Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
Benyadapro
tag
lécci nézzétek meg [link]
és full stabil gyáru hutovel 80%on és nem is hangos -
Petiu
csendes tag
még nem is említettem, hogy inno3d...
-
SpZ
senior tag
hi
1 gyors Vga kérdés
Msi 8600 gt 512mb és XFX 9600GT 680M 512MB "XT" fogyasztása között mekkora az eltérés ?
Sajnos a tápom egyenlőre gyenge 400w Deer (nem kérek táp kommenteket)Mostani gépem:
Msi k9n neo v3
Amd x2 4800+ 65w
Msi 8600 Gt
2gb ram
2 dvd író
1vinyó9600 Gt -t elbírná még a gép illetve a táp a 8600 helyett?
-
Petiu
csendes tag
válasz
Quiksilver #13050 üzenetére
Nekem is lenne egy kérdésem: van egy 6600GT-m és játék közben egy idő múlva egyre sűrűbben becsíkozódik-szemcsésedik (zöld-rózsaszín) a kép, majd lefagy a videó.
Mi lehet az oka? Én bemelegedésre tippelek.köszi
-
misuti
tag
Két videokarin ugyanaz a hiba?Az egyik radeon,a másik egy 7600gst!Soha nem voltak a karik húzva,ráadásul az egyik 2 napos!Mindenesetre nem tudom,hogy mi van,én meg már az alaplapra gyanakszom!Főleg hogy agp-s meg pcie-s csati is van a lapom,és amikor az egyik ismerősöm áthozta a kariját,az övé agp-s volt,az enyém meg pcie-os,és az tökéletesen ment,azért gondoltam,hogy a videokari a bűnös!Valszeg tévedtem
-
Lenry
félisten
válasz
Benyadapro #13488 üzenetére
milyen VGA-d van?
gondolom CRT monitorod van, és be van kapcsolva a V.Sync... azért 85 FPS
különbenis: mi az hogy "csak 85"... nem elég? -
Benyadapro
tag
hello!
tudnátok segiteni?
nekem a gpu-z azt irja h midenhova szinte h 0 meg unknown pedig 175.16 van fent meg a legujjab gpu z
meg cod4be is csak 85 fps em van
??? -
misuti
tag
Az Orthost próbáltam futtatni,de nem jelzett hibát,igaz csak pár percig
-
misuti
tag
Nem tudok fölrakni képet sajnos,pedig lenne!
-
misuti
tag
Igen,csíkoz,és vektorszerű lapokat rak ki,jó sokat!
Szóval használhatatlan játékra,máshol nem veszek észre problémát!Mármint játékon kívül
Pcie csatolós a kari,nem hiszem hogy külön még kéne áram
Sajnos nem tudom az alkatrészeket tesztelni,mivel a környezetemben nincs hasonló gép -
joi29
őstag
válasz
misuti #13481 üzenetére
-Nem hinném hogy a táp volna a felelős ezért a hibáért,ha csak nincs szüksége
a vga-nak + energiára a müködéséhez (AGP?).
-Mivel az előző kártyánál is jelentkezett a probléma igy én valamilyen
rendszer memóri hibára gyanakszom,de könnyen kiderithető a hiba forrása,
ha az alkatrészeket egyenként kipróbálod egy másik gépben.
-Mindenesetre nem árt ha lefutatsz néhány diagnosztikai programot
pl Orthos -
misuti
tag
Sziasztok!Volna egy olyan problémám,hogy vettem egy új videokarit,és tesztprogi,és wow alatt vektoros a grafika,a tesztprogram le sem fut!Az előző karimnál is jelentkezett ez a probléma,csak mostmár játszhatatlan az egész!Az ismerőseim táp-ra gondolnak,hogy esetleg az lehet a kevés,400w-os chieftec,a kari radeon 3650 256mb!Mi lehet a probléma?
-
Sicilian
addikt
Hy!!
Két videokari között vacilálok:Galaxy 8600GTS, Gainward 8600GTS !!
Galaxynak úgy tűnik jobb a hűtése..
Melyik a jobb kártya?Árban egyformák?Csak a hűtés nem mind1 !!
De ha valaki tud jobb 8600GTS-t amit érdemes megvenni, az szóljon pls.
Még 1 kérdés az Accelero S1 felmegy a GTS-re?, mert az oldalukon csak 8600-os seria van feltűntetve, nem tudtam eldönteni, hogy minden fajtájára vonatkozik-e?? -
Szoszibá
tag
válasz
raskolnikoff #13412 üzenetére
Szia!
Volt már minden felsorolt! Már csak azért is nem lehet a driverek összeakadás mert teljesen új SZŰZ, frissen telepített operációs rendszernél is ezt csinálja. Szűz Vista, telepítem a gyártó honlapjáról letöltött drivert, restart és nincs kép.
VGA hiba nem lehet? BIOS, memória vagy tudjaatököm?Esetleg valakinek valami ötlete? Kérlek segítsetek mert már végképp nem tudom a megoldást...
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
kzjames
csendes tag
Szép nagyot!
Nekem is volna egy érdekes problémám. Az új ATI Catalist 8,5 reklámja szerint van benne SECAM video out funkció. Pont erre lenne szügségem, egy RADEON 9550 kártyával próbáltam(leírása szerint 9500-tól felfelé jó a 8,5), de nem jelent meg a normák között a SECAM, maradt a PAL és NTSC.Kézikönyve szerint Franciaországnál azt kellene neki kinálni, de csak PALt akar. Valakinek van ötlete, esetleg valaki feltelepítette az új CATALIST vezérlőt és meg tudná nézni van-e neki secam és milyen kártyával?
Előre is kösz -
Morris
veterán
7900gto-hoz driver kellene még mindig
melyiket érdemesebb feltenni?
maradjak a 9x.xx-nél vagy az újabbak hasítanak e jobban? XP rulez van -
-
Bazsika22
tag
Ma kaptam kölcsön egy Sapphire radeon 3870 512Mb-os karit!
Néhány tapasztalat a 3dmark06-ban!
A tesztalany: E6550-proc Asus P5k 2Gb ram. chieftec 450W táp.2,3ghz : 9702pont
2,6ghz: 9769pont
3,5ghz: 10713pont
3,2ghz: 10804pontItt leginkább a processzor pontjai növelték az értékeket,de az az több mint 1000plussz pont nem rossz.
Az 1950promnál mondjuk 3,2Ghz 250-300pontal lett csak több mint alapon.
Sajna ez játékokban annyira nem jön elő: Grid átlagban 45-50fps Battlestation midway 70 limit a vsync miatt anélkül 200<.
Kb annyit szűrtem le,hogy kell kb 3ghz ezeknek az újabb videókariknak!
Majd nyár végén a 8800gts-t is leírom vagy ha az újabb GT200stb emberi áron lesznek akkor azt.
Üdv -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Bull Boss #13469 üzenetére
van egyszerübb is, mint az azonnali formázás.
mióta gépem van, én így használom:
van 2 partícióm, egy kisebb, egy nagyobb
a kicsire megy a windows, meg a programok, a nagyra a játékok, filmek, zenék, és minden többi adat.
és mikor formázni kellene, vagy csak win telepítés jön, akkor leformázom a kicsi partíciót, és így a nagyobbon megmarad minden adat, és nem veszik elsemmi.
250gigás vinyón nekem egy 50es, és egy 185gigás partíció van,
mondjuk az xpnek bőven elég 20-30 giga is, de nekem azért ennyi, mert mikor vettem a vinyót, akk éppen vista volt még... -
Bull Boss
őstag
válasz
Kicsiguszti #13467 üzenetére
alaplap cserénél érdemes formázni, főleg ha más a chipset gyártója
-
fagy53
nagyúr
válasz
Kicsiguszti #13467 üzenetére
A VGA-nak nemsok köze van a vinyó formattálásához, legfeljebb az előző platform drivereit kell letörölni. Vinyó format ajánlott, ha egy komolyabb vírust beszedett az ember, ami más módon nem eltávolítható.
-
Kicsiguszti
tag
Hájság!
Valaki meg tudná mondani, hogy tudok-e úgy egy új VGA-t betenni a gépbe, hogy ne kelljen a winyót leformázni? Egyáltalán van olyan hardware, aminél muszáj leformázni a winyót?
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
9600 gt hez kellene ventiszabályzó program(tudom hogy fajtája mind1 csak odairtam
)
Tudtok ajánlani egyet?
Köszi.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki, hogy egy Inno 3D 7600GS AGP és egy Inno 3D PCi-e 8600GT mennyit fogyasztanak?
-
poffsoft
veterán
Üdv!
Létezik , hogy az nforce 430-cal inkompatibilis egy nvidia 6200se pci-e vidkari?
Állítólag jó a kártya, de a gépembe dugva meg sem nyikkan, csak az integrált videokártya indul el. És nem is látja sem az xp sem hwteszt progik az új fizikai eszközt....
-
hello mindenkinek!
Giga ,ill, MSI 8600Gt-re és egy inno 9600Gt-re milyen hűtőt vegyek?Mármint az érdekelne hogy melyik megy rájuk?
Thanks előre is! -
sajbi
csendes tag
válasz
FireKeeper #13457 üzenetére
Szia,
jelenleg 54C
Üdv
Sajbi -
-
sajbi
csendes tag
Sziasztok,
egy Nvidia GeForce 8600 GT -s videókarim van (512 Mb) ami a 3D alkalmazások hátterét textúrahibásan jeleníti meg. Csináltam rá 3DMark2001 tesztet, és 17345 -ös értéket adott ki, de a háttér teljesen textúrahibás. Mintha az egész képernyő fel lenne bontva apró kis kockákra, és minden 2. kocka hibás
Az alábbi konfigurációm van:
Asus A8N-E alaplap, AMD Athlon 64 3000+ proci, 2x512Mb Kingmax SDRAM DDR.Sajnos jobban nem tudom leírni a hibajelenséget, esetleg feltölthetek valahova 1 PrintScreen-t.
Tudtok segíteni? Van valami ötletetek, hogy mi lehet a baj?
Előre is köszi!
Üdv
Sajbi -
fagy53
nagyúr
válasz
kretenallat #13452 üzenetére
Ez tűnik a legjobbnak az összes közül, bár a felsorolásodban nincsen benne.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kretenallat #13452 üzenetére
hát 25 be szerintem 8800gts 320 megásat.
szerintem elég még az a kari a játékoknál, és mostmár azért jó árban is van... -
kretenallat
senior tag
hi
8800gts 320, 8800gts 384, 8800gs 384,8800gt 256 teljesitmeny sorrendet meg tudna vki mondani? ha lehet akkor az is erdekelne h kb milyen aranyban van a telejsitmenyuk vagy hol nagy hol kicsi a szakadek
elore is koszi
esetleg milyen videokartyat 25 ezer korul
-
z0d1AK
nagyúr
hát én azért jobban bízok a jól megszokott márkákban, nem véeltelül vettem a 7600gt-m is asusban.
nem szeretem a kisebb márkkat, jártam már meg velük, mégha nagyon nem is, de csak hát mégis rossza tapasztalat.
szerintem érdemes neked is rákölteni egy kicsit többet egy asusra, bfgre, msire, evgara.
sztem... -
SpZ
senior tag
Sparkle -ról mint gyártóról mit gondoltok?
Most akarok vid kártyát venni Sparkle 8800 Gt 512mb ddr3 -at ajánlják, azt mondták ilyet még nem vittek vissza a boltba -> vagyis megbízható -
fagy53
nagyúr
válasz
fagy53 #13445 üzenetére
Kicsit elnéztem a dolgot, mert 8800GT-t hasonlítottam össze a 8800GTS-szel.
Mivel ténylegesen a 9600GT és a 8800GTS 512MB volt a kérdés, a felbontás és a holnap miatt a GTS a nyerő, még akkor is , ha drágább.z0d1AK: a rosszabb számít, szemetelni fog. Ha visszaveszed a memória órajelét, remélhetőleg megszűnik.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
fagy53 #13445 üzenetére
gyors, ám annál bonyolultabb kérdés(gondolom én...)
szóval...
ha van pl egy evga 8600gts, ami jó, és amellé teszek pl egy asus 8600gts-t, ami 3d-ben szemetel kicsit
akkor mi lesz a helyzet?
a kép jó lesz 3d-ben is, az elsőszámú, jó vga miatt, vagy szemetelni fog ugyanúgy, mintha csak maga a hibás kari lenne ott?
nagyon jól jönne a segítség!
köszi -
Nova91
tag
És vmi tapasztalat vagy valami info a két kariról? Szerinted mindentől függetlenül melyik a jobb kártya? ugye bár a gts 512mb és 256 bit. órajel sincs nagyon meghajtva.
-
SpZ
senior tag
hi mi a vélemény?
Sparkle 8800Gt ddr3 512mb
milyen az a sparkle mindenáron ezt ajánlják, elvileg a legmegbízhatóbb 8800gt-k között van.
Még 1 kérdés
Msi k9n neo v3 -m van
Normálisan működik vele a 8800 gt? valakinek van ilyen tapsztalata? -
Nova91
tag
Hi!
Melyiket ajánlanátok?
- XFX GeForce 9600GT 512MB XXX Alpha DogXFX-es kártya 33.000 ft és az msi 50.000 azt is nézzétek!
-
SpZ
senior tag
Még 1 kérdés
Msi k9n neo v3 -m vanNormálisan működik vele a 8800 gt? valakinek van ilyen tapsztalata?
-
SpZ
senior tag
hi mi a vélemény
Sparkle 8800Gt ddr3 512mb
milyen az a sparkle mindenáron ezt ajánlják, elvileg a legmegbízhatóbb 8800gt-k között van.
-
-
Morris
veterán
sziasztok. 7900GTO-hoz milyen drivert javasoltok?
-
vati
senior tag
169.21 felettiekkel még nem próbáltam, de a 162.22 magasságából többet is, minddel jött a hiba, ugyanaz, ugyanúgy.
A kártya mellé régibbet csomagoltak, elvileg azzal is kellene működnie. A kártya sem új annyira, hogy csak a leguccsó driver legyen jó hozzá... vagy akkor biz' isten visszaállok ati-ra. A játékok sem újak, mind jócskán létezett már a kártya megjelenésekor, és hibátlanul -bár nem túl fürgén- elfutottak egy nv6600-ason!
Teszek egy próbát pl. a 175.16-al de valami azt súgja, nem fogja meggyógyítani
-
vati
senior tag
Van egy MSI 8600GT DDR3 kártya, passzív hűtés, nem OC.
A memória méretére kicsit furcsa értékeket írnak a tesztprogramok.
A boltban 256 MB-osként vettem, eszerint a kártya azonos ezzel: NX8600GT-T2D256EZ/D3
Viszont az XP, directx következetesen 512 MB-osnak látja, míg a legújabb Everest szerint hol 256 MB, hol 512 MB. (Riport részlet lent)
Az MSI weboldal szerint létezik egy megtévesztésig ugyanolyan kinézetű 512MB-os is: NX8600GT-T2D512EZ/D3Elképzelhető, hogy ezek a kártyák 512-esnek indultak, csak RAM hiba miatt gyárilag letiltottak 256 MB-ot -ami félig-meddig sikerült-, és eladták 256-osnak?
A 3dmark és más tesztek szerint hibátlan, és nem is melegszik nagyon (70-80 fok között megáll terhelten)Engem nagyon nem érdekelne mit ír rá pontosan az Everest, csakhogy egy rakat régebbi és újabb játékom nem megy vele
(3D-re váltáskor fekete képernyő, fagyás, szemetelés, elszállás, játéktól függően). Csak bizonyos játékoknál jelentkezik a probléma, más directx-es alkalmazásoknál sohasem.
A többi hibalehetőség, mint memória, lap, táp hibák, driver, directx, játék telepítés hiba kizárása után, mégiscsak az a feltevésem maradt, hogy ez az MSI egy szériahibás fos amit nem lett volna szabad megvenni.Kérdés1: jelent valamit ez a 256vs512 dolog, vagy rossz nyomon járok? Google barátom szerint egy brazil fórumon panaszkodtak ugyanerre a problémára, de nem vagyok erős portugálban hogy kövessem a threadet.
Kérdés2: lehet egyedi hiba vagy szériahiba a sanszos?
Kérdés3: hogy tudnék jutányos áron megszabadulni a cucctól?Everest riport:
[I]Megjelenítés:
Videokártya NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB)
3D gyorsító nVIDIA GeForce 8600 GTVideokártya tulajdonságai:
Eszköz leírása NVIDIA GeForce 8600 GT
Adapter leírás GeForce 8600 GT
BIOS leírás Version 60.84.49.00.00
Lapka típusa GeForce 8600 GT
DAC típusa Integrated RAMDAC
Memória mérete 512 MBTelepített illesztõprogramok:
nv4_disp 6.14.11.6921 - nVIDIA ForceWare 169.21Grafikus processzor tulajdonságai:
Videokártya MSI NX8600GT-E (MS-V091)
BIOS verzió 60.84.49.00
GPU kódneve G84GT
PCI eszköz 10DE-0402 / 1462-0910 (Rev A1)
Tranzisztorok száma 289 millió
Gyártási technológia 80 nm
Processzormag mérete 169 mm2
Busz típusa PCI Express 1.0 x16 @ x16
Memória mérete 256 MB
GPU órajele (Geometric Domain) 540 MHz (eredeti: 540 MHz)
GPU órajele (Shader Domain) 1188 MHz (eredeti: 1188 MHz)
RAMDAC órajele 400 MHz
Pixel futószalagok 8
TMU futószalagonként 1
Egységesített (unified) árnyalók 32 (v4.0)
Hardveres DirectX támogatás DirectX v10
Pixel kitöltési sebesség 4320 MPixel/mp
Texel kitöltési sebesség 4320 MTexel/mpDirect3D eszköz tulajdonságai:
Összes / szabad helyi videomemória 512667 KB / 511482 KB
Összes / szabad nem helyi videomemória 121855 KB / 121855 KB
Leképzési bit mélységek 16, 32
Z-puffer bit mélységek 16, 24
Min textúra méret 1 x 1
Max textúra méret 8192 x 8192
Vertex árnyaló verziója 3.0
Pixel árnyaló verziója 3.0
[/I]Lehetséges, hogy emiatt inkompatibilis vele pár játék?
A kártyát 256MB-osként vettem az iPon-ban. -
SirKero
őstag
Hali!
Kérdésem a következő lenne: milyen videókártyát érdemes tenni egy Gigabyte GA73PVM-S2H alaplap E2180 vagy E2200 proci és 2X 1GB 800Mhz-es Kingmax memoria mellé?
Úgy max. 20-25 000 forint-ig lehetőleg nVidia / ha olcsóbb kártya is jó annak is örülünk/
Segítségetek előre is köszönöm -
Campestre
csendes tag
Ehez mit szóltok? nekem tetszik.
[link] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Campestre #13418 üzenetére
Drága a teljesítményéhez képest, játékokban nem nyújt dupla teljesítményt viszont az ára a dupla ugye. Az értékvesztése is nagyobb mint egy vga-nak (az értékvesztése is dupla ugye). Két vga, dupla hőt termel, duplaán annyit fogyaszt mint egy vga. Ennek fényében szvsz nem éri meg. Főleg a középső kategóriában, mert a felső kategóriban akinek sok pénze van és szeretne 3DMark pontrekordot dönteni annak ok. De még úgy sem gazdaságos persze.
mod:
-
Dashes
őstag
válasz
politomi #13420 üzenetére
Még egy kicsit várni kell, a dátum megváltozott ( Jún. 25 ) .
Nvidia-k pedig a héten mutatkoznak be.#13421 A + nem mindig áll rendelkezésedre(nem minden játék támogatja), az elvártnál kevesebbet nyújt( 2 kártya =200%-os teljesítmény..messze nem így van).Ezek mellett többet fogyaszt stb.., az ár.
-
Campestre
csendes tag
Megtenné valaki, hogy leírja vagy ad egy linket ahol utánna olvashatok, mi a gond a CF-el?
-
Campestre
csendes tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni, milyen videókarit ajánlanátok csak játékra.
Csak CrossFire-s jöhet szóba.
Ami most van :
Gigabyte GA-MA790X-DS4
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+
CompuStocx CSXO-CEC-800-2GB-K *2
ATI Radeon HD 2600 Pro (RV630) *2 (CF)
Előre is köszi. -
Ha jól tudom, akor már a HD 4850 és a GTX 200 is be van árazva nagyjából, úgyhogy esély van rá, hogy kis különbséggel július elején, közepén piacra dobják. Hogy hozzánk mikor ér el és milyen, az más kérdés. Ha nV tartja jó szokását, akkor hiány lesz belőle rögtön, ATI-nál meg esküdöznek, hogy zökkenőmentes lesz minden. Majd kiderül.
-
Obus
tag
Tudja valaki, hogy hozzávetőlegesen mikor érkeznek meg az új generációs VGA kártyák? H a jól tudom, júniusra ígérték őket, nem?
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Szoszibá #13411 üzenetére
Hi! Olyat nem próbáltál hogy más, újabb driver? Vagy esetleg a régit fölrakod és totál leszeded az összes nvidia drivert és annak összes maszatját majd aztán rakod föl az újat? Monitorral sztem nincs hiba, de valahogy mintha a driverek összeakadtak volna. Kellene egy teljes driver tisztítás ha egy másik újjal sem megy és aztán szépen a szűz gépre fölrakni egy frisset. (nem feltétlenül a legeslegfrissebbet).
-
Szoszibá
tag
Sziasztok!
Teljes elkeseredésemben hozzátok fordulok, mert eddig mindig tudtak itt a PH-n segíteni!
A gondom a következő:
Van egy ASUS EN 8600 GT TOP Videokártyám és csak a gyári cd-n lévő driverrel van képe a monitoron. Ha felteszem a legújabb drivert (175.16) akkor a boot után üdvözlőképernyő még van és utána hirtelen a monitor kikapcsol, csak villog a zöld led és semmi, de a gép megy tovább.
Újraindításnál nyomok F8-at kiválasztom a kisfelbontású kép engedélyezését vagy mit, ilyenkor elvileg 640x480 ban indul a win, és akkor is ugyan az. Üdvözlőképernyő aztán hirtelen stand by.
Próbáltam több monitorral is, egyszerre kettővel is és mindig ugyan az.
Mikor megvettem a kártyát ez a művelet (hogy legfrissebb driver feltétel) hibátlanul működött simán felpakoltam a drivert, restart és bejött a kép minden. Szerintem azóta csinálja ezt mióta próbálgattam a TV-out-os dolgot. Próbálkoztam összekötni a gépet tv-vel több kevesebb sikerrel.
SZERINTEM ehhez lehet valami köze. BIOS gondja lehet vagy nem tudom.
A gyári driverrel viszont a játékok is és a windowsos alkalmazások is hiba nélkül futnak. Minden játék elindul, nincs képhiba semmi.Szóvala aki tud segíteni, hogy mi lehet a baj, az kérem írjon minél hamarabb! Minden ötletet szívesen meghallgatok! Válaszaitokat előre is köszönöm!
Péter
-
kerlac
őstag
sziasztok!
megtudná vki mondani, hogyan tudom megnézni/mérni a vga-m hőmérsékletét? MSI 8800gt 512mb van, de nem nagyon engedi újabb driver telepítését, ill. most sikerült 174.74-est feltettel, de azóta rengeteg a fagyás játékok közben (több is lefagy, eredetivel játszom). van, hogy csak csíkosodik, de van hogy rögtön befagy, bemerevedik a képernyő. ezt kezdetben nem csinálta, de 1-2 hónapja egyre gyakrabban.Van esetleg vmi ötletetek? még garis a kártya, de ha vmi tezttel megnézhető, előbb lefuttatnám én is.
köszi!
-
szaya
tag
Hali!
3750 es Atit kellene kiváltani nVidiával. Mi lehet vele pariban szerintetek?
Üdv: szaya
-
Nova91
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy VGA kari vásárlás elött mennyire helyezzem előtérbe az úgy nevezett interfészt, ugye ami bit-ként szokott szerepelni. Szóval Megérné e többet fizetni azért, hogy az a bizonyos bit ne 256 hanem 320 legyen? -
No-kia
addikt
a 4x-es pcie slot mennyivel fog vissza mondjuk egy 3850-est?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest