Új hozzászólás Aktív témák
-
Akár igényli a D Fine a bejáratást, akár nem, vasárnap este bizony kapott terhelést rendesen egy udvari zenélgetős este alkalmával. Én ezzel le is tudom szerintem a "bejáratást". Akkuja meglepően sokat bír és a hangzással és az erejével is elégedettek voltunk. Persze voltak olyan pillanatok, mikor jól jött volna még egy pici hangerő, de nem ez volt az általános.
Szegény törésteszten is átesett. :/
Egy figyelmetlen mozdulat következtében landolt egyet asztal széléről a betonon. Csodás módon csak az egyik saroknál lett olyan kisebb nyomódás, amiről amúgy nem mondaná meg senki, hogy eséstől keletkezett volna, hanem inkább mintha véletlenül oda ütődött volna falhoz vagy valami egyéb kemény felülethez.
Továbbra is működik mindene, hang is ugyanígy szól, remélem nem lesz baja ettől a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest