- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Olyan hangszórót keresnék, ami tud fm rádiót fogni magától is, plusz ugye van rajta bt.
30 a keret, anyósnak lenne, hogy munkahelyén vagy hallgassa a helyi adókat fm-en keresztül, vagy spotifyról kilőjje a zenét.
Miket mondanátok, ami neki a legjobb lenne? Ha van ilyen fícsör, hogy esztétikus és óra is van rajta, stb, akkor az csak előny.
-
spanyoll
addikt
@mutant &krill:
Köszi, rálesek, aztán ha valahol meg tudom tapizni, nyalogatni, szagolgatni, akkor megteszem és ha bejön akkor veszem viszem.
Köszi a tippeket! -
spanyoll
addikt
Nézd: mosogatáshoz egy repianyagként kapott (újonnan talán 1000-1500ftos) kis tenyér méretű kerek fiszfasz bt hangszórót használok és arra mondom, hogy ami ennél kicsivel jobb, ergo nem torzít és kell max hangon pörgetni, az nekem már jó.
Magyarán nincsenek nagy igényeim, ez a 20-30 közötti árkategória már szinte fixen hozza az elvárásaim, csak a kérdés, hogy ebben a kategóriában mi a csúcs. -
spanyoll
addikt
Napi szinten max 2-3 órán át szól nálam a hangszóró, ergo ha bírja mondjuk 8-9 órát a bt-s, akkor elég három-négy naponta tölteni. Az pont megtörténhet akkor amikor nem vagyok itthon és rádugnám monitorral, aminek az usb-jén mindig van fesz. Hazajövök és lehúzom, örülök.
Sztereó része jogos, de zeneileg ha már nem doboz a hang, akkor a dilettáns füleimnek elég a hangzás, a mélynyomóm meg most is hol megy hol nem, leginkább lábtartónak használom
Ezért gondoltam, hogy be a monitor alá egy hangszóró, kicsit hosszúkásabb, aztán viszonlátás', le van tudva az egész.
A kérdés, hogy melyik hangszóró lenne jó erre? -
spanyoll
addikt
válasz
UberMutant #4026 üzenetére
Miért? Csak tölteni kéne, az meg napi mondjuk max 1 óra használatnál elég lenne 7-8 naponta, azt meg tudom máshol is csinálni.
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mennyire bullshit asztali géphez bt hangszórót használni? A mostani logi ezer éves 2.1-es rendszerem eléggé köhög, hörög, minden baja van szegénynek és már egy jó ideje kinéz neki egy váltás.
DE!
Nagyon elegem van abból, hogy a gép mögött olyan kábelerdő van, hogy ha oda rejteném a dugipénzem akkor egy tolvaj 10 év alatt se bogozná ki a sok deák bajszát a kábelek közül.
Ezért gondoltam, hogy lecserélem szépen lassan minden perifériám, amit csak lehet wifisre/bt-sra.Ilyen 20-25K környékén vannak már olyan bt-s hagncuccok, amik azért rendelkeznek valami méllyel is és monitor alá belőve tök jól kiválthatnák a mostani rendszerem?
-
spanyoll
addikt
Jól hangzik; itthon honnan érdemes beszerezni, ahol a gari ér is valamit, ha beszarna? (esetleg netes vásárlástól elállás 14 napon belül működik is üvöltözés nélkül)
@Krill: Ja, de amiket mondasz az ha jól sejtem mindegyik rendelős: leadzm, saomi.
Ami nem, azt meg annyira nem ajánlod ha jól értem. -
spanyoll
addikt
válasz
Krill77 #2622 üzenetére
Ha nem ezek, akkor micsoda?
Amúgy a mobilitás korlátozottan szükséges, mivel a felhasználás így nézne ki (gyakoribbtól a legritkább felé):
- anyóséknál udvaron sütögetéshez
- otthon főzéshez
- bringázás közben hátizsákból üvöltetéshez
- ha utazok akkor havi 1x családnál, hogy legyen valami ami nem laptophangszóróHangosság fontos, mélyek hasznosak ha vannak, plusz jó bt kapcsolat. Nem vagyok audiofil, nem szúrom ki a kis nüanszokat, amitől szarabb egyik-másik. Ne legyen dobozhangja, aztán viszonlátás'.
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Nézegettem a masinákat, ki is néztem valami random oldal alapján az enusic soundcupot, de látom, hogy többen is írjátok, hogy 12-13 környékén már nem éri meg.
Mi az ajánlott helyette a 10K ársávban?
Azon is gondolkoztam, hogy valami gyengébbet szerzek be, de itthonról, mert mire megjön kínából amit jónak gondolok, addigra vége a nyárnak és sokkal kevesebbet használnám...
Itthonról mi az ajánlott bestbuy most 10Kért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest