Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Félkörpanorámás Thermaltake ház, ezúttal faberakással
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Próbáltam beltérben is az XB30-at (24m x 64m es lovaglócsarnokban) és meglepően jól betöltötte - nem is kellett max hangerőre csavarni.
Ami pozitív tapasztalatom volt még az XB30-al, hogy a chromecast audiót meg tudja jól táplálni árammal és a line in bemenetet használva üresjáratban nincs földhurok hang, mint az összes microusb-ről tölthető hangszórónál, amit eddig próbáltam - néhány aukey, pulse x, stb.
Egyszóval megint elgondolkoztam, hogy megtartsam-e mégis az XB30-at. A hangja kicsit kompresszáltnak tűnik nekem, valahogy a magasak hiányzanak, kicsit félek hogy az XB40 is hasonlóan szólna.
Siamiáu: az edigital olalán nagyon korrektek az árak, német oldalakon közelébe sem ér, 40 Eur-al drágább az xb30 és xb40 is. Ott még a dockin d fine is olcsóbb mint az xb30
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Xiaomi Robot Vacuum E10 EU / BHR6783EU Robotporszívó
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest