Aktív témák
-
atesss
addikt
Na igen épp ezért akarnám megoldani én.
Az a kérdés, mit tudnak ezek az 1X foglalatú kártyák. Mert a HD gyorsítást szoftveresen is támogatni kell, én a HD 2600-on is sokat szenvedtem vele, de most már megvan hogy müködik jól.
Vagy akkor minden kártya berakható fizikailag 16X-es, elektronikailag 1X-es slotba?
Csak kérdés mi kell a "kibővítéshez", mi megy a maradék 15 sávon? Csak tápellátás?
Legalábbis ha a kártya egy elektronikailag 1X slotba van téve, mi kell neki a müködéshez?
És én ezt "házilag" meg tudom-e valahogy csinálni.
"de van az ismertebb márkák között is ilyen vga" egy HD 2400 Pro tökéletes lenne, olyan van ilyen 1X-ből?Akkor a PC Card-hoz elvileg kell egy Chipset, tehát az nem fog menni
Az Express-Card-hoz akkor nem kell ilyen, csak a vezetékeket kéne valahogy jól kivezetni?
Mondjuk nem lehet egyszerű egy ilyen nyákot megcsinálni, bár szerintem talán 3-4-5e-ért legyártják ha van paneltervem.
Az még a kérdés, hogy a HD-hez milyen sávszélesség kell a kártyának, de szerintem a PCI-E 1X elég, a PCI meg ezekszerint úgyis tárgytalan.
A játékot haverom meg ezekszerint felejtse el PCI-E 1X-el...
Aktív témák
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest