- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bugizozi #9151 üzenetére
Volt Soundcore 2-m, és Tribit Xsound Go-m. A kettő közül - nekem - utóbbi tetszett jobban. A YT-s review-k alapján (főleg oluv tesztjére alapozva) az Earfün pedig az Xsound Go-ra tesz rá - ha nem is nagy lapáttal, de - egy picit.
Ez az 5.0-s bluetooth-os - sok helyen [Upgraded] Anker Soundcore 2 néven futó - új Soundcore 2, nekem picit szürke zóna. Nagyon kevés róla az infó. Valószínű nem rosszabb annál, mint ami nekem is volt, de hogy - zeneileg - jobb-e, nagy kérdés. Két újdonságot látok: 5.0-s bt, és a párba köthetőség. Én - ma már - az Earfün-re mennék ...(#9153) woldy
Biztos nem vinném hivatalos szervizbe, és újban sem (ugye van belőle egy 2-es is) gondolkoznék. Ennyi pénzért már bőven akad jobb vétel az amazon-on (és még marad(hat) pénz másra is). Ami gond lehet, az a méret ...
Soundcore Motion+ (most épp van 20€-s kedvezmény: 99€ - 20€ + száll.)
DOCKIN D FINE (itt is van -30%, ha jól látom)
... esetleg D FINE+ -
carl18
addikt
válasz
bugizozi #9151 üzenetére
Jó kérdés, Ankert nem hallottam nincs vele tapasztalatom. De állitólag annak is jó hangja van. A döntést rád bizom, szerintem egyikkel se jársz rosszul.
A leirás szerint a Earfun Go kicsit több a mély, a Soundcore 2 több a középtartomány. Mind 2 akku ideje jó, és Bluetooth 5.0.
Minden esetre szép az ankertől hogy 4.2 után frissitették 5.0 úgy hogy nem kell semmi felárat fizetni érte. Kár a Dockin nem lépte meg ezt.
Bár a D Fine 4.0-val is elég szépen szól, de azért na nem árt naprakésznek lenni.
D Fine és D Fine + között van lényeges különbség hangzásra?
Valakinek van ezzel tapasztalata ? -
carl18
addikt
válasz
bugizozi #4467 üzenetére
Gondoltam hogy nem lehet valami jó ez a proda :S Hát sajnos a bluetooth hangszóróknál az ár nem sokat számít. Van rengeteg túlárazott termék, ott a JBL GO, az se ér 9000 FT-ot.
Inkább próbálj ki valami mást, Eddigitalnál egész jó a kinállat
Majd írd meg mit választasz mielőtt megrendeled -
carl18
addikt
válasz
bugizozi #4446 üzenetére
Üdv!
Hát ne haragudj én egyiket se ajánlom
Ha magyarból akarsz valamit ami jobb ezektől Tronsmart T6 vagy element mega. Mind kettő kijön 12E körül szállításból, lehet drágább de megéri egyszer jobbat venni.
De amazonról is linkeltem van egy 30Euros hangszóró ami egész jól szól.
Nekem a Tronsmart T6 van, de egész jól megbarátkoztam már vele. fél kg és azért hordozható is
Semmi baja nincs neki, filctollal össze rajzolta unokahugom én egy kis vizes kefével átdörzsöltem azt a szövetett rajta simán lejött és nem ázott be.
Ezért az árért egész jól végzi a dolgátMost hülyeség berendelned azt a 6E forintos prodát, a kérdés hogy szól? Ha nem tetszik akkor megint megbánnod.
Amire cserénéd az Enusicot még rosszabb volna. Egyik helyi gyereknek van egy Proda hangszórója van, Proda 750 nagy battár, még se éri be a Tronsmart T6-osom
Teljes hangerőn is elég gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Dark Souls sorozat
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest