Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szepsuti
aktív tag
Szia! Nem hallgattam még vele. Bluetooth hangszórók közül a legdrágább amit hallgattam is, az a JBL extreme volt. Nekem annak a hangzása, annyira nem tetszett, kicsit tompák voltak a magasak, a mély hangok pedig nem annyira erőteljesek. Fül és fejhallgatókban is szeretem, ha kicsit több a mély, ez egyéni ízlés kérdése. Épp ezért nem vártam túl sokat az onyxtól sem, gondoltam kicsit jobb minségben fog puffogni a kínai csodáknál. De rá kellett, hogy cáfoljon, mert valódi zenehallgatási élményt kínál, szinte kompromisszumok nélkül.
bgufo: Nem tudtam, hogy ilyen slendrián az üzlet. Nekem még nem volt kapcsolatom velük, egy fórumtárs linkelte őket korábban. A mobildesign-nál a srác azt mondta,hogy a nagykerből számomra az utolsó fehér színűt kérte le tegnap és aznap 3db-ot adott már el belőle. Reggel rendeltem, 2-kor mehettem a cuccért.
-
Siamiáu
tag
Igen teljesítményadatot én se találtam róla, pedig én már szinte mindent elolvastam róla, az xb40-et nagyjából 2×20W- osra tippelném, mert valahol az Xtreme szintjén van. Az xb30 meg hangosabb, mint a charge 3 ami 2×10W-os elvileg, tehát én ennél többre mondanám kb 2×15W-osra. A Sony SRS-HG1-ről én eddig nem is tudtam, hogy létezik, nem tudom hova tenni. Én szerintem nem fogsz csalódni egyikben sem.
-
Krill77
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ASUS VivoBook S412 14" /i3-8145, 8GB RAM, 250GB SSD/ Beszámítás! Posta ok!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- I7PC(i7-5930k/RX6500XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest