Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- LG LCD és LED TV-k
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Játéktól függ, a 8.5 drivertől feljebb, gyorsult egy kicsit, így ha a 3870-nél kicsi nagyobb órajelen van, akkor van olyan játék amelyben gyorsabb is mint a 88GT. A legtöbb esetben a 10-15% tűnik reálisabbnak, mint elmaradás.
Lyon: az első képed pont olyan, mint amivel én vittem vissza a garis kártyámat cserére. Nekem a memóriák haltak meg.
-
fagy53
nagyúr
A VGA mellé lepd meg magad egy legalább 3.0GHz-en járó procival is! Ha többet is tud, az csak jó lesz neked. Az X2 5600+ simán megy ennyivel!
Morris: nekem sem hiányzik cserélgetni a VGA-kat, de van egy-két kedvenc játékom ami csak az ATi-val érdemes játszani, vagy azért mert szebb, vagy mert a másikon fagyogat.
Érdekes, hogy az nV driverben beállított vsync=on, érvényes a 2600-asra is, úgylátszik van egy kis átjárhatóság közöttük. -
z0d1AK
nagyúr
100 fps mindenre elég...
kivéva ha kibaszott nagy kocka vagy...
egyik haverom, aki éjjel nappal CSzik, az ilyen...
Neki nem kell tft, mert az nem való CS-re, az 5 ms-es monitoron mindent látsz tökéletesen, de ő annyit csézett, h őneki oan szar a tft-n, mintha szaggatna a játék, ezért most 21"-os tft-re vadászik...
Ekkora egy büdö kockát... -
Genji
őstag
"52foktól már össze-vissza ugrál az fps-em" - 52 fok teljesen normális VGA hőfok szvsz ott más probléma lesz.
Zalmi hűtős 9600gt-vel nem lesz semmi fagyás, stabilitás probléma. Jelen pillanatban jó vétel, persze 2-3 hét és jönnek a HD4570esek akkor ki tudja mi lesz, de szvsz sokkal lejebb nem fog esni már az ára egy darabig.
-
PiciKenny
senior tag
-
-
z0d1AK
nagyúr
hát én azért jobban bízok a jól megszokott márkákban, nem véeltelül vettem a 7600gt-m is asusban.
nem szeretem a kisebb márkkat, jártam már meg velük, mégha nagyon nem is, de csak hát mégis rossza tapasztalat.
szerintem érdemes neked is rákölteni egy kicsit többet egy asusra, bfgre, msire, evgara.
sztem...
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Inno3D RTX 4070 Ti iChill X3 12G
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest