Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
konigjanos
üzenetére
Köszi a tesztet, akkor ebbe belenyugszunk. Éjjel azért vicces lesz kikapcsolni...

-
7Heads Drago
veterán
válasz
konigjanos
üzenetére
Hát én ezt javaslom neked. [link]
Nekem kb 1,5 évet bírt ki. Viszonylag jó akkuval és van visszajelzésed az akku állapotról is. Nincs annyi mélye mint a xiaominek, de az szerintem túlzás is. Hangerőben kicsit talán több is.Sokan odáig vannak még a xiaomi mi -ért is , de nekem elégé nagy csalódás. Főleg az akkuja a vicc. Új korában is csak kb 5-6 órát bírt. Most meg kb fél év után kezd behalkulni. És az akkuja most már igencsak vicc. (max 2 óra) És kb 70%-os hangerőn van járatva. Persze jó számoknál volt, hogy maxon ment régen. Most már nem merem addig nyomni.
Sokan dicsérték és azért vettem meg, hátha jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi