-
tau_ba
tag
Sziasztok, 10.000Ft alatt mi az ajanlott best-buy? Igenyek nincsenek, a gyereknek kell, hogy belteren hallgassa a zeneit telorol bluetoothon v. mini jack-en. Annyi a kovetelmeny, hogy lehessen tolteni, ne kelljen elemmel tomni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP 250 G7 15.6" FHD i3-1005G1 16GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest