Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
latnyik
csendes tag
hali!!!
kérdés, miért szaggat a nfs pro street 2-3 mp-ként?
asus en 8600 gt 512 mb-os kártyám van. már mindent próbáltam... -
orwelll
csendes tag
Próbáltam dual view módban, de akkor csak az üres asztalt adja be, mit kell ilyenkor még állítani, ahoz, hogy a tv-n tudjak filmet nézni? Egyébként Vista ultimate 32bit op rendszer van fent. Csak clon mode-ban megy a filmnézés, de akkor a crt-n nem tudok smmit csinálni. Eddig ati kártyám volt, és azon egyszerű volt.
-
Eagle16
addikt
válasz
Terminandor #12897 üzenetére
Ha a GDDR3-as verzió, akkor kb. 50%-kal erősebb az újabb játékok alatt mint egy 7600GTS. Ráadásul 256Mb-os, ami tovább növeli az előnyét a 128-os kártyával szemben.
-
Terminandor
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni 1 GeForce 8600GT 256MB PCIE-s videókarit és az lenne a kérdésem hogy mennyivel és miben jobb a Geforce 7600 GST 128MB-os karinál.
Köszi -
naot
tag
Hello!
Gainward 8800GT Goldensample-t szeretnék venni, de egy-két helyen még vannak kétségeim. Először is leírom, hogy mi a célom vele: új játékokkal játszani, összekötni a TV-vel és HD minőségű filmeket nézni. A kérdésem az lenne, hogy ehhez kell-e HDMI, vagy elég a HDTV-s kimenet, valamint még az, hogy a video bemenet mire jó?
-
joi29
őstag
válasz
orwelll #12892 üzenetére
-A legegyszerűbb megoldás hogy elinditod a több megjelenitő beállitására szolgáló
varázslót az Nvidia Control Panelon\Run multiple display wizard...
-De ha esetleg úgy nem sikerülne akkor Set up multiple displays-ban
a Dualview segitségével külön választható a monitor és a TV megjelenitése.(#12894) zsolt501: nálad a megoldás szintén zenész...
-
zsolt501
nagyúr
A kérdésem a következő és lehetőleg nem kitérő választ szeretnék,
Adott 2 videókártya tipusz az 1. ATI kettö monitor csatlakozottrá az egyik síma CTR a másik egy LCD tv ami a másik DVI csatolón csatlakozik ez fölleg film nézés miatt van. Amikor nem megy a film akkor síma monitorként is használható viszont film nézés közben automatikusan kiteszi full képernyűre a filmet az LCD-tv re míg a CTR-en lehet dolgozni, viszont adott egy NVIDIA 8600-os kártya amin ezt az előző konfigurálást valamiért nem tudjuk beállítani amit nem értek hogy hogyan lehetne ezt megoldani kérek mindenkit segítsen. -
rup1u5
nagyúr
aláírásom.
-
orwelll
csendes tag
Sziasztok!
Én egy valszinű elavult kérdéssel fordulok hozzátok, de ha tudtok, légyszi segítsetek. A kérdés a következő, adott egy Nvidia 9600gt, galaxy OC. a márka, hogy tudom úgy rákapcsolni a tv-re, mint egy ai-t, theatre nod-ban, tehát, ha nézem a filmet a tv-n, a gépen tudjak mást csinálni, és ne ugyan az menjen. Ráadásul ne kelljen a monitor beálítást is megváltoztatni.
Köszi a segítséget.
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Eagle16 #12890 üzenetére
köszi,hát jah, csak pl itt is a sima 8800gt-t a tuningolt 9600-al hasonlítják(látom hogy van sima is) de ha itt lenne egy tuningos 8800gt akkor sztem lényegesebb lehetne a különbség a tuningos 8800gt és a sima 9600gt között...de hát 30-35k között sztem megér 1-2 ezrest a majdnem 2xer annyi stream proci
bár úgyis nemsoká jön a 9900gtx és az majd jól lemos és felborít itt mindent...
-
Eagle16
addikt
válasz
Lotusomega #12889 üzenetére
A 8800GT a leggyorsabb, de azt neked kell eldöntened, hogy megéri-e a plussz pénzt az a pár fps...[link]
-
Lotusomega
senior tag
Sziasztok!
1600x1200-ban AA-val és AF-el ezek közül melyik a leggyorsabb?
8800gt,8800gts(G80),9600gtmert ahogy olvasgattam eléggé ellentmondásos már ez a téma..
a válaszokat előre is köszi
-
Sky85
tag
Mindenki azt mondja, hogy 88GT-re tegyen az ember Accelero S1-et!
De mégis mennyi helyet foglal egy ventivel együtt?
Nem jobb akkor már a Coolink GFX Chilla!
Az se mindegy, hogy mekkora helyet foglal.
Van-e értelme röktön egy új kártyán lecserélni a hűtést, mikor ez majdnem minden gyártónál garancia vesztést okoz!? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Terminandor #12884 üzenetére
Lehet a videókártyád nem jó. Próbáld ki egy másik monitorral vagy a videókártyádat egy másik gépben. ezzel kiszűrhető egyből a hiba.
-
joi29
őstag
válasz
Terminandor #12884 üzenetére
-Az adatlapodon a Cuccok bekezdéshez beirhatnál néhány adatot a konfigodrol.
mint pl:cpu,alaplap,memória,vga,táp...
-A állandó ki-be kapcsolást okozhatja érintkezési hiba vagy meghajtó beállitási gond.
-A kép hibákat okozhatja a rendszer-memória hibája,valamint graf-kártya memória
hiba vagy túlmelegedés is. -
Terminandor
csendes tag
Sziasztok !
Mindenkitől szeretnék kapni valami információt , mivel a monitorom nagyon sűrűn ki - be kapcsol , a játék le fagy , a monitoron kék , piros , fehér pontok jelennek meg ... :S
És azt szeretném megtudni hogy mitől lehet ez.
Tehát aki megteheti írjon léccives ! -
Arnoux
tag
válasz
greatchaos #12881 üzenetére
Kösz!
-
Arnoux
tag
Tudtok mondani egy progit a gf 9600gt-mhez ami leviszi a ventilátor speedet? Tom ott az expertool de azokkal úgy vettem észre gondok vannak ezért kéne másik.
-
greatchaos
addikt
affene ezt a sok medvét
-
joi29
őstag
válasz
laja80 #12861 üzenetére
-Cpu tuning nélkül is fagy?
-A kártya hőmérsékletileg hogy áll, mert a melegedés is okozhat hasonló gondokat,
de az is lehet hogy a meghajtó progi hisztizik,ezért jó volna megnézni,
az Eseménynaplóban az Alkalmazás mappában,hogy van e valamilyen hiba üzenet.Mr. Teddy
greeny7: a sima videó kimenet nem ad elégé szép képet,
vagy esetleg egyéb célokra akarod használni... -
-
joi29
őstag
válasz
Mr. Teddy #12872 üzenetére
-A legjobb választás igazából ez lenne de sajnos a procid nem hajtaná ki rendesen,
vagy legalábbis a P4-est úgy 3.6Ghz környékére kellene húzni a kihajtásához.
-A HD2600pro-t csak akkor érdemes megvenni ha GDDR3-as memóriával van
szerelve mivel a ddr2-es mem nagyon visszafogja a gpu-t. -
joi29
őstag
válasz
Mr. Teddy #12858 üzenetére
-Eléggé fontos tényezőnek számit kártya választás terén,
hogy mire is kellene használni az adott konfigot, vagyis a gép
rendeltetésének célja jelentősen befolyásolja az ideális kártya kiválasztását.
-Ha csak netezésre és 2D-s alkalmazások futtatására van szükség akkor,
a tope által emlitett 7300GT untig elegendő a 9800pro leváltására,
viszont ha némi játék és esetleg néha egy kis HD videózás is képbe kerülne
akkor már nem árt egy kicsivel erősebb kártyát választani.
pl:Gf 7600GT,Ati x1650pro. -
válasz
Mr. Teddy #12869 üzenetére
Mint mondtam régebben tudtam az erőviszonyokat (többé-kevésbé, mostmár annyira sem), de itt is kérdezheted
joi29: Esetleg egy picivel jobb is szóba jöhet, tehát neki nem nagyon kell erősebb kártya, hacsak nem gondol a jövőre (időtállóság) is
-
greatchaos
addikt
sapphire x800xl... a hütecs egy silencer 4
az a kérdés, hogy ennek a szabályzása hogy működik, mert van, hogy megáll a cooler. ekkor játék közben felforrósodik a kártya, és mire elindulna, addigra összeszemeteli magást, majd kifagy... a kártyához mellékelten kaptam egy 8cm-s coolert ami a bordára fúj, ami a szállítás során leesett. nem is gond, nem is akartam visszarakni, mert a silencer meg kéne, hogy tegye a dolgát. sajnos nem teszi, így a kiegészítő hütecsre szükség van. hogy lehetne elhagyni?
teljesítményben jó, 3dmark05 5411 pont
-
bt3000
csendes tag
Köszi.
Igazság szerint én is a passzív 3650 -es Asus felé hajlottam, de az egyik forumon eléggé lehúzták, a tervezést (nincs külön házhűtésem). Nincs tapasztalatotok a glaciátoros verzió hangjáról (EAH3650/HTDI/256M)? -
laja80
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy vettem egy gainward 9600gt gs vga-t,és néha olyat csinál a gépem hogy kifagy játék közbe,illetve volt hogy msnnél is kifagyott.Az egér megy meg minden de állandoan tölt a gép.illetve multkor mikor lefagyott ujralőttem és szem,csés volt ak ép,illetve volt hogy csikozott is.Ja egyébként a procim az egy 5000+ ami 2,6 helyett 3ra van huzva.gondoltam neme esetleg az de nemtom..konfigom a következő:
fsp 350w táp,gainward bliss 9600gt gs,2*1024 800 kingmax,2*160gb samsung sata,abit ax78 alaplap..ennyi..
ha vki tud vmi okosat lécci irjon! -
bt3000
csendes tag
Sziasztok!
AMD 3800+ x2 procihoz lenne szükségem vidókártyára. A korábbi javaslat egy 96GT volt (utólag is köszönet érte), de ehhez húznom kellene a javaslat szerint a procit. A proci azonban nem húzható (bios tiltás), így utánnajártam a különböző forumokon és a 86GT, hd3650 valamint 26XT javalott ehhez a procihoz (legalábbis ez a kép állt össze) az újabb kártyák közül. Kérdésem, hogy passzívban gondolkodva, melyiket és melyik típust ajánljátok (pl.: [8600GT] vagy [3650]). A másik jérdésem, hogy ha jól emlékszem ezekhez elég egy 350w-os táp?
Köszi. -
válasz
Mr. Teddy #12858 üzenetére
Ha még kapható akkor Nvidia oldalról 6600GT vagy 7300GT DDR3-as memóriával szerelt példányok.
ATI oldalról anno tudtam, hogy mi ezeknek a megfelelője, de azóta sokat változott a piac, úgyhogy azokat majd más ajánl nekedFONTOS: Nem árt ha kitöltöd a konfigodat (cuccok), mert egy viszonylag "gyenge" procihoz nem érdemes venni egy "bika" vidkarit (pl: egymagos procihoz egy 9600GT-t
)
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Egy meghibásodott Agp-s Ati 9800pro utódjának milyen kártyát ajánlotok? Igazából teljesítmény annyira nem lényeg, menjen az, ami a 9800-on is ment, és kb kész. Esetleg egy picivel jobb is szóba jöhet. Azért is kérdezem mindezt, mert nem tudom, megéri-e HD szériát venni, vagy inkább egy régebbi szériából az erősebbet lenne érdemesebb.
Köszi szépen előre is a segítséget! -
greeny7
tag
Sziasztok!
Asus 7600 GT vid karim van, aminél a következőt szeretném megoldani, nem tudom hogy egyáltalán lehet -e.
Van egy monitorom, amire rá van kötve az egyik vid kari kimenet (1280*1024-es felbontás Samsung).
Van egy TV-m (samsung LCD 37A551), amire a videó kimenet másik jelét szeretném rákötni (full HD-s 1920*1080). Megoldható -e, hogy mind a kettőt egyszerre rákötöm a két kimenetére a vidkarinak és a fenti felbontásokon üzemeljen? Gondolom egyszerre nem (nem is ez lenne a lényeg), hanem hogy kapcsolgathassak a vidkari "jeladásán" hogy épp mely megjelenítőt kívánom használni (természetesen a fenetebb leírt felbontásokkal, hogy azokkal valamint az összeköttetéssel ne kelljen babrálni).Előre is köszönöm, ha valami nagyon láma...
Üdv
u.i.: 7600GT topikba írtam elsőként, de szerintem ide is beillik, bocsi a dupláért...
-
MZsoltee
veterán
válasz
Diniboy #12854 üzenetére
Ki mennyire árérzékeny:
SAPPHIRE HD3650 256MB GDDR3 DDVI/TV PCIE 14,8k -
Diniboy
aktív tag
növérem gépeben le kéne váltani valamivel az alaplapi vga-t... valami jó , és nagyon olcso pci-e megoldást nem tudtok? 3200+ sempronja van, am2es.
az a baj hogy ebben a kategóriában alig van 1-2 ezer forint köztük és nem világos ez mennyit jelent teljesitményben34xx sorozat mire elég? 1000-2000 ftal feljebb meg ott van a 3650 256 ddr2, viszont a 15000 fton felüli befektetésre lehetetlen rábeszélni
má a 50 is sokkolta pedig azért majdnem komplett gépet kapott
tehát valami használható, de nagyon olcso megoldást ha mondana valaki azt megköszönném -
Diniboy
aktív tag
valami oasmi rémlik hogy azok a 9500ak amiken a ramok L alakban hejezkednek el, (4db volt a képen 2 vizszintesen, 2 föggőlegesen) és 256 bitesek, azok nagy esélyel modolhatok 9700 re ,de attol is függ hány futoszalag éleszhető fel.. a verzió(pro sima vagy mik voltak belőle) az attol függ hogy mien orajeleket fog birni az "uj" karid, ha jól emlékszem a cikkre egyes elvetemült emberek bioszt is cseréltek
még anno a pc guruban olvastam cikket róla, esetleg nézd meg az archivumukat ha nem találsz neten leirást, de mindneféleképp fog kelleni mien karid van pontosan
akkoriban a netröl még csak álmodhattam -
Diniboy
aktív tag
válasz
AMD Power #12830 üzenetére
Ha egy kicsit meghuzgálod (mondjuk a 3870 órajeleire
) faszányos... nekem a 2.58as X2őmmel megy a 3870 9000 mdmark06 pont körül, de minden mhz a procin +pontokat ad
amugy kellemes, annyi pénzért amennyibe a 3850 kerül
amugy ezekhez a karikhoz már nem árt egy 3 Ghzes amd procko
húzott 3850ek röl vannak itt képek és azokat elnézegetve azért elgondolkodom megérte e kiadni annyi pénzt a toxicért.... De amugy igen
ma vagy holnap megyek alaplapért ha sikeresen veszi a procim a 2.8 ghzet (esetleg töbet) akkor oda le fogom irni azt is menyit számit az a 400 mhz a procinál -
HunChaos
aktív tag
Hali!Valakinek nincs ilyen vga-ja éppen???
>> inno3d gef 7300gt 128Mb/128bit gddr3 pcie dvi/tvout <<
nagyon fontos lenne! Egy db alkatrész ellenállása érdekelne konkrétan....
Előtőrténet:
Egy sufni-tuning hűtést cseréltem a karimon, és az egyik felfogatónál, letörtem egy smd-t!
A betüjelölésekből és szinekből, rájöttem hogy egy ellenállás volt, de nem tudtam, konkrétan mekkora, így beraktam,egy 10k-s potit, amivel megy rendesen!Még csökkenteni is tudom vele a magfeszt
Ez eddig okés is lenne!Csakhogy indításnál egyféleképpen indul be a kari!
-gép beindít; a bizonyos poti nagy értékről lefelé tekerés
így beindul, aztán letekerem min állásba és megy a maximális fesz!
csakhogy ez félmegoldás!És mint elektrotechnikus jelölt(még 1hónap), jobb szeretem a teljes megoldásokat!!!Ngagyobb gond, hogy a családból többen is használják ezt a gépet és nemhogy elmagyarázni nem egyszerü, de nem szeretném, hogy használhatatlanná tegyék a karimat ,amit már leamortizáltam én!!
Szóval help me!!
Ez az smd ellenállása érdekelne engem!>>
Előre is nagyon köszi a segítséget! -
kem
addikt
válasz
greatchaos #12840 üzenetére
Azt hiszem a legjobban jártam
Piros nyák, 9700 pro felirattal, 256bit, 128Mb
Akkor ezt inkább nem adom el. -
Májsztró
addikt
válasz
greatchaos #12842 üzenetére
nem tudom , nem bízom a ramsünökben ... valahogy olyan trágyának tűnnek amikor fel vannak aplikálva , egyébként megbízhatók ?
-
dealer21
csendes tag
A minap vettem egy Leadtek 9600gt extremet és van vele egy olyan problémám hogy ráakarom kötni a tv-re s-video csatin keresztül4 de amint felrakom a a hozzá kapot drivert nincs tv-out és nem lehet kiválasztani milyen csatlakozón keresztül csatlakozik!a tv-tool sem segitett!
Mit tehetnék?
próbáltam a legujjab nvidia drivert de azzal sem!az előző kártyámmal tökéletesen müködött! -
Májsztró
addikt
2600xt-re milyen hűtéseket lehet tenni ? a Arctic cooling Acceleroját néztem , de az a ramokat nem hűti , olyan kéne ami azokra is kiterjed!
-
greatchaos
addikt
válasz
greatchaos #12839 üzenetére
ami kimaradt, hogy sima 9500-ből vannak 128 bites rusnyaságok...
-
greatchaos
addikt
a 9500/9500pro/9700/9700pro mnind erre a magra épül...
azt meg kéne nézni, hogy milyen nyákon van. ha ref ati nyák, és PIROS, akkor van esély a moddolásra, mert ott még szoftveresen van rá mód, de ha fekete, akko a +4 pipa esélytelen.
a pro és non-pro csak órajelkülönbséget takarnak
-
kem
addikt
Sziasztok!
Az R300-as magvas 256bites radeonom 9500 vagy 9700-as?
Mit tudok ebből kihozni? Omegadriver softmod? -
válasz
AMD Power #12832 üzenetére
én is hasonló fejlesztésen gondolkodok, először VGA, aztám CPU.
A 3850 az Ipon-ban:
HIS HD3850 256MB 256bit GDDR3 PCIE
és a Sapphire:
SAPPHIRE HD3850 512MB Full PCIE
Az 512MB itt se nagyon indokolt még, de ebben az esetben nem drágább, azért jobb ötlet. Én a Sapphire-t jobbn ismerem, ezt ajánlani tudom. -
válasz
AMD Power #12830 üzenetére
Ez már jobb. Így, hogy OC, biztosan a HD 2600XT fölött teljesít. A gépedhez jó választás lehet, de nem éri meg ennyit kiadni rá, mert a 2600XT-nél nem annyival jobb.
Ráadásul az 512MB ebben a kategóriában felesleges.
Ha van még valamennyi pénzed rá, akkor már inkább egy 3850-et érdemes venni vagy 8800GT-t, ha látványosabb javulást akarsz elérni. (Ez utóbbi két esetben azonban könnyen meglehet, hogy CPU-limites lesz géped, de persze javulás az lbiztosan lesz.) -
AMD Power
titán
-
Devastator
tag
Hy. Egy ilyen Hybrid SLI megoldáson gondolkodok, és érdekelne, hogy ez a integrált videókártya mindegyik kártyával(Geforce-ok), úgymond kompatibilis? Van teljesítmény visszaesés ennél a módszernél?
-
AMD Power
titán
Erről mi a vélemény?
-
Dashes
őstag
Nem tudom fixre állítani a venti fordulatát.
Riva, MagicTuner: manual, de mindig visszaállítja magától 20%-ra.
Auton pedig 30% a max, játék közben szeretném fixálni 50-60%-ra.
Esetleg valami Bios modding? -
válasz
lizakattila #12820 üzenetére
Ha jól tudom, akkor abban chipset-es a videomegjelenítő (Intel 950). Vagyis integrált. Nem hinném, hogy lenne hely egy kártyának benne.
-
lizakattila
senior tag
Hali!
Van egy Amilo Pro V3515 laptop.
Lehet-e ehhez külön vga-t kapni, tehát lecserélni a benne lévőt?
Köszi mindenki!Üdv,.
-
Arnoux
tag
Üdv!
Tudtok olyan progit mondani amivel a vga clockját lejjebb lehet venni? Gainward 9600GT-m van (nvidia) és tudom van az EXPERtool hozzá de ott csak húzni lehet én meg lejjebb venni akarom.
Elképzelhető, h a túl magas órajel miatt (gyárilag fel van húzva) hal meg mindig a gépem? Akármikor játék közben, net közben olyan történik, h fekete képernyő és semmit sem lehet csinálni csak ujra indítani. -
SaiyanJin
csendes tag
Hali, Mi a gyorsabb 3870 512mb vagy pedig 9800gtx 512mb. Érdekes hogy az új Gefnél csak 256bit van.Nekem a 8800 320bites.
-
válasz
CounterBoci #12813 üzenetére
256MB-os 8800GT sztem nem ajánlott vétel...
-
válasz
CounterBoci #12813 üzenetére
szvsz nem elírás és igencsak jó árba van, de azért lehet rá kéne kérdezni
-
CounterBoci
senior tag
hi.
ezt k...ára nem értem:
[link]
elírták, vagy tizedjére sem sikerült jól elolvasni? 8800GT? mert akkor mindjárt veszek kettőt -
pappkarcsi
senior tag
hali. tudom h off de nm tudom hova kell irni. Van két monitorom és szeretném ha "egy" lenne belőle. vagyis hogy szeretnék játszani egyszerre a két monitorral! Ati vga van benne. A lényeg h cod-ozni akarok és h nagy legyen a látótér, egy monitorként működjön. rem érhető volt. segitsetek melyik topic foglalkozik ezzel! HELP
-
Apophis
őstag
A linkelt képen mitől produkál ilyen rusnya textúrahatárt a gép? Kevés a 320MB VGA memória?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Szeptember #12806 üzenetére
Érdeklődj itt.
Perry-sama: a 88GT, ha csak a teljesítményt nézzük, bár árban is nagyon közel került a 96GT-hez.
-
Perry-sama
tag
Hali. Szeretném kikérni a véleményetek, hogy egy 8800as vagy egy 9600 as kártyá éri meg jobban ha a teljesítményt nézzük.
köszi eőre is -
Szeptember
csendes tag
A vízhűtéses topicban már feltettem ezt a kérdést, de nem kaptam választ, hátha itt.
Szóval egy Galaxy 8800GT HDMI-ra szeretnék egy EK-FC8800 (G92) vizes blokkot ráapplikálni.
Mivel a Galaxy kártya egy kissé eltér a referenciától, némileg aggódok.
Szerintetek megoldható a dolog? Van valakinek tapasztalata? -
Klemens
őstag
Olyan gondom van, hogy felraktam egy PX7900GS EXTREME OC karinak a gyári driverét, de ezt most le akarom szedni, de nem találok sehol uninstall-t.
Hogy a fenébe tudom leszedni?
Amúgy azért szeretném, mert letöltöttem a legújjabb drivert és azt szeretném felrakni, de ahhoz gondolom ezt le kell szedni, legalábbis ATI-éknál így működik.
Vkinek ötlet?Előre is köszi!
-
Diniboy
aktív tag
válasz
csani89 #12789 üzenetére
256 megás a kari? nem lehet hogy ez az a hiba amiröl a fórumokban lehet olvasni? memory lake vagy mi.. hogy egy idő után elfogy a memoria me nem puceválja ki játék közben. bár azt én ugy képzeltem hogy szimplán belassul... de ki tudja az nvidiánál minden lehetséges
by amd fan
Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest