- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Philips LCD és LED TV-k
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akár igényli a D Fine a bejáratást, akár nem, vasárnap este bizony kapott terhelést rendesen egy udvari zenélgetős este alkalmával. Én ezzel le is tudom szerintem a "bejáratást". Akkuja meglepően sokat bír és a hangzással és az erejével is elégedettek voltunk. Persze voltak olyan pillanatok, mikor jól jött volna még egy pici hangerő, de nem ez volt az általános.
Szegény törésteszten is átesett. :/
Egy figyelmetlen mozdulat következtében landolt egyet asztal széléről a betonon. Csodás módon csak az egyik saroknál lett olyan kisebb nyomódás, amiről amúgy nem mondaná meg senki, hogy eséstől keletkezett volna, hanem inkább mintha véletlenül oda ütődött volna falhoz vagy valami egyéb kemény felülethez.
Továbbra is működik mindene, hang is ugyanígy szól, remélem nem lesz baja ettől a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest