Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Aktív témák
-
losi73
senior tag
ok thx mindenkinek a tánácsokat infokat.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Benyadapro #12995 üzenetére
szvsz= szerény véleményem szerint
9600GT jó választás, az új procid szépen kifogja hajtani majd.
-
Benyadapro
tag
akkor sztem 9600 gt
ja és mi az az szvsz? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Benyadapro #12991 üzenetére
Ha ilyen gépre újítasz akkor 9600GT vagy 8800GT attól függ menyit szánsz rá. 9600GT húzva kb annyit tud, mint a 8800GT alapon. 8800GTS 320 gyenge, régebbi vga, azt tuti ne vedd, 9600 GSO picit gyengécske. HD3850 is elég jó (feltuningolható 3870 szintre), esetleg HD3870 (ha nem tuningolsz)...
Összeségében, ha 30ezer körül keresel vga-t akkor HD3870 vagy 9600GT (szvsz ez a jobb) (teszt), ha kicsit többet akkor 8800GT-t vegyél.
-
Benyadapro
tag
vagy 9600 gso vagy 8800 gts 320 megaás
meik -
Benyadapro
tag
vagy 3850 v 8800 gs jöhet még szóba
-
Benyadapro
tag
akkor 3850? v 9600 v 8800 mert majd ujitok ienre
p35-ds3
e2180 @ 3ghz
2x1 giga 800 as ocz v csx v corasir memo
és most megvenném a vga-t
csak miet -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Benyadapro #12989 üzenetére
Akkor Radeon HD3850, vagy Geforce 8800GS. 9600GT-t már nem hajtja ki a procid sztem. Teszt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Benyadapro #12987 üzenetére
Elég haramatosak azok az nvidia karik. Akkoriban az ATi csinált jobb vga-kat. Csak AGP-s jó, ugye? X1950 Pro ami nagy előrelépést jelentene (ha van hozá elég gyors procid ami kihajtsa).
-
Benyadapro
tag
x850 xt mien nvidia kari szinten van?
mire érdemes cserélnem?
7600 gt?
8500 gt
esetleg 8600 gt -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Benyadapro #12982 üzenetére
X850XT sokkal gyorsabb mint a 7300GT, el ne cseréld! A kártyád még a 7600GS-t is alázza... Teszt
-
extoma
csendes tag
Nincs senkinek semmi ötlete honnan tudnék beszerezni egy új/használt működő ATI M Radeon X700 videokarit?
Tényleg semmi? Legalább hogy nincs és húzzak már máshova a hülye kérdésemmel.
köszi -
Benyadapro
tag
mert ahogy nézem sokkal kevesebb a 7300 gt be a pixel és a vertex
-
Benyadapro
tag
hello!
lenne 1 kérdésem
cod4 be meg ugy mindenhol
7300gt ddr3 256 mb zalman veri az x850xt 256mb ddr3 256 bit et?
mert nekem van az x850xt-m és akkor elcserélném a 7300 gt re -
válasz
losi73 #12979 üzenetére
Ahogy mondta Qru is, be kell raknod egy ellenállást, vagy én zener diódát szoktam.
De ha az alaplapod tud ventit feszültséggel szabályozni, akkor ott be lehet akár állítani, hogy pl. 7V környéki feszültséget kapjon, amivel már valószínűleg elég halk lenne.
Az alaplapod topikjára keress rá itt a fórumban, s ott kérdezd meg, -
válasz
losi73 #12973 üzenetére
Az alaplapod topikjában kérdezd meg, hogy tud-e ventiket szabályozni a CPU ventin kívül.
Ha tud, akkor akár oda is dughatod. Már csak akkor az lenne a kérdés, hogy milyen hőmérséklet szerint szabályozzon. Alaplapi csatin sztem nincs olyan, hogy VGA GPU temp szerint szabályozzon. Vagy van ilyen? -
MZsoltee
veterán
-
-
Morris
veterán
Na és pont az alaplapra kellett dugni???
-
losi73
senior tag
üdv egy kis help kéne lecserltem a 8800gt-ém en a gyári hütöt és igy nem tudmom szabályozni a rivatunerel mivel tudnám?az uj hütö az alaplapra van dugva.
-
Nova91
tag
3 év garis. 2007.07.26-től számítva. Ha gondolod majd beszélhetünk róla ám még nem tudom biztosra mit is akarok.
-
-
extoma
csendes tag
Nincs senkinek semmi ötlete honnan tudnék beszerezni egy új/használt működő ATI M Radeon X700 videokarit?
köszi
extom -
Nova91
tag
Köszi! És egy 1 éves Asus 1950 PRO-t mennyiért lehetne el passzolni?
-
adam84
csendes tag
sziasztok gyors segitség kellene egy EVGA 9600GT SC megérné elcserélni erre BFG 8800GTS 640 MB
-
Nova91
tag
Ma mennyiért tudám eladni a használt fél éves Asus en 8600 gts silent kártyámat?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Steve-0 #12951 üzenetére
7800GS-t még a 7600GT is leveri a legtöbb játékban. Nem érdemes ilyen vga-t venni ma már. Inkább X1950 Pro, jóval gyorsabb.
-
Steve-0
őstag
Hi,
GeForce 7800 GS kb. melyik (mostani) kártya teljesítményétével egyezik meg?
HD2600XT ?
8600 GT (GDDR3)? -
-
MSI33
csendes tag
Sziasztok!
Astrok P4VM900-SATA2 alaplaphoz jó a MSI Geforce 8400GS 256 MB PCI-E ?
Mivel az alaplap honlapján nincs semmi leírás milyen PCI-E videókarikat támogat.
Előre is köszönöm -
luw2win
őstag
up pls
-
Csabee.
nagyúr
hyhy
időközben rájöttem hogy újraindításnál mikor és miért nem mutat képet a monitorom!
felidegesített a gép.. újraindítotam és csak hallottam hogy bekapcsolt a hangfalon.. de sekép se semmi! nah kinyomtam a gépet.. lefeküdtem aludni 1órácskát, felkeltem és jóvolt....
lefekvés előtt még szétszedtem a gépemet, hogy megigazítom a vga-mat, és hát ahoz hogy hozzáértem égetett..... namármost ez egy 7600gs passzív hűtésü... sztem tuti túlmelegedett! Mivel tudnám mérni hogy hány fogos a vga? everesettel vagy van pontosabb progi is?
mennyi egy ilyen kártyának a normális hőmérséklete? mert elvileg a passzívnak jobban kell bírnia a melegedést -
mmdms
addikt
keresem azt az egyént, aki nem rég rakott fel egy képet a call of dutyból(cod1), amin 4000FPS-e van!!!
ha valaki tuggya ki az akkor privit lécci!!!thx:mmdms
-
Morris
veterán
válasz
hydra112 #12936 üzenetére
viedokariknál a max általában a 90-120fokig terjed. attól függ meddig bírja a mag. De ez már tényleg a max. könnyen a kari halálát okozhatja a magas hőmérséklet. tehát ha 70fokos az még ok.
Nyáron érdemes levenni az oldalfalat, különösen ha meg akarod izzasztani és ezzel egyidőben egy normális hűtőt is venni rá.
és szerintem nyáron ne legyen halk a venti. hűtsön csak, az a dolga. -
hydra112
csendes tag
Valaki tudna az én kérdéseimre válaszolni plz? Nagyon fontos lenne.
-
opstefan
tag
Egyébként én is efelé hajlok nagyon, csak meggondolom mire .aszok el 40 ruppót. Meg nem rég vettem egy MSI 8600 gt oc-t úgy 3-4 hónapja és fájó szívvel válok meg tőle kb fél áron.
-
opstefan
tag
Ja és szerinted megéri az az 4-5000 Ft differencia?
-
opstefan
tag
Üdv!
A kérdésem igen egyszerű 8800 gt vagy 9600 gt. Árban van eltérés de vajon ez teljesítményben is arányos?
A válaszokat előre is köszöntem. -
hydra112
csendes tag
És mennyi az a maximum hőmérséklet 7950GX2-nél, aminél már nem stabil és nem működnek rajta a dolgok?
Bocsi a triple postért
-
hydra112
csendes tag
Azt még kifelejtettem, hogy pont elromlott a hátsó ventilátor és levettem a ház oldalát és elég meleg van a szobában. Ez is befolyásolja? Néha amikor túlmelegedik játék közben egyszerűen lefagy. Ha veszek új ventilátort és visszarakom a ház oldalát az segít a problémámon, vagy valami mást kell csinálnom?
-
hydra112
csendes tag
Hi. Azt szeretném megkérdezni, hogy NVIDIA 7950GX2-nél hogy lehet beállítani, hogy milyen gyorsan forogjanak a ventilátorok? Rivatunerrel megcsináltam, de szerintem az csak az egyiket állította be.
Esetleg 7950GX2-höz lehet venni valami utángyártott ventilátor/valamit mert mindig nagyon túlmelegszik. Mindegy mi csak ne vízhűtés legyen, arra most nem telik és nem is nagyon tudnám bekötni.
-
luw2win
őstag
Hali!
Egy AGP-s Ati 3850-t mennyire fogna le egy ilyen konfig:
MSI-k8n-e deluxe, 754-es AMD 3400+ (64) ,2*1gb DDR, 400W chieftech
thx -
DuncanGhola
aktív tag
válasz
greatchaos #12923 üzenetére
vagy 10 driverrelprobáltam már és egyelőre csak analóg kábellel
-
greatchaos
addikt
válasz
DuncanGhola #12920 üzenetére
driver telepítés előtt jó? - dvi kábellel is próbáltad, vagy analógon keresztül átalakítóval?
esetleg másik driver? - melyiket használnád?
-
fagy53
nagyúr
válasz
DuncanGhola #12920 üzenetére
A topic-ját próbáltad?
-
extoma
csendes tag
válasz
greatchaos #12919 üzenetére
Bocsánat az ismétlésért, új és tapasztalatlan vagyok itt, már ezt is tudom, kösz.
Meleg az alja, baromi meleg. Hűtéssel olyan téren nem volt gond, hogy nem kapcsolt ki a gép asztalon magától túlmelegedés miatt. De valószínűleg a sok intenzív igénybevétel (2,5éves, sajna nem garis) megehette, mert nem az enyém az első ilyen típusú gép ismerőseim között.
Egyikben már volt cserélve videokari, 6X000 HUF, most nagyon úgy néz ki nálam is ez halt meg. Ezért igyekszem kétségbeesetten valami más megoldást találni mint a hivatalos albacomp szervíz. Sokallom ezt az árat egy ilyen videokártyáért, mert ennyiért már jóval jobb újakat látok. Illetve asztali gépbe látok, mert notebookhoz nem láttam hogy valahol is ajánlanának ilyet. Be lehet egy ilyet valahogy a hivatalos szervízt megkerülve szerezni?
Köszi a segítséget. -
DuncanGhola
aktív tag
sehol senki nem válaszol nekem ezért itten probálkozok a siralmammal
volna nekem egy kis gondom a friss 8800GTmmel elméletilegnem egyedi hiba, driver telepités után elszáll. Egy IBM p260ra van rákötve amiben dvi és vga bemenet is van de olvatam olyat hogy elméletileg a DVI átalakitással vannak gondjai? mi lehet aprobléma? pár órája már szenvedek vele
van erre gyógyír?
-
extoma
csendes tag
Helló!
Egy akadozva működő Albacomp Power 7es számítógép ügyében kérnék segítséget. Tünetek: intenzív photoshop közben kéken vibráló monitor, gép lefagy, elindulni már csak csökkentett módban hajlandó, ott csak amíg bekapcsol addig vannak fura alakzatok a képernyőn. Már egyszer régebben volt hasonló, akkor sárgán vibrált a monitor, lefagyott, eleinte még újraindult, majd azt sem, szervíz elvileg nem talált semmit, tesztelték, náluk működött, azóta nálam is. Most meg sajna a legrosszabbkor.
A probléma valószínű a videokártyával van, ATI mobility radeon X700 128MB. Sajnos valószínűleg cserés lesz, egyik barátom ugyanilyen gépében nemrég cserélni kellett.
A kérdéseim a következők lennének: Hol lehet egy új ugyanilyen típusút beszerezni, és milyen áron kb?
Hova érdemes elvinni a számítógépet szervízbe Budapesten, a hivatalos Albacomp szervízzel nagyon nem vagyok elégedett
A választ előre is köszönöm.
extoma -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
latnyik #12908 üzenetére
"AMD Processor Driver Version 1.3.2.0053 for Windows XP and Windows Server 2003 (x86 and x64)" - ez kell az XP-hez.
mod: DualCore optimizert is felteheted, az a töbszálú progikat optimalizálja a procihoz. Elivleg gyorsít vmennyit ha olyan progit használsz ami két magot is tud használni.
-
Csabee.
nagyúr
halihó
van egy asus 7600gs-em
ma bekapcsoltam a gépem, írtam egy cd-t elrontota, mondom újraindítom a gépemet, újraindult a gép besem töltött.. vistáról van szó.. na újratelepítettem feltettem a régi jól bevált xp-t
s hát az a helyzet állt elő hogy én 1280x1024-es felbontást használtam eddig, de az xp-n mikor átakartam tenni 15másodpercig kb fekete képernyő és viszaált 1024x768 ami elég hülyeé nézki egy 19'os tft-n legalábbis nekem nemmegszokott...
ez minek tudható be? vga hiba? alaplap? vagy mi? monitorom tutira bírná..! helpp -
latnyik
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest