Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
Próbáltam beltérben is az XB30-at (24m x 64m es lovaglócsarnokban) és meglepően jól betöltötte - nem is kellett max hangerőre csavarni.
Ami pozitív tapasztalatom volt még az XB30-al, hogy a chromecast audiót meg tudja jól táplálni árammal és a line in bemenetet használva üresjáratban nincs földhurok hang, mint az összes microusb-ről tölthető hangszórónál, amit eddig próbáltam - néhány aukey, pulse x, stb.
Egyszóval megint elgondolkoztam, hogy megtartsam-e mégis az XB30-at. A hangja kicsit kompresszáltnak tűnik nekem, valahogy a magasak hiányzanak, kicsit félek hogy az XB40 is hasonlóan szólna.
Siamiáu: az edigital olalán nagyon korrektek az árak, német oldalakon közelébe sem ér, 40 Eur-al drágább az xb30 és xb40 is. Ott még a dockin d fine is olcsóbb mint az xb30
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest