- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
REXIS
tag
Én 1 éve csináltam már ugyanúgy a videó alapján egyet, csak a hordozhatósággal akadtak problémák a mérete miatt. Egy régi mélyládát használtam fel, de ha tudsz dobozt csinálni/csináltatni, akkor érdemes belevágni. Passzív radiátorok helyett nagyobb méretben inkább a reflex megoldást ajánlom, szerintem erősebb basszust lehet vele elérni, ha jól van hangolva.
Kb. 10 000Ft-ból bőven túlléptem azzal a cuccal az Xtreme hangerejét és basszusát,de a hangminőségét nem.
-
-
REXIS
tag
Tegnap megérkezett a D Fine, azóta is az állam keresem
Először a beltérben erős és telt basszus nyűgözött le, aztán a középtartomány, ami mindig ott van, még a legnagyobb basszusnál, max. hangerőn is. A vokálok gyönyörűen szólnak rajta, élettel teli az egész, nem az a tipikus BT hangszórós V-karakteres cicergés.
Annak tudom ajánlani, aki minőségi zenehallgatásra vágyik, sőt, még annak is, aki csak kattogós minimalt akar veretni este a városban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest