Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Canon EOS DSLR topic
- HP notebook topic
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Cancupintyu
csendes tag
válasz
1hijjanhusz #39715 üzenetére
Kössz a segitséget xp-m van, és nem tok bele venni másik karit mert az a gép leptop és nem lehet bele másikat rakni!
-
pcguru1
őstag
válasz
1hijjanhusz #39538 üzenetére
Már elintéztem a vásárlást pár nap és 8800GTS feszit a gépben
Mégegyszer köszi a segitséget mindenkinek
-
aviator
tag
válasz
1hijjanhusz #39335 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
dethroner
veterán
válasz
1hijjanhusz #39220 üzenetére
A két kártya között egy hangyafingnyi a különbség, a gtx javára, egy minimális órajel különbségből adódik, de ez játékokban max 2-3 fps-t jelent. Viszont tény hogy egy picivel többet is fogyaszt. Amúgy felépítésre tök egyformák. Húzott gts-től óvakodj, nálam is szarakodik jelenleg egy ilyen
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #39223 üzenetére
Ha 9800GTX-et akarnék akkor már GTS250-et vennék... Így az nem is lehet alternatíva... Csak az meg ugye drágább, így marad a 88GTS
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #39220 üzenetére
9800GTX zabál és drágább is, viszont annyival nem jobb.
88GTS (g92) lenne az én választásom.
Lord Vader
"Egy úúúj éélméééény!!!"
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #39213 üzenetére
Ha kicsivel drágább az 1GB-os akár az is lehet, de nem igazán szempont...
-
Alister71
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #39211 üzenetére
A G92-es 8800GTS a lehető legjobb választás. Jó az ára, jó a teljesítménye, hatalmas tuning potenciál rejlik benne.
Csak az 55 nanos GTS 250-ből van 1 gigás, de az kb 10k-val drágább és a teljesítménybeli plusz az kb 10 %. Vagy 1-2 extrém gyártó a 9800GTX+-ból. Nem venném meg.
-
oil
tag
válasz
1hijjanhusz #39046 üzenetére
adnál érte 15k-t, ha venni szeretnél? ne értsd félre nem eladó, épp ezen gondolkozom, h megveszem
-
ko9
addikt
válasz
1hijjanhusz #38876 üzenetére
Megcsinálhatod a flashelést CD helyett pendrive-al is... De kb ugyanaz lesz az eredmény, vagyis ha van CD-d ne félj, és csináld azzal. Elég korrektűl le van írva abban cikkben. Ne felejtsd el, hogy ezt nem minden ember használja naponta, ezért nincs felhasználóbarátabb megoldás
-
Krisinto
őstag
válasz
1hijjanhusz #38869 üzenetére
Hát...mindenkinek megvan a maga véleménye,de az enyém:
-kiöregedett
-régi
-melegedős
-én nem venném meg
-Elég sok belőle a hibás darab a melegedés miatt(az első 2 indok ugyan az
)
-
Krisinto
őstag
válasz
1hijjanhusz #38865 üzenetére
Fogyasztás mennyire szempont?
Ha nem vészes az az évi 200ft,akkor 9600gt/3870
Ha fontos a fogyasztás,és a halk működés akkor HD4670 A,C hűtővel szerelve -
scream
veterán
válasz
1hijjanhusz #38865 üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna , hogy egy HD4850X2 2 GB mellé (később 5770 1GB mellé) milyen PhysX-re való nV VGA-t ajánlotok ?
Meg még egy olyan kérdésem volna,hogy mit kell csinálni ,hogy rendesen menjen egymás mellett az nV és ATi VGA ? kell hozzá vmi szoftver vagy hardveresen kell valamit ügyeskedni? egyáltalán mi a neve ennek a technológiának ?
(csak hogy tudjak utána olvasgatni
))
-
ko9
addikt
válasz
1hijjanhusz #38860 üzenetére
Van aki régóta ittvan, de nem szakmai fórumozuk, ergo újonc, vagy lelkes újonc, mégis százvalahány apróhirdetésen van túl... Arra is megéri odanézni
Meghát régebbóta van Hardverapró, mint piros/fekete...
Hogy legyen ON is:
Retro kérdés: GF4MX440 vagy R9200SE?
-
Krisinto
őstag
válasz
1hijjanhusz #38854 üzenetére
hegeanabol-t kerestem meg vele,de azt mondta,hogy nem lehet gariztatni...
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #38838 üzenetére
Akkor bocs, én csak nvidiával próbáltam.
fagy53: nekem is 64bites win7 van, úgyhogy nem hinném, hogy oprendszer-függő, valószínűleg ati kártyák esetében nem látja az everest a memhasználatot.
-
ko9
addikt
válasz
1hijjanhusz #38840 üzenetére
Pont találtam PH!-n egy képet, itt látszik a kiírás:
Primary Graphics Adapter
(igaz más alaplap, de a tieden is valószínű ittvan vhol)
-
ko9
addikt
válasz
1hijjanhusz #38838 üzenetére
Nekem BIOSban van beállítás valami olyasmi, hogy Primary Graphic Controller, és ott lehet választani, hogy melyik slotban lévő legyen az első. Kukkold meg
-
fagy53
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38825 üzenetére
Kíváncsi vagyok megy-e, mert nekem csak a GF kártyákkal működik a vmem használat naplózása, az ATi-val sehogyan sem..
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #38815 üzenetére
Everest naplózással. Egy példa crysis alatt: [link]
-
marcipunk
tag
válasz
1hijjanhusz #38822 üzenetére
köszi nektek, kipróbálom!
-
shootme2
senior tag
válasz
1hijjanhusz #38768 üzenetére
3850 3870 4650 4670-et nézegetek de némelyek nagyon el vannak szállva az árakkal...
Találtam 4650 512 ddr2-t 17-ért... -
shootme2
senior tag
válasz
1hijjanhusz #38761 üzenetére
Kb 12-t szánok rá.
Elsősorban netezésre és filmezésre másodsorban játékra használom. -
fagy53
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38483 üzenetére
Üdv!
Ha jól vettem ki a írásodból, akkor mindig akkor van a gond amikor találkozik a VGA az operációs rendszerrel. Ezt a gondot sok minden okozhatja, lehet szoftveres, de nem zárható ki a hardver hiba sem. Amikor ez a gond fellép nálad, egyrészt megemeli a VGA bios az órajeleket, másrészt bekövetkezik egy felbontásváltás, hiszen az elején a POST-nál nagyon kicsi a felbontás. Ezek közül valamit nem tud megemészteni a VGA és semmi tippem nincsen, hogy mit lehet itt tenni.
A VGA bios felülírása nem hinném, hogy segít mert amit változtatni tudnál, nem az okozza a gondot. A VGA biosznak csak egy részéhez lehet hozzáférni az RBE segítségével.
Lehet, hogy hardver gond, a GPU egy része sérült a 2D-t még tudja, de az órajel emelés elintézi.
Egy dolgot azért én megnéznék, hogy a VGA bios milyen, nem írta-e át valaki valami baromsággal? Ez is lehet gond, ehhez meg hozzáférhetsz és ha ez rendben van, akkor a fentiek lesznek sajnos az igazak. -
killipoly
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #38521 üzenetére
Nekem ugyanezt produkalta egyszer egy laptopom amikor egy biosfrissites utan mint kesobb kiderult elszallt az alalplapomom ha jol emlekszem valamelyik vezerlochip..
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz
1hijjanhusz #38499 üzenetére
Más tölteted nincs?
Talán win újra rakás?
Csak nem értem miért nem indul a vgaval a win, amikor nem hibázik a kari. -
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #38497 üzenetére
No akkor BIOS load default és ellenőrízd le, nincs-e átállítva ACHI-ra.
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #38494 üzenetére
Nem állítódott át a merevlemez ACHI-ra IDE-ről, amíg nem te voltál a gépnél?
-
Amoroso
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #38494 üzenetére
"Csak ASUS saját progijával" ez mit akar jelenteni? Lehet, hogy a win a gond?
Másik gépben sikerült a teszt? -
tihs
tag
válasz
1hijjanhusz #38491 üzenetére
-
lsc
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38491 üzenetére
Hogy akarsz bioszt frissíteni ha el sem indul a kártya ? Elméletileg lehet dos alól is, de egy instabil rendeszerrel nem kockáztatnék. Ráadásul a biosz "magától" nem nagyon megy tönkre.
-
lsc
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38489 üzenetére
Ki kell próbálni a kártyát másik gépben, ha ott is rossz akkor gari.
-
lsc
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38487 üzenetére
Att nélkül ? A proci és a ramok is alapon ? Másik driver ?
-
lsc
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38485 üzenetére
A videokártya a cuccoknál tuningolva van, legalábbis azt írod. Alapon is csinálja ? A gép alapbeállításon sem indul /minden alapon/ ?
-
lsc
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38483 üzenetére
Tuning nélkül is csinálja ?Tápod milyen és mekkora ?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
1hijjanhusz #38456 üzenetére
Huh, ha jól emlékszem csak bios-ból lehet feszt emelni 4850-nél.
Vagyis a vga bios átírásával, de nézz be a 4850 topikba. Elég rövid idegi volt csak 4850-em nem is próbáltam feszt emelni neki.
-
lsc
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38456 üzenetére
Aki keres az talál [link].
-
1hijjanhusz
senior tag
válasz
1hijjanhusz #38454 üzenetére
Jó lett.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
1hijjanhusz #38446 üzenetére
Rivatuner? Én anno azzal húztam a 4850-em.
-
NEMO1968
őstag
válasz
1hijjanhusz #38408 üzenetére
A zörgés a súlyeltolódásból adódik.Számold megy hány lapátja van,és az ellentétes lapátból is leveszel kicsit.Ha páratlan számú,akkor kettőből kell,de kevesebbet.Magyarul +próbálhatod újra kiegyensúlyozni.Ha jól sikerül,ítéletnapig is elmehet így,de lehet hogy a hűtőteljesítménye romlik kicsit.
-
CDavid
csendes tag
válasz
1hijjanhusz #38420 üzenetére
Nem babráltam az órajelekkel, azt se tudom hol kell őket visszavenni, vagy megemelni
-
deeppurple66
csendes tag
válasz
1hijjanhusz #38404 üzenetére
Cpu limit? 3Ghz köré sikerülne felhúznom, meg szereznék még 2gb ramot az már jó kis konfig lenne, nem?
Mondjuk nekem egy 17'-es lcd-m van... nem nagyon van szükségem nagyobbra, bár egy 22 még elférne itt az íróasztalon, de a HDready felbontás is elég lenne...
Majd két év múlva váltok 1366-os platformraaddig lemegy az ára.
Nem tudom h jut az embereknek pénze i7, 6GBram és HD58xx as konfigra, 200-250beleszalad. Ezt a gépet most hoztam össze pár hónapja a régi P4-em helyett 100ból
De komolyan ti láttok MOST értelmet a dx11-ben? Én szerintem még a 10eset sem aknázták még ki rendesen, hülye marketing az egész. Nemrég hallottam, hogy a játékstúdiók jeleztek a vga-soknak h lassítsanak a tempón mert nem bírnak lépést tartani az új vga-kkalez mekkora már?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
1hijjanhusz #38349 üzenetére
Hehe, az egy analóg csati, annak ellenére, hogy a DVI digitális. DVI-A csak analóg jelet továbbít (tehát a jelveszteség rákfenéje itt is él) a DVI-D digitális a DVI-I pedig mind a kettőt képes továbbítani. Jah és arra figyelj, hogy nehogy vmi vacak singel-link csatit sózzanak rád. Mondjuk csak magas felbontáson kell a dual link (HD), de ha már lúd...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
1hijjanhusz #38307 üzenetére
Ez egy DVI-A csati, neked meg DVI-D vagy DVI-I csati kell.
Nem tudom honnan lőtted ezt a DVI-A csatit de kb 10 éve nem láttam ilyet.
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #38311 üzenetére
Semmiképp se ilyen foghíjasat. Első körben elpörölhetnéd valamelyik havertól egy próba erejéig és ha beválik befizetsz egyre.
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #38309 üzenetére
Akkor szerezzél egy átalakítót.
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #38307 üzenetére
Hát ez különösen szép, ilyet még nem is láttam
Ez most a karihoz volt vagy te fogtad be mellé?
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #38305 üzenetére
Amin ugyanúgy van tüske, mint ami a VGA-don van.
Van ahol a lap érintkező két végénél van 2-2 tüske, van ahol nincs.
Meg van amelyiken van szünet a tüskék érintkezőcsoportok közt, van ahol nincs...
Mikor én vettem a monitoromhoz DVI kábelt (rövid volt a gyári) Azt javasolták, pont olyat vegyek, mert az a tuti. Ezért javaslom ezt neked én is... -
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #38303 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #38297 üzenetére
Ha lesz rá mód bele dughatnád egy másik gépbe...
-
fagy53
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38255 üzenetére
Nyugodtan, ez még friss...
Az viszont fontos, hogy minél vékonyabb legyen, filmszerű és egyenletesen, szorosan meghúzva legyen a borda a lapkán.
-
fagy53
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38253 üzenetére
Na. ez az újrapasztázás már másnál is okozott gondokat! Lehet nem fekszik fel rendesen a borda, de az is lehet, hogy pl az egyik süni hozzáér valamihez amihez nem kellene..
Szerintem kapd ki, szedd le a bordát, nézd át alaposan a panelt és figyelmesen rakj vissza mindent, hátha ez segít. A táp biztos nem gond, már csak azért sem, mert terhelést sem kap a kártya, nincs 3D! -
fagy53
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38245 üzenetére
Jól nézne az ki, hogy a giga táp nem szereti a giga VGA-t!
El kell vinnie simán, mi a jelenség?
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #38248 üzenetére
Bírnia kéne annak a tápnak... Akkor monitor tuti jó? VGA tuti jól érintkezikm, a ledek világítanak rajta? (mármint a 4890-esen)
Hunyus akkor a #38234. hozzáaszólásod még a mostani lapodra vonatkozik? Olyan nincs, hogy nem ír típust. -
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #38245 üzenetére
Nálad van Daffni2 karija vagy ez most véletlen egybe esés?
-
konyok
tag
válasz
1hijjanhusz #38205 üzenetére
Talán lesz valaki aki már látott hasonlót. De a látatlannál többet nem tudok mondani. De tudok bármilyen kérdésre felelni.
-
Krisinto
őstag
válasz
1hijjanhusz #38140 üzenetére
Lehet,hogy az lesz
-
Krisinto
őstag
válasz
1hijjanhusz #38133 üzenetére
Cod4
ugya arra a helyre álltunk,és néztünk és a 8600gt 45-55 fps el többet mutatott,mint a 4670,és köt különböző gép volt -
Krisinto
őstag
válasz
1hijjanhusz #38126 üzenetére
Igen,kicsit utána néztem,és ennyit tud...sőt ennél többet nem is találtam
Már csak azt kellene eldönteni,hogy egy 8600gt-vel miárt van 50FPS-el több -
fagy53
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38033 üzenetére
Ahhoz, hogy szoftveresen feszültséget emelj egy másik kártya bios-szal, mindkét VGA feszültség stabilizáló áramkörének meg kell egyezni.
Mi a fenének akarsz egy amúgy is gyors, de nem keveset fogyasztó kártyánál feszt emelni?Gondolom nem a sebességével vagy elégedetlen?
-
Alister71
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #38033 üzenetére
Hát a Giga az nem referencia.
-
Rolcsa
csendes tag
válasz
1hijjanhusz #37947 üzenetére
Köszi a segítőkészséget...
Csíkos képpel igazán élvezetes olvasni.Mellesleg továbbra is érdekelne, hogy van-e valaki a környéken, aki videokártyákat javít!
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #37887 üzenetére
ne szólj be!!illetve, igen szerintem is ez lenne a legjobb.
Feltéve, ha Alpacsínó nem szokott idejárni...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
1hijjanhusz #37793 üzenetére
Nincs, alapról indul. Az msi afterburnerrel tudtam lejjebb állítani, de nem sokkal, és hőmérsékleten semmit nem látszott, ezért hagytam.
köszi -
JoolsNOS
veterán
válasz
1hijjanhusz #37780 üzenetére
"H-h nem lehet visszavenni?"
-
JoolsNOS
veterán
válasz
1hijjanhusz #37776 üzenetére
Meglátjuk,feldobom a progit aztán kipróbálom.
Köszi -
JoolsNOS
veterán
válasz
1hijjanhusz #37770 üzenetére
Úgy hogy ha kell akkor felpörög? Vagy visszaveszem és úgymarad?
-
jolti05
őstag
válasz
1hijjanhusz #37763 üzenetére
Sziasztok.
Úgy két napja megláttam a 3 éves monitoromon egy subpixelhibát, majd kicsit később még egyet. Ez odáig fajult az este folyamán, hogy fekete háttéren sorra jelentek meg színes pixelek a képernyőn, filmnézés közben pedig sokuk még villogott is. Világos alapon semmi, sötét háttéren pedig...20-25-ig voltam hajlandó számolni a pixeleket, de egyre több és több lett.
Ha mozgatom mondjuk a Megjelenítés tulajdonságai ablakot, akkor bizonyos helyen bizonyos pixelek "belekarcolják" magukat az ablakba(amit mozgatok). Erről videót is készítettem, szükség esetén felteszem valahova.
Egy ideje az is feltűnt, hogy bootolás közben, amikor kiírja paramétereit a gép, illetve a windows xp tölt, akkor is helyenként haltamas elszíneződések vannak. Eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de egy a nagy szaporult után ez megváltozott. Hozzákötöttem a monitort laptophoz, de úgy egyetlen subpixelhiba marad a képernyőn, innentől gondolom evidens, hogy a videokártya kezdi megadni magát. Két évvel ezelőtt 1 hétig szétesett képet produkált, majd egyszercsak megjavult, szóval volt már vele probléma, de mindig csak melegben. Anno még gyári hűtés volt rajta(ja igen, ez egy Gigabyte7900GT), de tavaly tettem rá valami Arctic Coolingos hatalmas passzív hűtőt, amire rákötegeltem egy 5Vról működő ventit.
Nem tudom mi okozza pontosan a hibát, ezt szeretném megtudakolni. Mire számíthatok?Illetve ha már itt járok, megkérdezem, mert rettenetesen le vagyok maradva, hogy a vga-m a 9-es szériában hol áll nagyjából, teljesítmény szempontjából, eltekintve a DX10től, és egyéb dolgoktól?
-
dnblover
csendes tag
válasz
1hijjanhusz #37741 üzenetére
Köszi a tippeket, de ezek az értékek úgy voltak mérve, hogy lent van a ház oldala, plusz még a szoba ventillátort is ráállítottam a gépre.
[Ezt] a hűtőt szemeltem ki rá, mi a véleményetek? -
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #37632 üzenetére
Ha talál annyiért mindenképp jobb választás.
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #37613 üzenetére
Igaz, de én nem tuningolok és akkor más se tegye..
-
vlcsko82
senior tag
válasz
1hijjanhusz #37546 üzenetére
Úgy értem a nyáklapon v. a foglalatba nem zár össze valami pl.: por?
-
vlcsko82
senior tag
válasz
1hijjanhusz #37544 üzenetére
Nem lehet,hogy zárlatos?
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #37521 üzenetére
Ez (felső és alsó) a típus a tuti, kettő is volt már belőle, egyiket még most is használom!
Lenry
Igen, az a ref hűtős, legyen Gigabyte Sapphire vagy akármi, egy kaptafa... Hangos és nem is a leghűsebb...Arra a felbontásra (ha nem tervezed nagyítani) én egy 512-es 4870-est vennék... De még 4850 is elég lenne, 512-es
És ekkor jön be a képbe a GT250 és GTX260 nehogy má' könnyű dolgod legyen (ha találnál jó áron...) Mert sajna jellemző, hogy közel annyi tudásért, többe kerül., mint ATI-s ellenfeleik)
-
Lenry
félisten
válasz
1hijjanhusz #37516 üzenetére
na akkor utána olvasgatok, mert azt nézem, hogy a 4850 1G-s van kb egy árban a 4870 512M-essel, még eldöntöm hogy mi éri meg jobban, a több VRAM, vagy a gyorsabb GPU
bár a 4850 meg 4870 közt tudtommal csak órajel különbségek vannak úgy tudom, szóval egy kis OC-vel áthidalható a különbség
(#37518) RootRulez az is igaz, szerintem ha csak 1 7900-est veszünk akkor is többet eszik, mint a Radeon
-
Lenry
félisten
válasz
1hijjanhusz #37514 üzenetére
fokozatosan cserélni akarom az egész konfigot, és egyelőre a VGA a leginkább szűk keresztmetszet, ezért kezdem azzal
bakker most nézem, hogy ilyen olcsó a 4850 és 4870? így már nem is érdekel a 4770
azt csak azért nézegettem, mert azt gondoltam, hogy a 48xx széria biztos sokkal drágább -
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #37491 üzenetére
Lejárt hitelkártya/telefonkártya tökéletes, hogy egyenletes rétegbe eloszlasd rajta.
-
Alister71
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #37489 üzenetére
Én a GPU-ra és a hűtőre is szoktam tenni egy vékony réteget, nem kell sok.
-
Alister71
nagyúr
válasz
1hijjanhusz #37487 üzenetére
Körömlakk lemosóval takarítsd le, az könnyen lehozza a gyári rászáradt cuccot.
-
P.K.Gabesz
tag
válasz
1hijjanhusz #37483 üzenetére
mindig csak a barkács, míg valaki a kezdre nem üt
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #37480 üzenetére
Az S1 az jó (rev 2), szeressük.
-
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #37478 üzenetére
Természetesen a paszta minősége (hővezető képessége) is szempont, tehát, ami jobb a procihoz, az jobb a VGA-hoz is
mod:
de olyan hűdesok fok különbség nem lesz. -
RootRulez
félisten
válasz
1hijjanhusz #37476 üzenetére
-
gohi
tag
válasz
1hijjanhusz #37453 üzenetére
Felraktam egy régebbi drivert(197.13) amit a 86gts-hez használtam és különös... nem hibázik, nem fagy . Ilyet se tapasztaltam még Nvidiánál...
-
Tomate
veterán
válasz
1hijjanhusz #37388 üzenetére
Nálam 4770-már ment 1ghz-et. Stabilan nálam ezt vitte: [link] Léggel. Egy asus top biost ráhegeztesz az alap 800mhz-es gpu + még ott a catalyst.
-
ko9
addikt
válasz
1hijjanhusz #37375 üzenetére
Háát neten nem nagyon találtam semmit.... Most így elis ment a kedvem az egésztől, majd lesz hogy... Azért köszi a segítéget!
-
ko9
addikt
válasz
1hijjanhusz #37373 üzenetére
Mivel ez a kari még SD ramokkal van szerelve, ezért az is hozhat eredményt, ha azon is húzok egy kicsit, de azt amúgy is hagyom... A másik: Most mértem rá menet közben, és több helyen is 3,3V-ot kaptam az ellenállásokon. Na ez az amit nem tudok elhinni, ugyanis 3,3ot ad le az AGP port, a GPU meg egy két infó szerint 2,5-nél nem bír többet... Szóval most ott tartok, hogy nem tudom melyik ellenállást kéne mérni... Ehhez nincs valami támpont?
Köszi: Ex -
ko9
addikt
válasz
1hijjanhusz #37371 üzenetére
Ilyen kisértékű karit vágok inkább tönkre először, mint egy nagyobb értékűt... Ezzel nincs mit veszíteni, és tanulok legalább. Egy 20-30k-s karival nem mernék nekikezdeni... Még
-
ko9
addikt
válasz
1hijjanhusz #37367 üzenetére
Köszi! Ezt megcsinálom!
A másik: van egy 7600GT videókártya. Kitakarítottam a gépet, és letakarítottam a kártyát is ecsettel. A kártya azóta memóriahibás. Mikor bekapcsolom a gépet, csíkoz, még a BIOS Post képernyőn is furák a színek. Aki látott már memóriahibás videókártyát, az tudja miről van szó.
Szóval lehet vele valamit csinálni?
Köszi: Ex -
naksys
senior tag
válasz
1hijjanhusz #37343 üzenetére
Idle: gpu55-60, shader50-55, vram45-50
-
naksys
senior tag
válasz
1hijjanhusz #37333 üzenetére
Nem csíkoz. Semmi grafikai hibát nem produkál.
Van, hogy gépindítás után 2 percel kifagy, van, hogy lefut a vantage és csak fél óra után fagy ki. -
Skylark
tag
válasz
1hijjanhusz #37335 üzenetére
..mondjuk a RAMok felől pokoli meleg száll fel, de ez csak szubjektív megfigyelés..ramsüni egyelőre nincs rajta, bár eredetileg nem is volt szándékom rátenni, OC hiányában. Elvárható lenne a referencia érték mellett a hibátlan működés.
-
sgteam
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #37072 üzenetére
hali!!!
srácok van egy asus hd 5770 cucore vga karim tuningolni szeretném de nem tudom mennyi feszt adhatok max a vga karinak jelen pillanatban 1.2v (ez a gyári) ha esetleg feltenném 1.25 vagy 1.3v az szét cseszheti a vga karit vagy az még nem olyan brutális áram emelés?
-
MZsoltee
veterán
válasz
1hijjanhusz #37069 üzenetére
Én tapasztalatból tudok beszélni egy 4850-ről, nekem passzívan viszi az S1-es nyár még nem volt de furmakkal (1óra) max 80°Cig tudtam feltornászni idle olyan 40°C körül van igaz alaposan alul órajelezve!
-
Krisinto
őstag
válasz
1hijjanhusz #37069 üzenetére
Hát pedig nem valami rossz hűtő van rajta.
-
Krisinto
őstag
válasz
1hijjanhusz #37065 üzenetére
A gyári hűtőnél biztos,hogy jobb lesz!
,és jobban is fog hűteni
-
pottyantós
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #36963 üzenetére
600-on kifagy már! nem bírja az a kis hűtő!
-
pottyantós
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #36951 üzenetére
A gyári órajel 600Mhz volt, most vissza vettem 500-ra, hogy ne fagyon ki a cod alatt!
Nyugalmi állapotban most 43-45 fok, terhelés alatt 55-60 ! -
hegeanabol
aktív tag
válasz
1hijjanhusz #36921 üzenetére
Köszönöm meg találtam és még nem is hangos a kari
még 1x köszi -
OddMan
őstag
válasz
1hijjanhusz #36936 üzenetére
Esetleg azt meg tudnád mondani, hogy az alábbi kép melyik angol oldalról származik?
Ezt a tesztelő oldalt keresem. Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest