- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Storms
őstag
üdv
Gigabyte GTS 250 1GB OC zalman
vagy
Gainward Radeon 4850 512MB + AC TwinturboMelyik jobb, akár hosszútávra nézve is az aláírásomba levő konfighoz? 1440*900 felbontás-ra. Most a GTS 250 van. Köszi
-
Overclocked
tag
A legújabb driver: 196.21 (Ez nállam nem jó)
Most megpróbálom egy régebbivel. (195.62)
-
Overclocked
tag
Üdv!
Felraktam a Win7-et, leszedtem az EN9800Gx2-mhöz a legújabb Nvidia Win7-es drivert, elkezdem telepíteni, ugye félig kész ilyenkor egy pillanatra fekete képernyő(mint minden driver telepítéskor) és utána kékhalál... (Valami Dump-ot számol 100-ig) És utána újra indul a gép ekkor megint kékhalál majd bejön a win7 javító és vissza kell állítani a driver felrakása előtti időpontra. Megnéztem a hibajelentést(vagy valami hasonlót) és biztos hogy a driver sz@rakodik mert azt írja hogy az illesztő program telepítése / frissítése miatt nem tud elindulni a rendszer.
Ilyenkor mi a teendő?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
gixivo
tag
Szerintetek egy HD5770 jobban megéri mint a GTX260?
Engem igazából aggaszt a PhysX hiánya, de még döntés előtt állok. Szerintetek? -
Kristof86
tag
Sziasztok nem tudom, hogy jó helyre írok!
Én Most vettem egy zsír új 5850 eset mert a régebbi 8800 gts-emnek a ramja beszart!
Olyan problémám van , hogy amikor játszom 10-20 percet a számítógép képernyője beragad és az egész képernyő befeketedik vagy bebarul attól függ hogy melyik szín dominált játék közben.Amikor beragad még rendesen búg a videokártya ventije amíg nem restartolok. Leteszteletem a videkari stabilitását és 20 percen keresztül futtatam a FurMark-ot , de semmi probléma nem merült fel,Szerintetek a gép szellőztetésével van a probléma?
(Gépem rossair 520 watt, 2gb memóra ddr2, intel q6600 3,185 MHz négymagos proci, Gigabyte ds3-p alaplap.)
-
Sanya200
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem nekem van egy MSI RX350OC Edition vga-m csak annyit szeretnék kérdezni hogy aki tuningolta az meddig ment el mivel a vga-m alapórajelen fut vagyis 690/828 MHZ-en de szeretném tuningolni egy kicsit ezen az órajelen supreme commander 2 alatt 30-31 fok max grafikán szerintetek mennyi az a hőmérésklet amit elbír károsodás nélkül? -
klinsi
csendes tag
Hali!
Beleszaladtam egy elég súlyos mókába, sajnos angol nyelven én megoldást nem találtam rá (ill. olyat nem külföldi fórumokon ami működött is volna nálam). Gondoltam felteszem itt is a kérdést, hátha vki találkozott már vele.
Athlon 64Xp - fenti vidkártya - jogtiszta win7 64bit prof hun
WOW közben elsikált a kép, olyan volt mintha a monitor üvege megtört volna (nyilván nem, csak olyan volt az effekt). Drivert én nem frissítettem november vége óta, tehát minden változatlan.
Restart.
Kék halál.
Restart.
Kék halál.
Mindannyiszor a fenti sys-re panaszkodik, meg hogy installáljam újra a videókártya driverét.
Mit próbáltam ki (mindenzt csökkentett módban mert máshogy nem indul el a win):
1, 3 féle gforce drivert (az új 34 betásat is)
2, kicserélni kézzel a win/system32/drivers/nvlddmkm.sys (összesen 7 verziót próbáltam ki)
3, memcheck (hibátlan minden)
Őszintén szólva kifogytam az ötletekből, vkinek van tippje? Igen, a Google-ben rákerestem, de erre a problémára más megoldást nem láttam. A fenti az segített pár embernek a fórumok szerint, a többi IJ.
Előre is köszi ha lesz tipp, üdv: klinsi -
Teasüti
nagyúr
Köszönöm!
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok, sürgős válasz kellene!
Melyikkel járok jobban:
1. vaporx hűtős 5850, vagy
2. ref hűtős 5870??Számítana a jobb hűtés, de épp ezen az áron hozzá lehetne jutni már egy 5870-hez is.
Köszi!
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Ajánljatok már pls egy jól bevált forceware drivert win7 64bit alá!!
Most a 196.21-es van fent de ez sajna nem engedi a tuningot! -
Iroda
csendes tag
igen, a sín hátuljának a kivágására nem gondoltam, de egyértelműen az az épp eszű megoldás. a riser kártya 3500, a kártyám ennek 3-4x is akár. arról nem is beszélve, hogy a vga úgy elveszítené a képességét a 16x sebességre (sejtem egyébként, hogy a 9800 nem használja ki teljesen a PCI-E 16x sebességét).
viszont úgy nézem nem lehet itthon kapni. kéne írni e-mailt, csak arra most lusta vagyok.
ilyen is kell majd, valószínűleg, igazi vár lesz ebből!
-
Overclocked
tag
Sziasztok!
Mióta Nvidia karim van azóta a driver miatt bluescreent kapok..
Ez a hiba oka: nv4_mini.sys (RivaTuner szerint ez egy Display driver miniport)
Mi lehet a gond illetve mit lehet tenni?
VGAm: ASUS9800GX2
Driver: 196.21
-
lsc
nagyúr
válasz
jaja1981 #35072 üzenetére
Nem írtam hogy olcsó, egy megoldás, ennyi. A lap meg gondolom a dupla procifoglalat miatt lenne neki a lényeg.
Mod Iroda : A másik megoldással /tehát a kettő együtt/ elméletileg működhetne, azt viszont nem tudom a két átalakító mennyire lenne életképes, az 1x-es sebesség sem túl sok, hiába raksz bele 16x-ost az csak 1x-esen adja tovább. A legjobb megoldás az eredeti átalakító hátuljának a "megnyitása" lenne /mert így fizikailag nem lehet 16x-os kártyát belerakni/, de nem tudom hogyan működne, valaki itt a ph-en már csinált ilyesmi megoldást.
Vagy amit mutatnak is a hozzászólásoknál, a kártyát is el lehet fűrészelni, de az átalakító szerintem kevesebb nyűggel jár, ott csak egy kis műanyagdarabot kell kivágni. -
Iroda
csendes tag
jó ötlet a sín hátulját kifűrészelni, utánanézek, hogy lehet-e ilyet szerezni itthon.
egyébként, WTF?
-
zso73
veterán
-
jaja1981
addikt
Most, hogy mondod, hogy méreteiben más a 8x az gáz.
Eddig olyan lapokkal találkoztam, amik 4x, 8x, 16x PCIe csatijuk egyforma méretű volt és dugdosható volt a VGA egyikből másikba gond nélkül.
Így már passzolnék, mert ugye fizikailag nem fog bele menni a VGA a foglalatba.lsc:
Pcie 1x karik ritkák és marha drágák.
A 8400GS PCIe 1x kari valami 25e Ft volt nemrég és csak külföldről lehet beszerezni.zaja8:
Konkrétan miért is akarnál cserélni?
Mihez nem elég a mostani X2-d 3GHz-en? -
lsc
nagyúr
Ha jól látom a képen az átalakító sínje hátul nem nyitott, így 16x-os kártyát nem tudsz belerakni. Esetleg a sín hátulját ha kifűrészeled működhet a dolog, vagy olyan átalakító kellene aminek nyitott a hátulja, de gondolom abból nincs igazán választék. Ha valahol kapsz pcie 1x-es sebességű kártyát az belemegy, olyanok léteznek is, például [link], de hogy hol kapható azt ne kérdezd.
-
Iroda
csendes tag
"Kölcsön kérni nem tudsz egy VGA-t, egy próba erejéig?"
"Én egy 4670, 9800Gt körüli VGA-t néznék bele."
köszönöm a válaszokat.
azt kifelejtettem, hogy egy Galaxy 9800 GT-m van, az menne bele.
konkrétan másik lakásban, másik gépben van. (máséval pláne nem kísérleteznék egyébként.)addig nem is szedtem el attól, aki használja, amíg valamilyen módon nem tudom összeboronálni az alaplappal, hiszen ránézésre is más a két foglalat(PCI-E 8x vs. PCI-E 16x)
-
Iroda
csendes tag
erre senki?
-
joi29
őstag
válasz
jaja1981 #35061 üzenetére
ASRock N68-S 9k egy AthII 240 13k ez így kb. 22 de sajna így csak egy
GF7 van hozzá ami nem sok mindenre való.
Ami azt illeti tény hogy AMD-nek jelenleg nincs AM3-as kétmagos procija
13k alatt, így nem lehet 20k alatt összerakni egy ilyen gépet.
Ehelyett én inkább a korábbi összeállítást használnám mert amit elveszít cpu
terén, azt vissza szerzi a chipset- tel.
Az S140-ek pedig van még egy előnye a 13k alatti 775-ös C2D-k ellen,
az pedig az hogy ha (ugye olcsó lapokról beszélünk) 2~3 év múlva
kihal az AM2+-os lap akkor simán belemegy az akkori AM3-ba,
sőt ha a chipset sb710< akkor egy gombnyomással van egy AthII 240-ünk.
Az x4500-meg nem egy nagy durranás mert még a Ci5-be integrált
modernebb 12 SP-os változata is csak alig a falig képes hozni
a 8200~8100 Intel-es megfelelőjét a GF9300-at. -
jaja1981
addikt
Igen, ebben igazad van, hogy AMD oldalon az integrált GPU-k sokkal erősebbek, de azok a lapok nem 10k-ért vannak, hanem többért.
Egymagos procit meg már irodai alkalmazásra sem vesz az ember.Szóval jöhet AMD oldaláról is egy kétmagos, DDR2-es lap és bele egy 2 magos proci 20-22k körüli áron.
Az áruk együtt 21335Ft.
Ez még belefér.Azért annyival nem gyorsabb a 8200, mint az X4500.
De az X4500-nak valóban nincs HD támogatása. -
Alpachino
veterán
válasz
Overclocked #35058 üzenetére
Riva Tuner
-
Overclocked
tag
Sziasztok!
Az Nvidia kártyáknál hogy lehet feljebb csavarni a VGA hűtését?
(eddig csak ATI-m volt és ott tudtam hogy/hol kell.)
A válaszokat előre is köszönöm.
-
joi29
őstag
válasz
jaja1981 #35043 üzenetére
Hát már a linkelt proci és lap is több mint 20k, a DDR3 kezelését
meg nem tudom miért kell kiemelni, az általad linkelt lap sem DDR3-as.
Ami azt illeti ha kicsit jártas vagy az AMD procik és lapok világában akkor
tudod hogy az AMD procik teljesítményének szempontjából nem / nem x
hogy DDR2-es vagy DDR3-as memória van e mellette.
Amúgy meg ha megnézzük hogy egy J&W-G81UM-PV+ mifelénk Ft-ban
kifejezve 11k-ért megkapsz egy Sempron 140 LE-t pedig 8K-ért
Igaz ez nem két magos de netezésre, videózásra nem is kell több.
Amúgy meg ha játékra kerülne a sor a 8200-as igp az X4500-at
megeszi reggelire és még a HD videók megjelenítését is könnyedén
a cpu tehermentesítése mellett végzi. -
zaja8
aktív tag
sziasztok!
De ha limitem van akkor nem lesz jobb tehát nem éri meg a procit megvennem?
egyébként 1280*1024-be játszok mert annyit bír max a monitorom!
Azt hiszem hogy X2 6400+ proci kihajtja a VGA-t!köszi a válaszokat!
-
jaja1981
addikt
válasz
Overclocked #35049 üzenetére
Kevés a procid.
Már a 4870 is többet tudna egy erősebb procival.Másik, hogy az x2 VGA-knál a több GPU kezelés nem mindig tökéletes.
Lehet COD4 alatt csak az egyik van használva.Ha a legalacsonyabb grafon sincs elég FPS-ed az egyértelműen CPU limit.
Erősebb proci kell. -
Overclocked
tag
Sziasztok!
Most próbáltam az ASUS EN9800Gx2-met.
Elméletileg full illetve legalacsonyabb grafón is akadnia kéne 250 FPS-nek CoD4ben, de NEM!
Nem értem mi a hiba..
Hd4870-el majdnem akad a 250(240-250) de ez a kártya jóval erősebb és nem..
Ha benézek egy pálya közepére akkor csak 130-160 FPS...
Mi lehet a gond?
Konfigom:
Asrock AliveDual E-SATA2 || AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ || ASUS EN9800GX2 || Geil 2x1GB DDR2 800MHz Ultra Kit || Western Digital 320GB Raid Edition ||
-
zaja8
aktív tag
sziasztok!
Ha egy 9800GT mellé Phenom II X3 720 (3,5GHz) procit teszek akkor VGA limitem lesz?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
jaja1981
addikt
válasz
RootRulez #35045 üzenetére
Akár Tőled, akár mástól. Mindegy.
Igen, AM3-nál mindig előjön az időtállóság.
De aki ilyen jellegű konfigot vesz, az 4 évig nem valószínű, hogy hozzá nyúl a géphez.
Addigra meg mind a 775, mind az AM3 már süllyesztőbe kerül és egy komplett bél csere lesz csak a megoldás.
Közben, meg ha rájön, hogy fejlesztene, egy Q9xxx proci 775-ben még jó ideig elég lesz alap feladatokra, amire ilyen low-end gépeket építenek.
Ezért nem lényeges az AM3.
De AM2 és AM2+ -ból sem jön ki hasonlóan olcsó konfig. -
zsolt1129
addikt
Ide is beirom,hátha valaki tudja a megoldást. A Bad Company 2 topikba is kérdeztem már. Szóval a következő lenne a problémám. Az előbb említett játék állandóan kidobál,csak úgy vagy a driver működése leált vagy valami hasonló hibaüzenettel. Drivert próbáltam már vagy 3-at is a régitől a legújabbig. Win 7 alatt van ez a jelenség. Van valakinek valami ötlete? Köszi előre is
.
-
jaja1981
addikt
válasz
MZsoltee #35041 üzenetére
Igazad van a 775-tel.
Egy hónapja számolgattam én is, és AMD-ből nem lehet olyan olcsó konfigot összeállítani, mint Intelből.
Lapból, ha beleszólhatok inkább ezt: [link]
G41 chipset, alig drágább, de már újabb grafika van benne.
Shader procis meg minden.
Ezzel az újabb játékok is elindulnak minimumon.
HD támogatás mondjuk nincs benne, ahogy olvastam, de azt a proci lekódolja gond nélkül.Prociból meg ezt: [link]
E3300. 2,5GHz és 1MB cache.
Nem sokkal drágább, mint az E1xxx és mégis több a cache.
Ezt AMD-vel nem csinálod utána.Nem vitatkozás, de AM3 oldalról is kérhetek egy proci és lap párost?
A kikötés: 2 mag és integrált VGA.
A keret kisker bruttó 20eFt.Csak kíváncsi vagyok.
Ja! A DDR3 ram még drágább, mint a DDR2, szóval jó lenne, ha azokat kezelné. -
RootRulez
félisten
válasz
MZsoltee #35039 üzenetére
Abból a szempontból, hogy ez még fejleszthető, mindenképp...
Az más tészta, hogy én inkább egy AM3as lapot és kis procit intéztem volna. A lapra ráintegrálva egy HD3300as, ami mindenre elég és tovább lehetne majd fejleszteni. De
Socket A-hoz képest ez is hatalmas előrelépés!
-
Iroda
csendes tag
sziasztok!
ebbe az alaplapba szeretnék játékra alkalmas videokártyát tenni.
addig megvan, hogy egy ilyen kihoz belőle egy 8x Pci-expresszt. angol fórumok tanúsága szerint ebbe valahogyan bele lehet tenni Pci-E 16x kártyát. létezik erre valami átalakító? googleban csak a tápcsatlakozó átalakítóit találtam eddig. fűrészelni nem akarnám.
köszönöm előre is. -
joi29
őstag
válasz
MZsoltee #35034 üzenetére
Az a helyzet hogy mind kettőnek 4 pixel futószalagja van és az órajeleik is
megegyeznek, de a GMA3100-ban nincs hardveres vertex egység
ami a 9600pro-n (ebben 2 van) még futó játékokban igen nagy hátrány.
Vagyis a G31 nem ellen fele a 9600pro-nak még annak ellenére sem hogy
jó néhány év különbség van közöttük.
A 9600pro igazi ellenfele szvsz a G35 lenne. -
RootRulez
félisten
válasz
MZsoltee #35034 üzenetére
Teljesítményre érted? Mert ugye belemenni nem fog
"Intel® Graphics Media Accelerator 3100
3D enhancements enable greater flexibility and scalability and improved realism with support for Microsoft DirectX* 9.0c Shader Model 2.0, OpenGL* 1.4. Intel® Graphics also support the highest levels of the Windows Vista* Aero experience."
Ez alapján az Intel se támogatja az SM3.0-át Szóval egy ATI R9600-as erősebb/hasznosabb nála...
-
RootRulez
félisten
válasz
Ace Ventura #35032 üzenetére
Ha módodban áll talán megpróbálhatnád átalakítóval, de annak a tápnak kéne vinnie két 9600aszt is
Lehet Win7-es nyűg... Hibernálással/alvó állapottal sok gond volt/van, ez már majdnem az...
-
RootRulez
félisten
válasz
Ace Ventura #35029 üzenetére
Tápra PCI-E csatival van dugva vagy 2xmolex->PCI-E átalakítóval? Talán felteheted a Win7 topikba is, lehet nem hardveres a gond...
joi29 Ilyet nem szabad mondani, mert rádfogják, hogy ATI fun vagy
-
joi29
őstag
válasz
RootRulez #35024 üzenetére
Bizony ez kemény lecke volt Nv-nak mert olykor a DX10-ben pár százalékkal
gyengébb AMD-s kártyák DX10.1-ben behozták sőt olykor túl is szárnyalták
a Gf-os ellenfeleiket az adott dx10.1-et támogató játékokban. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Nem tudom, hogy ez lenne e a megfelelő topic a problémámra.Vettem egy passziv 9600gt-t.Tegnap beraktam, hibátlan.Jó kis Turboforce Edition 720/1000
A gép alapból úgy van beállitva, hgyo 10 perc után kapcsolja ki a monitort.Ha kikapcsol, utána nem jön vissza a kép.Se billentyűzet, sem egérmozgatás nem segit.Restart-ot kell nyomnom neki kapcsolóval.
Mi lehet a gond?
Konfogom az adatlapomon. -
DoMeS001
csendes tag
Köszi a tippet.....
Hát már próbáltam az eredeti cd vel meg szedtem is le hozzá.... nem tom nem cipeltem sehova de majd megnézem.....
-
DoMeS001
csendes tag
Hello
Lenne egy Asus AH3450-est (AGP, 512 MB). kártyám amivel olyan problémám van hogy nem tudom a drivert felrakni hozzá eljut a feléig és utánna crasel valamiért kékhalál ujra indul a gépem nem tudom mi lehet a probléma mert az előző oprendszerel ment windows7 64bit most megint 7 csak 32bit...? Talán valami ötlet?????
-
RootRulez
félisten
válasz
Alister71 #35020 üzenetére
Hmm.. Mintha enyhe iróniát vélnék felfedezni a hozzászólásodban
Jó az az SM4.1...
Nem tudom, hogy az ablakkezelés optimális memória használatához elég-e a DX10 vagy a DX10.1 még jobb (WDDM1.1)
Maestrohun Milyen az alaplap? Lehet be kellene lőni a megjelenítők prioritását...
Ha VGA nélkül feléled az integrálttal akkor a karival a bibi, a tápnak simán vinnie kell...
-
Aprósólyom
addikt
help
Van egy Giga 8600GT passzív hűtéses vga, ami a kezeme került egy csere alkalmával. A gép nem indul. A konfig: 350W FSP, asrcok alaplapl integrált ATI vga-val, 2x2gb ram, 1dvd rw és egy 640gb-os WD. Nem indul be a gép. Egy pillantra megindulnak a ventik, de nem indul el a gép mégsem. Mjad ha kiveszem a videókártyát, akkor is csak kb. 15-20mp el később lehet újra bekapcsolni, addig nem engedelmeskedik. Olyan mintha nem lenne elég a kraft neki, de nem hiszem. Mivel egy 350FSP eléggé erős. Hajtott ez már ATI x1900Pro-t is, annak kellett külön tápcsati is, ennek nem is kell.Valaki tyipp?
-
MZsoltee
veterán
Én szoktam állt segíteni, de egy számomra ismeretlen terepen lenne kérdésem?
Hogy viszonyul egy G31-es lap integrált kártyája egy ati 9600pro-hoz? -
Alister71
nagyúr
-
Neoteric
addikt
jaja 128mb-os OEM
öcsém régi gépébe volt.. de mák hogy PCI-E-s, mer különben most cseszhetném még a netezést is.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Overclocked #35012 üzenetére
Igen, minden bizonnyal. A 9800GX2 a GTX280-as szintjén is muzsikálhat.
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
Overclocked #35005 üzenetére
Szia, mivel a 9800GX2 az SLI-re alapul, nem mindenhol a legjobb választás. Én a GTX260-at venném.
-
Overclocked
tag
Van itt olyan elszánt ember aki annyira szeret segíteni a másikon hogy megnézi nekem hogy CoD4ben 1280-as felbontáson egy GTX260 SOC-val akad-e a 250 FPS?
-
Overclocked
tag
Sziasztok!
Igaz hogy alacsonyabb felbontáson (pl 1440*990-en)jóval többet "tud" az ASUS EN9800GX2 mint a GTX260/GTX 260 SOC?
-
Puma K
nagyúr
válasz
RootRulez #35000 üzenetére
Ahhoz gyüjteni kéne... sokat...
Most meg használtan lehet venni egész jó árakon HD4850-et. Valamint még nem volt még soha 2 VGA kártyás rendszerem és kipróbálnám. Azt tudom, hogy a P55 alaplapom csak 2x x8-ba tudja majd hajtani a kártyákat 2x x16 helyett amit meg ügye csak az X58 támogat ezáltal a teljesítmény nem lesz 100% mind két kártyáról. Azt is tudom, hogy ha müködik a CFX rendesen akkor +80% lesz a plusz kártya teljesítménye de ez csak a legjobb esetben lehet ennyi. Átlag meg 50-60% ha minden igaz. Csak a fogyasztás aggaszt. Lehet havertól kölcsön kérem a HD 4850-ét és megnézem mit produkál a gépem melött még megvenném a másik HD4850-et a jelenlegi mellé
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Videó stream letöltése
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 3060TI VISION OC 8GB
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- ASUS TUF GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING garis 2027.03.28-ig
- ASRock RX 6950 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest