Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
azt tippelném, hogy a JKR-ben egy nagyobb esés után elengedne az akksi rögzítése.
láttam ilyen "repair" videót, amiben látszik, hogy egy full sima felületre van rá ragasztva a 2 cella.[link]a különbség a leadzm és a jkr között, hogy a jkr alacsony hangerőn brutális mélyet tud, a leadzm pedig kevesebb mellyel de nagyobb hangerővel bír. Egyik bentre másik pedig kinti használatra való inkabb. Mármint nekem ez szűrődött le pár napos használat után.
Amit még talán nem említettem eddig, a JKR elég keményen tud melegedni. Az érintő gombok környékén a burkolat rendesen átmelegszik egy kis döngetés után.
-
FingR86
őstag
a 2. linked az egy Blitzwolf F3 klónnak néz ki. 2*5W van megadva neki.
Nekem volt Blitzwolf F4, amire 2*10W volt írva és egy kalap sz*r volt véleményem szerint. Torz, puffogó mélyek jellemezték. Ebből kiindulva én inkább a LeadZM Missile No1-t ajánlanám neked, nekem is van itthon és nagyon jól szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest