- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
bleró
tag
szisztok.vettem egy acer aspire 5741g notit.ati mobility radeon hd 5470 videó kari van benne.de vin64bit ujra rakása után,sehol nem találok hozzá megfelelö drivert.igy most csak az i3-ba integrált video magot használja.tudna valaki segiteni.elore is köszi
-
C4mp3r
addikt
Érdekes, magától vissza kéne vennie. Először meg kéne nézni pl. Rivatunerrel, hogy mekkora a hőmérséklete a GPU-nak hátha amiatt indokolt a fokozott ventilátor fordulatszám. Ugyanennek a programnak a segítségével lehet szabályozni is a ventit, próbáld meg hátha sikerül. Utolsó lehetőség, hogy alapból ilyen hangos a venti, akkor ez ellen semmit nem tudsz tenni, max lecserélni.
A linkelt topicban pedig arról van szó, hogy a srácnak bootkor hangos a kártya hűtője kb 5sec-ig és ő ezt szeretné szabályozni.
-
Novai
tag
Most lett egy msi n250gts twin frozr videokártyám. Gép bekapcsolásától kezdve iszonyat hangos, olyan mintha 100%-on menne a két ventije. Hiába állítgatom az msi programjával vagy más pogival a hűtőt, semmi sem változik, mindegy hány százalékra állítom, ugyanaz a hangja marad, se kisebb, se nagyobb. Üresjáratban vagy játék alatt is ugyanúgy iszonyatsason hangos.
Mintha itt valami hasonló problémáról írt volna valaki, bár nem erősségem az angol.
http://forum-en.msi.com/index.php?topic=133818.0Találkozott már valaki ilyen hibával, esetleg van rá megoldás?
-
Blaze71
őstag
-
Davidof92
senior tag
válasz
Davidof92 #36291 üzenetére
Hmm. Kipróbáltam egy másik cod2-vel, ami csak fel van másolva nincs telepítve, az meg olyan mint a lassított felvétel, piszok lassan történik benne minden. Fura játékos ez a gts. Van rajta egy forrasztás amivel voltmoddolni próbáltam de nem ment, majd leszedem róla, lehet azért nem jó, vagy a fene tudja.
-
Davidof92
senior tag
Érdekes dolgot vettem észre. Cseréltem videókártyát, 9600gt-m volt, ezzel futott normálisan a cod2, aztán mivel ezt eladtam, most visszakerült a 8600gt-em. Namármost ezzel a gts-el olyan fps laggom van hogy az valami szörnyű. Ment alatta a zene és azis laggolt, nem csak a játék, teljesen lelassult a zene meg szaggatott picit. Így a játék játszhatatlan, lényegében laggolok mint disznó a vágóhídon. Valami tipp, mi okozhatja? Drivert már cseréltem, előzőt driver cleaner pro-val teljesen lepucoltam. Nincs változás. Utoljára akkor volt ilyenem amikor atiról álltam át nvidiára, de aztán azt egy alapos driver cleanerrel való pucolás megoldotta.
-
Boxi88
őstag
válasz
littlemamba #36289 üzenetére
"meg nő vagyok"
ezen nagyot mosolyogtam!
-
C4mp3r
addikt
válasz
littlemamba #36287 üzenetére
"a képeknél már csak pánikból bemagyaráztam.."
lol
Azért elég érdekes pánikból pixeleket látni.
-
C4mp3r
addikt
válasz
littlemamba #36282 üzenetére
Szerintem ez a RAM lesz.
p.s.: Persze a videokártyán.
-
jaja1981
addikt
válasz
littlemamba #36284 üzenetére
Valszeg a VGA-d haldoklik.
Nézd meg, hogy BIOS-ban is vannak-e képhibák.
Ha igen, a VGA halott, ha nem akkor driver gond lesz. -
littlemamba
aktív tag
válasz
jaja1981 #36283 üzenetére
Máshol is gond, van, de nem annyira látszik. Inkább a hátterek nézegetésénél tűnik még fel, illletve a bejelentkező képernyőnél. De azok nem zavaróak. Böngészésnél nagyon rossz. Amikor kikapcsolatm az opera turbót, elkezdtem variálgatni a az ati progban, de nem lett jobb, utána újratelepítettem a lapost annak reményében, hogy megoldódik, de sajnos nem....
-
jaja1981
addikt
válasz
littlemamba #36282 üzenetére
Más alkalmazások alatt is fenn áll a jelenség?
Esetleg BIOS-ban, Win töltésnél is? -
littlemamba
aktív tag
Sziasztok! Az a gondom, hogy egyik napról a másikra ronda pixelesek lettek böngészés közben a képek. Eleinte az opera turbóra gyanakodtam, de az kikapcsoltam és ennek ellenére sem állt vissza ahelyzet. A színátmenetek csíkosak, a képek pixelesek. Mit lehet tenni? Köszi
-
LÁZ
addikt
üdv, olyan problémám lenne, hogy adott egy gigabyte 260gtxoc, és pár napja ha bármilyen 3d-s alkalmazást elindítok, random módon egyszercsak eldobja a jelet a vga, standby-ba áll a monitor, és csak a kikapcs segít
. Raktam egy új win7-et, de a probléma változatlan, egy 650es csíftek van alatta, esetleg próbáljam meg másik táppal, ha tudok kölcsönkérni
-
Titaa1991
csendes tag
Hát már legalább 2hónapja szarakodik az egész ...
Próbáltam kb az összes drivert amit csak lelehet szedni , wint kb 5ször újraraktam..
Amúgy a tápot egy "szaküzletbe" ajánlották.. ^^De most még egyszer utoljára win reinstall.
thx -
beci
őstag
Sziasztok.Win7-et használok,a videókarim össze van kötve a tv-vel hdmi kábellel.Minden jól müködött,kép-hang stb.
Tegnap újra raktam a win7-et,azóta a hangot nem viszi át,csak a képet.Mi lehet a gond? -
törölt tag
Nekem egy 350-es Foxconn táp van, és simán viszi a HD4670-est, mellette két vinyó, tv-tunerkártya, Firewire bővítőkártya, stb. Egy 400-as tápnak nem szabadna egy 4650-estől megdöglenie.
-
Titaa1991
csendes tag
válasz
C4mp3r #36218 üzenetére
Nem jött be driver cleaner:S
Tuti nincsen semmilyen driver a gépemen , nem tudom mi lehet a baj :S Pedig kb 2hete még 1szer használtam , akkor fellehetett tenni.Amúgy lehetséges h a 4650em a táp miatt hal ki?
Ha felteszem a kari driverjét és legközelebb indítom a gépet akkor egy kékség fogad és ati2dvag képernyőillesztő hiba... csak úgy hozható helyre , ha csökkentett módba letiltom és integráltról megy a gép :S
logic 400w.. -
KRi2
aktív tag
válasz
jaja1981 #36257 üzenetére
Hőmérséklet max 55 fok. Mind gpu, mind memó e körül van. Furmak-al, meg gpuz-vel is nézegettem, nem ment feljebb, beállt ennyire a grafikonon a görbe.
Esetleg a FET-ek melegednek túl? de nem hiszem hogy hőmérsékleti gond lenne.
Ha túlmelegedés miatt megáll egy VGA kártya, akkor milyen jelenség szokott lenni? Lefagy a kép? Reseteli magát? Elmegy a vga jele (signal),de megy tovább az oprendszer? Kék halált mutogat?
Catalyst driver-ből max 1 hónapos 64bit-es van fent, ahogy kell, win7-hez. -
-
Zsoca86
csendes tag
Hali!! Ebbe a konfigba melyik kártyával járok jobban?max 1280x1024-es felbontás
FSP 400 60APN
Gigabyte GA-EP43-UD3L
2x1GB Kingmax DDR2 1066MHz
Core2Duo E7500 2.93GHzSürgős lenne és nem tudok dönteni!! Sapphire HD4850 512MB 26k vagy 5670 512MB 22k
Hosszabb távra kéne!! Tudom hogy akkor már egy 5750 lenne a jó de 26ezer fölé nem tok menni és csak új jöhet szóba!! -
Morris
veterán
Szerintem egy fresh driverrel is megpróbálhatod!
Ja meg egy monitoring progival kövesd végig hogy játék alatt milyen hőmérsékleteket produkál a kari!
javaslom a GPU-Z -t. állítsd be, hogy mentse fájlba az értékeket és ha megfagy a gép akkor reset után látni fogod hogy akkor mennyik voltak az annyik -
BullKoxa
őstag
válasz
jaja1981 #36257 üzenetére
Na ennek a fórumnak a címét is meg kellene változtatni!!
Írhatok de semmi!Na de akkor még egyszer kérdek valamit hátha!
. Na szóval a Fluidmarkt-nak mennyi pontot kellene adni ha csak az Nv kari van fent pl:a 196.21-s Driverel,PhysX bekapcsolva!Win7 32 biten!??Csak ezért kérdem?Szinte végig 20 Fps-el megy
-
KRi2
aktív tag
Sziasztok.
VGA hibajelenséggel állok szemben, a tanácsotokra, tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Sapphire HD4670 (AC S1 passziv, de házhűtő lassan fujja)
Játékok közben fordul elő néha, hogy elöször megáll a kép, aztán a hang is elkezd befagyni. Majd elmegy a kép, fekete lesz, a monitor kiírja hogy nincs jel. Ilyenkor több eset is van, vagy resetelek, vagy ctral+alt+del-el visszatudom hozni az asztalt, ilyenkor a windows7 olyat is szokott kiírni hogy a "VGA driver stopped to working". Előfordul olyan is hogy fekete képernyő, majd pár másodperc után megy tovább a játék.
Corsair450-es táp.
Szerintetek mi lehet? Driver, hűtés, káryadifi?Köszi: K2
-
BullKoxa
őstag
Hi!Kérdezném ezek normális értékek egy Inno3D 220 GT 512MB -től?a Ventije le van szabályozva 5V-ra mert így halk.a 4X szlotban is mennie kellene nem?PhysX-re vettem Ati mellé de valami bibije van szerintem.
-
sunny84
senior tag
mindjárt megrángatom a gainward 9600gt -t ..
mennyit érdemes kezdésnek... 200 mhz
-
bandiie
aktív tag
ATT-től kékhalálozik, Rivatuner meg bonyolult nekem...
Speedfanba tudtommal nincs ilyen lehetőség, plusz nem is tudom szabályozni vele a vga ventit. Procihűtőhöz használom amúgy.
Tudom hogy alapból is hőmérsékletfüggő, de kell egy "filmes profil", ahol lightosabbra állítom. 70 fokig egy hangot nem akarok hallani, plusz ott is elég, ha 5%-ra kapcsol és szintentartja még nézem a filmet.
MSI Afterburnert megsasolom, köfi.
-
-
ЯΞD
senior tag
válasz
C4mp3r #36236 üzenetére
értem köszi az infot. jelenleg hd3850-em van(volt) meghalta magát ezért cserélném de jelenleg ezek vannak a boltba raktáron... azért kérdeztem. szóval a hd3850 helyett kéne gondolom mind2-őt jobb mint az csak nem tudom melyik. sajnos gyorsan kell ezért nem ér rá rendelgetni stb....
-
ЯΞD
senior tag
üdv érdeklődnék, hogy melyik vidi karit vegyem a kettő közül melyiket ajánljátok:
ATI Radeon HD5570 1024MB DDR3, HDMI/DVI, Sapphire, DX11
vagy
ATI Radeon HD5670 512MB DDR5, HDMI/DVI, Sapphire, DX11
köszi előre is!
-
C4mp3r
addikt
válasz
Morris #36232 üzenetére
A gyártók szándékosan túl magas teljesítményű tápokat ajánlanak a kártyákhoz gondolva arra, hogy sokan noname hulladékokkal rendelkeznek, amik korántsem képesek az adott teljesítmény folyamatos és biztonságos leadására, a minőségi tápokkal szemben. Egy csomó teszt volt már itt a ph!-n is, ami bizonyítja, hogy egy alacsonyabb teljesítményű de minőségi táp mekkora konfigot képes elvinni lazán.
bandiie: Rivatuner
-
Ingy
tag
Csegiccségggg!
Sziasztok!
Vettem egy 32LF2510-es LCD TV-t és jelenleg csak D-sub kábelem van, avagy a DVI csatiból lóg egy D-sub-adapter és RGB-re van kötve. Így tudnia kell a FullHD-t?Vagy csak HDMI-n működik? Mert nekem sehogysem akarja
Üdv
Ingy -
Morris
veterán
válasz
mézi123 #36224 üzenetére
Szerintem tuti, h nem a táppal van gond. Nekem HD2900pro-m van ami köztudottan kazánként viselkedik a gépben (jó meleg is volt télen a szobába
) és nekem csak 450-es tápom van. (ja és még húztam is rajta kicsit)
Vagy a lap PCI-e foglalatával van gond, vagy a vga -val. esetleg a vga kimenete a hunyó -
mézi123
tag
Üdvözletem barátaim! Szereztem nem régiben egy Sapphire X1800XT pci videokártyát és az istenért nem akar megnyikkanni. Nem is merek arra gondolni, hogy a kártya hibás, bár talán rezeg a léc.Én a tápegységre gyanakszom. Két márkával is próbálkoztunk, elsőnek egy Stability 500 másodiknak pedig egy HKC 550 wattos táppal. Mind kettő kb. 22 Amperes táp volt. Szóval mi a véleményetek, kevés a táp ehhez a kártyához, vagy nem jó a kártya. Hétfőn lesz egy Chiftech 500 wattos táp, de az is 24 amperes, ha jól látom a dokumentációján. Mekkora táp kell ennek a kártyának?
-
Ez az NVidia physx driver, ez nem kell felrakni ugye radeonos karikhoz?
Egy gyors választ kérnék. -
C4mp3r
addikt
válasz
Titaa1991 #36213 üzenetére
Hi!
Nem lehet, hogy ez előző kártya driverét érzékeli és nem engedi felrakni? Próbáld meg driver cleanerrel kipucolni.
-
jaja1981
addikt
-
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Apg-s felületű ASUS videokártyában melyik a legerősebb GPU-val szerelt, amit még gyártottak?
és esetleg rendelkezik Video Innel is?
-
Titaa1991
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne , hogy meghalt a VGAm , ezért kénytelen vagyok ideiglenesen használni az integráltat.
De amint elakarom indítani a vga telepítőt ..... ez fogad:"Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek.
A telepítő most kilép."alaplap:gigabyte G31M-ES2L rev 2.0 (Intel G31 chipset)
Intel Core 2 Duo E7500 2,93ghz , 2giga ddr2 kingmax , Western digital SATA2 , logic 400w .help me!
-
Demolator
tag
Sziasztok!
Nemtudom jó helyre írom-e de remélem tudtok segíteni. Következő a probléma - win xp friss install valamiért a játékok sebességével nem voltam megelégedve ezért próbálgattam a drivereket a vga-hoz ( Nvidia 9800GT ) Viszont előjött 1 olyan gond mindegyik verziónál és nemhinném hogy drivergond lenne na szóval dualview - 2 monitor asztal kiterjeszt egyiken az elsődlegesen megy a film játék szépen a másodikon már a film is szaggat !! és az érdekes hogy mindegy melyik kimeneten melyik monitor van mindíg a második szaggat és feltolja már filmnél is a cpu-t 100%-ra nembírok rájönni mi okozhatja ha clone mód van akkor mindenhol megy a film szépen de dualban nem pedíg pár napja még nem volt ilyen problémám... help ???? -
anolo
csendes tag
válasz
szakalistvan #36207 üzenetére
köszi,jo éjt
-
anolo
csendes tag
válasz
szakalistvan #36207 üzenetére
mindent ki probaltam masik két gébbel is,semi baj nincsen már meg néztem alaposan
-
anolo
csendes tag
válasz
szakalistvan #36204 üzenetére
a csere nem lehet mar tobb dolgot vettem attol a bolttol is nagyon rendesek velem is latszik a csere,ez van veszek masikat mojd csek kivancsi vagyok mi mehetet tönkre
-
anolo
csendes tag
válasz
szakalistvan #36202 üzenetére
ja is közbe sippol a gép amikor bootol
-
anolo
csendes tag
válasz
szakalistvan #36202 üzenetére
sajnos latszik a hűtő csere,kihűlt teljesen akkor sem ad képet.
-
anolo
csendes tag
űdv mindenki,
vettem egy asus 5770 ami hűtö csere utan elment a kép is nagyon meleg volt a kartya, most bootol a géb de nincsen kép,szerintetek mi a baj?csak szertnék tudni mi mehetet tönkrebene.előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest