- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jahatpersze
aktív tag
Hello!
Van egy Lenovo G500, aminek úgy néz ki rossz az integrált hangkártyája. Sokszor csak váratlanul "elmegy" a hang, még rendszerhangokat sem ad ki a következő gép restartig. A megfelelő driver-t raktam fel, és már többször is próbáltam a driver "clean install"-ját. Tudtak bármilyen teszt programot vagy módszert, amivel igazolható, hogy a hangkártya csip hibás? Azóta csinálja ezt a laptop, mióta meg lett vásárolva, gondolom a gyártói gyorsteszt erre nem adott ki hibát, ha egyáltalán tesztelik vmennyire az eladásra szánt laptopokat.
-
kanyez
tag
értem, kösz a segítséget. ezt az újrapasztázást - kitakarítást és ram cserét mennyiért csinálják egy normális szervízben?
-
voyager4.4
senior tag
válasz
kanyez #21995 üzenetére
Egy újrapasztázás és takarítás nagy valószínűséggel megoldja a melegedés gondot.
Aztán, ha az 1GB nem 512-512 formában van benne, akkor én még vennék bele 1 giga RAM-ot. Lehetőleg pontosan olyat mint ami benne van, az
a biztosse biztos.Procit lehetne cserélni elvileg, de én csak ilyen kiépítésben találtam a zinterneten így passzolom, hogy mit lehetne bele tenni. Lehet nem is érné meg, általában nem az a + 10% váltja meg a világot.
Software-es téren pedig valamilyen lájtos linuxot tennék rá: mondjuk ezt, de vannak még fapadosabb disztrók is. Flash helyett meg meg lehet próbálni a html5-öt használni.
-
kanyez
tag
üdv
van itthon egy "tartalék" laptopunk, nagyon fapados darab, konkrétan ez: [link]
működik normálisan, viszont gyorsan felmelegszik, youtube videókat vagy akármilyen flash tartalmat lejátszani/nézni egy 10 perc után kb. lehetetlen.
gondolom egy kitisztítás - új hűtő mindenképp kell, illetve lehet ebben a konfigban valamit cserélni?
-
depe95
tag
válasz
szabonagyur #21993 üzenetére
Az se látta, de közben sikerült megoldani, szerintem rosszul dugtam vissza, pár kivétel után egyszer csak felismerte.
-
depe95
tag
Sziasztok, egy Dell 6430s-nek reggel leszedtem a hátulját, hogy a ventilátort egy kis ecsettel és porszívóval kitakarítsam. Nagyjából sikerült is, további szétszedés nélkül.
Viszont összepakolásnál, ahogy tettem vissza az SSD-t bekapcsoláskor azt írja, hogy
"Media test failure, check cable.
Exiting intel Boot Agent.
No boot device found. Press any key to reboot."
Kábelhez nem nyúltam, így annak nem kellett volna kijönnie sehonnan, először próbálkoznék mással a további szétszedés nélkül.
Megpróbáltam egy windows telepítővel, viszont azt írja, hogy a gépben lévő háttértároló zárolt, további művelet előtt oldjam fel a zárolást.
Mit lehet ilyenkor tenni? -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
A múltkor is írtam egy Acer Aspire 5715z notival kapcsolatban, ám van még egy problémám...
Ha az akksi benne van a gépben, nem hajlandó elindulni... bekapcsol, de kb 2mp után off... ha kiveszem az akksit, akkor bekapcs, majd 2 mp után kikapcs. utána újra bekapcsolom, akkor már tovább megy, de kikapcsol. kb 3-4 percig szórakozok vele, egyre tovább jut, és egyszer csak bekapcsol, utána stabil a működés... menet közben nem kapcsol ki, ha egyszer hajlandó elindulni...
valaki találkozott már hasonlóval? tipp esetleg?
köszi!
-
anonym1s
őstag
válasz
adika4444 #21985 üzenetére
Megcsinaltam, az eredmeny ugyanaz. Fulhallgato csatlakoztataskor semmilyen ikon nem jelenik meg.
Viszont van egy smartaudio nevu program a hangkartyahoz, amiben be lehet allitani multi-stream hangot, hogy a fejhallgato kimeneten es a beepitett hangszorokon is legyen hang egyszerre. Amikor ide kapcsolom, es elinditom a vlc-t ket peldanyban ugy hogy az egyiken a hangszorot allitom kimeneti hang eszkoznek, a masikon meg a fulhallgatot, akkor ha megszunik a hang a hangszoros peldanyon, leallitom a lejatszast a fulhallgatos peldanyon es a hangszoroson azonnal visszajon a hang, aztan megint elmegy nehany masodperc mulva, ilyenkor ujrainditom a lejatszast a fulhallgatoson es megint visszajon a hang a hangszoros peldanyon. Szoval a hangszoros peldanyt bekapcsolom es nem nyulok hozza, hanem a fulhallgatos peldanyt kapcsolgatom be/ki es visszajon a hang a hangszorokra nehany masodpercre.
En meg ilyen erthetetlen hulye hibat nem lattam eletemben.
Legalabb annyit lenne jo tudni, hogy harver vagy szoftver hiba ez, de fogalmam nincs meg errol sem. -
amdathlonxp
aktív tag
Helló
Amd athlon x2 cpu t tesztelek aida-val eléggé melegszik,szerintetek menny a max hőmérséklet ami még normálisnak mondható? -
HoaryFox
őstag
válasz
birozoli7800 #21986 üzenetére
Nekem is kb. ilyen eredmények lennének i5-4200H procival, de ha érdekel, otthon megnéznem.
De szerintem elfogadható értékek.
-
birozoli7800
senior tag
Üdv!
Adott egy HP 6560b típusú notebook I5 2540m cpu-val, integrált gpu-val. Mivel a laptopot a napokban vásároltam, megnéztem a hőmérsékleteket. Aida stress test után (fél óra) a maximális cpu hőmérséklet 82 fok magok hőmérséklete 85 fok. Mennyire számít elfogadható értékeknek? A belseje teljesen tiszta, portól mentes.
-
adika4444
addikt
válasz
anonym1s #21983 üzenetére
Érdekes probléma.
Nekem ilyen akkor fordult elő, ha USB-s hangkártyát használtam, és semmilyen hang nem ment rajta. Vagy bluetooth, energiatakarékossági okokgból.
USB szelektív felfüggesztést próbáld meg energiagazdálkodásnál kikapcsolni.
Továbbá a rendszertálcán ha bedugod a fülest külön fejhallgató ikonként jelenik meg? -
anonym1s
őstag
válasz
adika4444 #21981 üzenetére
Kossz a valaszt!
Megcsinaltam, de valtozatlan. Probaltam ezt a windows hotfix-et is de amikor inditom a telepitest, azt irja hogy ervenytelen az en szamitogepemre. -
dodopek
addikt
Szevasztok!
Van egy MSI laptop, aminek meghalt a töltője.
Ha van egy másik MSI töltő, ami mindenben ugyanaz, de az áramerősség 4,74 helyett csak 3,xx A, az jó lesz tesztelni, hogy csak a töltő halt e meg? Fogja tölteni az akkut, ha lassabban is?
Köszi! -
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Van egy Medion Akoya E6221 laptopom, ami mar 3 eves es eddig hibatlanul mukodott, de most egy hete azt csinalja, hogy bekapcsolom a gepet, a netradio automatikusan indul (vlc player-el) es szol kb 3,5-4 percig, aztan magatol elhallgat, mintha nemitanam. Ilyenkor a lejatszon nyomom a stop gombot, majd rogton utana a lejatszast es szol ujra de mar csak 30-40 masodpercig aztan ujra leall leall, megint stop aztan start, szoval nagyjabol fel percenkent elmegy a hang. Ez nem csak a vlc lejatszonal van, hanem mindennel, pl. youtube, skype is.
Ezt a laptop beepitett hangszorojaval csinalja, ha bedugok egy fulhallgatot, azzal nincs ilyen problema.
Mar a teljes rendszert (win7, driverek, programok) is ujratelepitettem de nem javult meg.
Mi lehet a hiba? -
adika4444
addikt
Hali!
Lenne egy kérdésem!
Van egy ilyen adapterem
power inverter
USB
universal car and home adapter
alján egy sima borotva vagy hogy hívják kábel csatlakozó, továbbá mellete egy olyan, ami a szivarba dugható.
Felül egy húzogatható kapcsoló ledekkel, és feliratokkal h milyen teljesítményt tud leadni.
Rengeteg fej van hozzá.
Ja USB-n is tud tölteni.
szerintetek ezt használhatom a gépemhez?
Képet most sajnos nem tudok mellékelni.
Gép típusa: Acer TravelMate B115m 19 v 3,5 A azthiszem az adaptere.
Az adapter L alakban csatlakozik a géphez.
Segítségekért nagy nagy köszi előre is! -
szabonagyur
félisten
válasz
Aldo Novares #21961 üzenetére
Szia
Venni nem lehet, nicns hova rakni, tuningolni nincs értelme, max a dual channeles memória dob picit rajta.
-
Sziasztok!
Egy Lenovo G580 típusú laptophoz szeretnék autós töltőt venni!
A gyári toltőn 20v / 3.25A van írva.Amit találtam az csak 19V/3.25. Ez jó hozzá vagy?
-
HoaryFox
őstag
Elméletileg működne, csináld meg és meglátod. Max. egy format, aztán ugyanúgy használható MP3 lejátszónak.
(#21961) Aldo Novares Hát integráltat húzni nem lehet és nem is érdemes, mindenféleképp jobban jársz egy dedikált kártyával.
"vagy lehet e bele venni kulon egy dedikaltat ?" Mibe? A prociba? A mikróba?
-
MrRL19
senior tag
válasz
szabonagyur #21972 üzenetére
igen az lesz az
(t420s-be találtam azért kérdem , h lehet e kapni ilyet ?! és minden thinkpadhet jó ?!)
-
aizen92
addikt
Sziasztok
Valaki használ USB3.0 dock stationt? (Ethernet,hdmi,usb3.0 stb stb).
Ha igen mióta megy nála és melyik típus ? -
Vermilion69
aktív tag
válasz
Hegyirabló #21969 üzenetére
Ha online vetted akkor jobban jarsz a 14 napos elallassal, mert a lenovo szervize egy nagy nulla.. Hetek, honapok mulva visszakuldik javitatlanul es hasonlok..
-
MrRL19
senior tag
válasz
Hegyirabló #21969 üzenetére
Én biztos vissza vinném egyből
-
Hegyirabló
veterán
-
MrRL19
senior tag
helló
(Lenovo thinkpad ) optbay-hez hasonló dvd helyére kell rakni akkumulátornak mi a pontos neve?
-
szabonagyur
félisten
válasz
voyager4.4 #21964 üzenetére
Szia
Ha jót akarsz magadnak csak és kizárólag a Dell oldaláról használod a drivert, illetve ugye előtte felraktad a chipset drivereket? WU-t is tiltsd le driverezés idejére, illetve utána is csinálj egy manuális keresést majd rejtsd el az Intel drivert.
-
p_deni
újonc
válasz
Aldo Novares #21965 üzenetére
pillanatragasztóval próbáltam, mivel ki nem jött, sanszos, hogy csak jobban beleragadt
tehát igazából az érdekelne, hogy nincs e valami program, vagy bármi
amivel állíthatom, hogy ne a fülesre küldje a hangot -
voyager4.4
senior tag
Hali !
Adott egy Dell Inspiron 15 (3521, Late 2012) friss win 8.1-el telepítve.
A gpu (intel hd graphics 4000) drivert sehogy sem akarja, pedig a dell honlapjáról illetve az intel oldaláról is próbáltam. Win8.1 64bit drivert szedtem le, még oda is hazudják a leírásba...és azt dobja, hogy "ez a számítógép nem felel meg a minimum követelményeknek" vagy vmi hasonló... Próbáltam már mindent, ami tőlem tellik, kompatibilitási mód stb. Chipset fentvan.
Valaki tud esetleg segíteni ?
-
p_deni
újonc
sziasztok!
bele törött a jack dugó vége a laposba, és onnan ki se jön
próbáltam a pillanatragasztós módszert, jó vicc
ráadásul garanciás, szóval még szétszedni se lehet ^^
probléma, hogy azt érzékeli, hogy be van dugva a füles, tehát nincs hang..
nincs valami program, vagy bármi amivel ezzel lehetne valamit kezdeni? -
válasz
gyuribácsi88 #21959 üzenetére
Szerk; megtaláltam közben, nagy nehezen. Itt van ha esetleg mást is érdekel, de hát nem egyszerű, atomjaira kell szedni az egész gépet.
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kerdesem h lehetseges e az Integralt VGA -t tuningolni , ha igen akkor erdemes e , vagy lehet e bele venni kulon egy dedikaltat ?
GMA 5700 HD rol van szo, i3-380 as procival
-
Sziasztok, SSD-t tennék egy új notiba, de nem találok róla infót hogy hogyan kéne szétszedni. Nincs kis külön ablak az alján, hanem az egész alja egyben van. erről a notiról van szó, sajnos nem találok sehol semmi infót róla hogy ha kiszedtem a csavarokat akkor az alját kell valahogy lepattintani vagy a billentyűzet felől kell szétszedni. Tudja esetleg valaki ennek a trükkjét?
-
Nem tudom, hogy mennyire vág témába a kérdésem, de hátha tud valaki segíteni. Adott egy laptop, amire fel kellene raknom a Windows 7-et, azonban DVD meghajtó hiányában csak az USB-s módszer marsd. Éppen azonban kifogytam a pendrive-okból, és nincs kedvem hétfőig várni, amíg tudnának kölcsön adni egyet. Van azonban egy 4 gigás Sony mp3 lejátszóm (NWZ-B183). Klasszikus drag&drop lejátszó, semmilyen program nem kell hozzá. Ezzel műköshetne a dolog? És ha igen, utána egy formázással újra tudnék mp3 lejátszót "csinálni" belőle?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Gudjohnsen #21954 üzenetére
AKkor ott vannak a Linuxok és ennyi. Vagy veszel Windows to got amit írtak.
De továbbra is ami munkaeszköz nem arra van, hogy te azt otthon privát célra használd, amire engedélyt nem kaptál. Nem véletlen a dolog, hogy nem engedik a külső merevlemezt stb.
-
Gudjohnsen
csendes tag
válasz
szabonagyur #21952 üzenetére
Pont az IT-n ajánlották ezt a módszert...
Ha nem tudok máshonnan lapit szerezni privát célra mit csináljak.....
Igen valszeg kirúgnak ilyenért ugyanmár
De ezzel nem segítettél semmit -
-
szabonagyur
félisten
válasz
Gudjohnsen #21951 üzenetére
Akkor nem azt kéne használni ilyenekre. Aztán majd ha a live OS kinyírja a cégest vagy vírus lesz aztán mehetsz ahova szeretnél... céges gép céges dolgokra való és kész.
-
Gudjohnsen
csendes tag
válasz
szabonagyur #21949 üzenetére
USB nincs tiltva. az az egy ami nem
Mindenért beriaszthat a vírusirtó ha rádugok egy külső vinyot. Azt megy a jelentés...
-
HoaryFox
őstag
válasz
Gudjohnsen #21948 üzenetére
Másrészről: olyan, hogy live Windows, olyan nincs... vagy veszel drágán egy Windows to Go pendrive-ot, vagy WinPE, de az meg nem teljes értékű...
Amúgy mi a baj a céges laptoppal?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Gudjohnsen #21948 üzenetére
Mert gondolod, hogy nincs USB letitlva ha minden mást tilt a cég?
-
Gudjohnsen
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék az alábbi témakörben. Szeretnék laptophoz usb re egy live windowst. Ehhez ha valaki tudna egy jó és friss leírást adni megköszönném. (Céges laptop miatt kellene ez) .
Köszi! -
methun
csendes tag
válasz
methun #21924 üzenetére
Sziasztok,
Ebben a dologban tudna valaki segíteni?
Adott egy ASUS N550JK + egy USB 3.0 HZ-1 docking station:
-egyik problémám: jópár hónapig nem volt semmi gondom a wlan-nal ami a dokkolón keresztül jött, pár hete csak párat villan a dokkoló LAN portján a két led és korlátozott kapcsolatot ír ki majd kezdi a dolgot előröl és ezt ismételgeti. Direktben, a laptopra dugva az UTP kábelt, a net akadás nélkül müxik...
Szerintetek mi lehet a gond?-másik probléma: gép bekapcsolása után (jó állapotban lévő aksi mellett) bármilyen program (böngésző, intéző..stb) indítása után rögtön alvó állapotba kerül a gép és csak a bekapcsoló gombbal lehet újra "visszhozni", de akkor is kb. 1-2 sec-re mert akkor újból "lezár". Aztán van olyan alkalom, hogy 8-10x is el kell ezt játszani, amíg "visszajön úgymond rendesen" és nem zár le újra.
Szerintetek mi lehet a gond? -
-
nimfas
addikt
válasz
szabonagyur #21937 üzenetére
Win8 simán felment... majd leszedek egy win7-et tartalékba, megfogadva a tanácsodat.
Én még nem váltottam 8-ra, sok program, játék kiakad tőle -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Kaptam kölcsönbe egy Acer Aspire 5715z notit, de vannak vele gondok...
A legfontosabb: egy teljesen új Win7 alatt bekapcsolas utan 100%-on megy a proci (T2330), es ebből kifolyólag 80-90 fokosak a magok. Mi lehetne a teendő hogy tudjam használni normlálisan? Videó nézés youtuben esélytelen például...
Köszi!
-
nimfas
addikt
válasz
szabonagyur #21935 üzenetére
Ez a tartalma.... annyi, hogy benne vannak a januári frissítések:
Forrasok (MSDN):
hu_windows_8.1_enterprise_with_update_x64_dvd_6050505.iso
hu_windows_8.1_with_update_x64_dvd_6051488.iso -
nimfas
addikt
válasz
szabonagyur #21931 üzenetére
AIO volt... asztali gépre azzal telepítettem, arra simán felment. home-tól prof-ig 32 és 64 bites.
Most leszedtem egy Microsoft Windows 8.1 64-bit (v6.3.9600) AIO verziót, most gyártom a boot pendrive-ot hozzá, remélem az csont nélkül felmegy
(#21933) zsofika11 : köszi, de nem hinném, hogy az befolyásolna bármit, akkor már kiírja, hogy ha arról akarok boot-olni nyomjak "space"-t, egyébként indulna a winyóról, csak nem indul... megy körbe-körbe
-
INTELligent
senior tag
válasz
szabonagyur #21926 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
-
nimfas
addikt
válasz
szabonagyur #21929 üzenetére
-
nimfas
addikt
válasz
szabonagyur #21923 üzenetére
UEFI lehetőség nincs a BOOT menüben.... vagy ha van nem találom :S
Merre kéne lennie egyáltalán?? -
szabonagyur
félisten
válasz
INTELligent #21925 üzenetére
Szia
Ez mindig jó kérdés, de előre szögezzünk le valamit: bárhol is veszed olyat sose csinálj, hogy BIOS-t frissítesz csak azért, hogy menjen az adott utángyártott, még akkor sem ha az eladó ezt kéri. Erre van példa talán sony témában, kolléga gépe is kb kuka lett így.
Amúgy gyáriban gondolkoznék, az teljesítményben is jó legalább.
Utángyártott között sok az átverés, nagy része a felét sem tudja egy gyárinak stb. -
INTELligent
senior tag
Bocs, ha off (elolvastam pedig az összefoglalót), de nem találtam topikot: laptopakkumulátort (Acer Aspire 5733) hol érdemes venni? (Gondolom az utángyártottal sem szokott baj lenni, vagy érdemesebb inkább a gyárit választani?)
Köszi a válaszokat! -
methun
csendes tag
Hali,
Adott egy ASUS N550JK + egy USB 3.0 HZ-1 docking station:
-egyik problémám: jópár hónapig nem volt semmi gondom a wlan-nal ami a dokkolón keresztül jött, pár hete csak párat villan a dokkoló LAN portján a két led és korlátozott kapcsolatot ír ki majd kezdi a dolgot előröl és ezt ismételgeti. Direktben, a laptopra dugva az UTP kábelt, a net akadás nélkül müxik...
Szerintetek mi lehet a gond?-másik probléma: gép bekapcsolása után (jó állapotban lévő aksi mellett) bármilyen program (böngésző, intéző..stb) indítása után rögtön alvó állapotba kerül a gép és csak a bekapcsoló gombbal lehet újra "visszhozni", de akkor is kb. 1-2 sec-re mert akkor újból "lezár". Aztán van olyan alkalom, hogy 8-10x is el kell ezt játszani, amíg "visszajön úgymond rendesen" és nem zár le újra.
Szerintetek mi lehet a gond? -
Srácok!
Asszonykám laptopja egyszercsak nem kapcsol be. Semmi életjel, még az a LED se világít, ami azt jelezné, hogy a töltőt bedugtam. Se akkuval, se anélkül. A töltőn lévő LED világít.
Mostakkormivan
-
nimfas
addikt
Fujitsu A544 laptopot vettünk a probléma a következő:
Megjött a laptop, épp win7 64 telepítés folyna, de a vége felé végtelen boot ciklus lépett fel.
Először próbáltam felosztani a winyót... Nem nyert.
Partíciót egyesítés után újra telepítés, megint nem nyert..
Mi a megoldás?
Előre is köszönöm!
Üdv."Most töltök egy win8at.... De a honlapon 7 is van írva.... Ezért nem értem...
-
Mankó
veterán
válasz
adika4444 #21918 üzenetére
Elhasználódásnak 0%-ot ír. Lassan 5 éves a gép és eddig csak hálózatról használták. Megnéztem most HP Assistant progival, azt írva minden OK. Akkor is idegesít ez a helyzet, szerintem manuálisan fogom bekalibrálni. Csontra merítem, majd egész este töltöm, aztán meglátjuk. Azért köszi az ötletet!
-
Mankó
veterán
Üdv
Olyan kérdésem van, hogy milyen programmal, módszerrel lehet a laptop aksiját kalibrálni? Mivel össze-vissza mutatja a töltöttségi állapotot. Van hogy 86%-ról felugrik 100%-ra, máskor meg 36%-os töltöttségnél lekapcsolva csontra merülve.
Ettől függetlenül tökéletesen működik, csak idegesítő. Jó lenne tudni a tényleges merültségi értéket.Köszi előre is!
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Laptop takarítást mivel/hogy célszerű? Már elég koszos a kijelző, simán letörölni nem elég, plusz oldalt a keretbe beszorult a por, azt is valahogy ki szeretném szedni, meg a billentyűzetből a port és a környékét áttörölni valamivel. Mit szabad ezekhez használni? A gépet szétszedni nem szeretném. -
adika4444
addikt
-
Dufy
csendes tag
sziasztok! talalkozott mar valaki az intel wireless n 7260as wifi adapter kovetkezo problemajaval? ma vettem egy dell vostro 5470es gepet. a regi asusomnal a speedtest 8mbps sebesseggel toltott mig a dellnel ez az ertek 0.2 korul volt, sokszor volt connection lost is. olvastam forumokon mar hogy nagyon gyenge ez az adapter, hiaba frissotettem drivert nem hasznalt. a router egy vastag fal tuloldalan van de se a telefonom se a masik ket laptopnak nem okoz gondot. mit tudnek tenni?
-
madahun
csendes tag
Jól sejtem,h itt vmi nagyon nem stimmel?
-
MurdR
veterán
válasz
Bjørgersson #21906 üzenetére
Asztal - jobb klikk - váltható grafikus rendszer konfigurálása (vagy valami ilyesmi).
Ha ilyen nincs, akkor vagy az energiagazdálkodás, vagy vezérlőpult - NVidia. -
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Adott egy Asus N75SF notebook Windows 8.1 oprendszerrel, GeForce GT555M videokartyaval, amire egy TV is van kotve. Kerdes, hogyan lehetne megoldani, hogy a notebookot es a TV-t is a GT555M hajtsa meg? A notebook jelenleg az Intel HD3000 IGP(?)-tol kapja a kepet, ami jatekok eseteben nem tul szerencses ugye.
Koszi elore is!
-
Mike...
tag
Üdv,
valaki, aki tapasztalt ilyet és sikerült megoldania:
cserélhető vga-as játékos notebookoknál főleg, kihúzom a töltőt működés közben, akksira vált normálisan, majd visszadugás után a teljesítmény nem áll vissza az az előtti szintre, hanem mintha "ottmaradna" a gép takarékos módban. Csak teljes kikapcsolás, töltő kihúzása, visszadugása, bekapcsolása után lesz ismét maximumon a teljesítménye ha kell.
Mindez újonnan telepített win7-el, és több gépnél is tapasztaltam már.
Valami tipp? -
carex6
csendes tag
Köszönöm a választ mindenkinek!
A kutyafáját! Akkor ez a telepítési fajta el is veszíti az előnyét, amit a gyorsaságával és egyszerűségével szerzett. De akkor ti hogyan oldjátok meg, hogy egy-egy újrahúzásnál ne kelljen az összes, akár 700-800 GB-nyi anyagot ide-oda másolgatni? Egyáltalán akkor így mi értelme van az 1 vagy akár több TB-os hdd-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest