Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
Laptopra akarok windows 8-at telepíteni úgy, hogy a gép windows 8 kulcsát még nem tudom.
1. Honnan tudok egy Windows 8 magyar 64bit telepítőt letölteni?
2. A Windows 8 telepíthető kulcs nélkül is, vagy rakjak fel egy windows 7-et olvassam ki vele a windows 8 kulcsot a BIOS-ból és utána csináljak egy tiszta windows 8 telepítést? -
szabonagyur
félisten
válasz
Logicman86 #23696 üzenetére
Eléggé... i5 is bőven sok bele.
-
Logicman86
tag
válasz
szabonagyur #23695 üzenetére
Kevés lenne hozzá a hűtés?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Logicman86 #23694 üzenetére
Ha meg akarod sütni mindenképpen.
-
Logicman86
tag
Üdv!
Lenovo Ideapad G580 laptop benne Intel Pentium B960 proci. Érdemes kicserélni a procit egy ilyenre: Core i7 2640m?
-
icp1970
senior tag
válasz
szabonagyur #23690 üzenetére
Köszönöm a választ.Csak Win8.1 lesz rajta.Akkor az uefi -nek nincs semmi előnye,marad a legachy
-
icp1970
senior tag
Sziasztok.Boldog tulaja lettem egy Dell latitude e5540 notinak.(i7 4600U,GT720M stb...)A benne lévő HDD helyére vettem ssd-t.Lenne néhány kérdésem win 8-1 telepítés előtt bios beállítással kapcsolatban.Jelenleg nem az AHCI van be állítva hanem a raid.Raidot nem használok.Ugye jól tudom hogy ssd esetében jobb AHCI -ra állítani a bott nál?Második kérdésem hogy a bios beűllításban aLegacy-ra van állítva.Jobb e ha az UEFI-ra állítom?Miben különbözik a két tipus és melyik a jobb?
-
HoaryFox
őstag
válasz
Lacess #23686 üzenetére
A második rész az egyszerű: a Win8.1 a sima leállítást nem úgy fogja fel, hogy kikapcsoltad a gépet, hanem igazából ez egy hibrid alvás. Elvileg, ha újraindítod a gépet, akkor ennek a számlálónak vissza kéne állnia.
Szerk.: Nekem ugyan Win10 van, de ebben hasonló 8.1-hez és pár perce kapcsoltam be a gépet és nekem is többet mutat
Az elsőre nem nagyon tudok mit mondani, de hátha valaki okosabb megmondja, mi lehet a gond.
-
khorvat
senior tag
válasz
szabonagyur #23685 üzenetére
Köszönöm, erre nem is mertem gondolni hogy HW alapon is beégetik, akkor próbálok is egy tiszta telepítést és ha kéri a kulcsot átugrom.
-
Lacess
tag
Sziasztok!
Barátnőm gépében (Sony Vaio SVE14A2M1E) az akkumulátor olyan érdekes dolgot csinál, hogy 2-3 nap alatt, a gép kikapcsolt állapotában teljesen lemerül.
AIDA szerint az elhasználódottság 7%, az üzemidő normál használat mellett ~5óra, új korában kicsit több volt de két éves korára ez teljesen elfogadható. Valamelyik gyári Sony-s szoftverben az is be van kapcsolva hogy a gép csak 80%-ig töltse az akksit.És most jön az érdekes rész: a Feleadatkezelő valamint az AIDA szerint is a gép több hónapja üzemel kikapcsolás nélkül. Az utolsó leállítás az AIDA szerint több mint egy éve volt. Kikapcsolás majd akksi eltávolítás után a helyzet változatlan.
A barátnőm szerint az a dátum amit az AIDA ír utolsó rendszerleállítás dátumaként az kb. arra az időpontra tehető amikor a gyári Windows 8-at 8.1-re frissítette.Az imént leírt dolgot tudom esetleg összefüggésbe hozni az akksi drasztikus merülésével a gép kikapcsolt állapotban. Összefüggésbe hozható egyáltalán?
Én soha mégcsak hasonlót sem láttam.A rejtély adott, valakinek ötlete vagy tapasztalata?
Köszönjük előre is!!
-
khorvat
senior tag
Sziasztok!
Került már lehet vki hasonló helyzetbe mit lehet ilyenkor tenni?
Adott egy PackardBell laptop ami Win8-al lett véve ami előre volt telepítve, garancia letelte után 2 héttel , a HDD tönkrement, róla minden partició így recovery is eltünt teljes adatvesztéssel, visszaállítani nem sikerült. Adatok pótolhatók, viszont a Win8 kulcs így nincs meg, mit lehet ilyenkor tenni ha lesz egy új HDD a már megvette Windows 8-at jogtisztán vissza tudom-e telepíteni vhogy, sajnos a laptop szervíz szám ma nem érhető el szombaton még kicsenget de akkor meg nem dolgoztak!
Minden választ előre is köszönök!
-
k-adi
nagyúr
Hello. Feleve hdd csere volt a notiban. Tegnapig jo volt. Tegnap este a win8.1 bejelentkezésnél nem jutok tovább. Beírom a jelszavam, tölt, kifagy. Az asztal nem jön be.
Mi a baja? OS hiba vagy megint haldoklik az új hdd benne?? (extrém lassulás is tapasztalható volt, a startup idő is duplája volt tegnap és volt olyan eset is amikor több percig nem történt semmi pedig ranyomtam a gombra) -
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a HP Probook 650G1-ben van-e m.2 SSD-nek hely ha igen akkor milyen méretünek?
Viktor
-
sanderx
csendes tag
Hali.
Van egy Acer travelmate 5220 típusú laptop, a kérdésem az, hogy bekapcsolás után az acer logónál megáll a haladás jelző csík, és ennyi tovább nem megy, még a biosba se enged be nem tudom, hogy mi lehet a baj,
akinek van ötlete, kérem segítsen köszönöm. -
adika4444
addikt
válasz
Mottie #23646 üzenetére
Szia!
Én itt javíttattam a gépemet, gyors, minőségi, olcsó, korrekt!
[Laptopsystem]
Hardveraprón megtalálod, Alfa156-ot keresd, privben is írhatsz neki ha kérdésed van. -
Dealer95
őstag
Sziasztok!
Laptop kijelzővel ez a probléma van. (olyan mint az amolednél a beégés csak itt kis idő után elmúlik, kb fél-1-2 perc, attól függ meddig volt jelen az adott ikon stb. a kijelzőn)
Ez pontosan mi, és javítható-e stb.?Videó a jelenségről: [link]
Használt laptopot vettem és ilyen a kijelzője.
Az eladó szerint ő ezt nem tapasztalta. (véleményem szerint nem 1 nap alatt alakul ki ilyen dolog)
Win10
GT750M
i5 4200U
1080p FHD IPS
Egyébként a 75-83fok játékok alatt (VGA,CPU) elfogadható? -
CsMarc
tag
Nyomogattam az F2-t, de nem akarja azt se bedobni. Ilyenkor mi van?
-
CsMarc
tag
válasz
szabonagyur #23672 üzenetére
Dell Latitude E5530
Semmit nem ír ki csak elindul egy karika pontokból, mintha be akarna tölteni valamit, de nem tudja csak villog. A fekete képernyőn és ezen kívül semmi. -
szabonagyur
félisten
válasz
SunMount3r #23667 üzenetére
Érdekes a hiba, próbáld meg esetleg a gépet nulláról újrarakni és folyamatosan figyelni mikor laggol be. Lehet valamit Windows frissítés is bekavarhat.
-
CsMarc
tag
SOS
Sziasztok!
Ma estére már kellene a gép munkához és most meghalt. A windows 10-et szerettem volna rárakni és mikor újraindítottam vmi hiba miatt már nem töltött be semmit. Csak villog a képernyő feketén és középen mintha el kezdeni tölteni valamit, de az minden villanásnál újraindul. A telepítést a windowsból indítottam el így most semmilyen telepítő CD sincs nálam. Ötletek? -
-
Dell XPS
veterán
válasz
wakond83 #23668 üzenetére
Igen, a rendszer 4GB memóriát kezel. Chipset (alaplap) 8GB -ot tud megcímezni, videókártya saját dedikált memóriával rendelkezik (2x256MB).
BIOS -ban látni fogod a 4GB -ot, de rendszer alatt az eszközállományok miatt kevesebb lesz látható (~3.2GB).
Természetesen 64bit alatt más a helyzet, de 2x4GB DDR2 memória modul nem olcsó mulatság (~25k).
-
wakond83
tag
Sziasztok!
volna egy 8530w gépem.
Win7 Enterprise X86 van rajta.utána olvastam, hogy 4gb memóriát kezel a rendszer.
az alaplapom is ennyit tud, így hallottam.
a kérdés, hogy ez a 4gb összesen?
mert van benne egy 512mb-os videókártya is.hogyan számolhatok?
a 4gb össz memóriából vonjam le a videókártya 512mb méretét?
vagy mehet bele a 4gb ram és full látja,használja a videókártya memóriáját?
Köszi a segítséget!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #23665 üzenetére
A gépem már lazán Win7 korabeli inkább, és azon a honlapon 2013-as-nak vannak feltüntetve a driver-ek (ez kamu lenne?
). De emlékszem évekkel ezelőtt mikor kerestem az Intel honlapján is találtam frissebbeket, mint az alap Win7-esek...
HDD Sentinel szerint minden rendben.
-
bakter24
őstag
válasz
szabonagyur #23663 üzenetére
Köszi, sajnos sejtettem, hogy nem megoldható, de mivel sokféle működő "trükk" kering mindenféléről (CPU magfeloldás, átnevetett/lebutított GPU hekkelés másik BIOS-al) így elmerengtem rajta.
Köszi az infókat
-
szabonagyur
félisten
válasz
SunMount3r #23664 üzenetére
HDD rendben van?
Amúgy minden drivernek fent kell lennie. RST és chipset driver ami neked kell, de mivel a géped Win Vista korabeli így a Win7-ben frissebb a gyári driver mint amit le tudsz szedni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #23661 üzenetére
Mint mondtam a chipset drivert onnan már felraktam (eddig jónak tűnik, ill. úgy tűnt, hogy hivatalos Intel driver), fizetni nem kell a letöltésért...
Pentium Dula Core T4300, 2.1GHz, 4GB RAM, alaplapi Realtek HD audio. Legfőképpen zenelejátszás alatt (Jriver), nem túl gyakran, de azért zavaró. Filmeknél annyira nem tapasztalni (de előfordul, ritkán). A Latency Checker-ben véletlenszerűen, össze vissza jönnek a magas, piros oszlopok, mondjuk a zöldekhez viszonyítva úgy 25%-os gyakorisággal, szóval van valami akadás a rendszerben...
(Egyébként ez hogyan gondolja egy olyan mega gyártó mint az intel, hogy az 5 éves termékeket már nem támogatja?! Az oké, ha nincs hozzá 2015-ös driver (nem is kell), de legalább az eddigieket elérhetővé kéne tennie a saját honlapjának letöltőközpontjában... Milyen már ez azért?!
Más 100%-os, hivatalos letöltési forrás meg nincs...)
-
szabonagyur
félisten
válasz
bakter24 #23662 üzenetére
Mivel a gyártó sem adta meg a lehetőséget a váltáshoz így csak az AMD-re van kötve minden.
Új gépeknél meg pont fordítva van, Intel HD-ra van kötve és az válthat át a AMD-re, de sok minden marad az Intel HD feladata így is.
Ennek a gépnek az Nvidia kiadása sem tudta használni az Intel HD-t.
-
bakter24
őstag
válasz
szabonagyur #23659 üzenetére
Ok, nyilván, ha simán BIOSban tudnám álltani, nem lenne kérdésem, a lényeg, hogy valami custom BIOS lehet megoldás (ha létezik ilyen megoldás egyáltalán) vagy hardveresen van az ilyen tiltva? Tehát fizikailag be van vezetékelve a lapon vajon az int. Intel VGA a portokhoz, vagy nincs, csak a Radeon?
Ezért írtam, hogy elméleti és gyakorlati eset is érdekel, pusztán szakmai kiváncsiságból is...
Keresgéltem infókat ilyesmiről, de nem jártam sikerrel külföldi oldalakon sem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
SunMount3r #23660 üzenetére
Valószínűleg frissebb drivered nem lesz attól amid most is van, nem támogat Intel évekig, maximum 1-1,5 évet átlagban.
A WIn7-es hozzászólásodhoz: USB vezérlőnek nem csak azt látod itt ami fizikálisan ki van vezetve, hanem amennyit összesen tudna a lap kezelni.
Mit takar a pattogás? Csak zenelejátszás alatt jön elő? Filmeknél vagy játékoknál soha? Milyen gép ez? Kéne infó.
Pl. kiírja, hogy Win10 kompatibilisek a driverek, holott 2012-es kiadásúak. Illetve ez is tipikus fizess a driverért oldal.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #23655 üzenetére
Erre:[link] -a problémára keresem a megoldást. És egyelőre a driver frissítés tűnik a leg célra vezetőnek...
Amúgy a Chipset driver-t már felraktam arról az oldalról...
Hogyhogy hülyeségeket ír ki, mire gondolsz? Jobb forrást/megoldást tudnál esetleg?
-
bakter24
őstag
Üdv kollégák
Egy kérdés kerülget napok óta: Adott egy notebook, amiben egy i5-460 CPU és egy ATI Mobility Radeon™ HD 5470 VGA van. Az integrált Intel VGA tiltva van, nem használja a gép, nem vált köztük. stb. Viszont a Radeon megadta magát (lehet újragolyózás megoldja, lehet, hogy nem, de most épp nem tudom megjavíttatni)
A kérdés: Mivel az Intel CPU tartalmaz egy VGA-t is, lehetséges ezt bármilyen (visszafordítható!) módon unlockolni, hogy azt használja, és ne pedig a dedikált Radeont? (A a dedikált Radeon a kijelzőn nem ad képet, külső monitoron csíkos, ramhibás képet ad)A notebook: Acer Aspire 5742G
CPU : i5-460M
VGA : ATI Mobility Radeon™ HD 5470 GraphicsA válaszokat előre is köszönöm, a probléma elméleti és gyakorlati megoldása is érdekel
-
szabonagyur
félisten
válasz
SunMount3r #23653 üzenetére
Nem megbízható, illetve hülyeségeket ír ki. Mi a célod a frissítéssel?
-
Hogen
tag
Sziasztok
Most vettem egy Asus x554l tipusú laptopot de win telepítéskor CD/DVD illesztoprogram hiánya miatt nem engedi
Ötletek ? -
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Egy Samsung R528 laptopom van.
Nemrég feltelepítettem a Driver Updater Utility-t az Intel weboldaláról, mert upadte-elni szeretném az alaplap driver-jeit. Sajnos ebben nem szerepel az én chip készletem (AIDA szerint: North: Intel Cantiga GL40 South: Intel 82801IM ICH9M. És mivel az intel weboldalán már nincsenek külön fent driverek ehhez a chipkészlethez (elég morcos is vagyok e miatt rájuk
), így az google-ban elsők között kidobott 3rd party helyről: [link] próbálnám letölteni hozzá a szükséges drivereket.
Kérdés az, hogy mennyire megbízható/frissített ez a forrás? Engem a csak "Chipset" a "Hard disk controllers" és az "USB drivers" rész alattiak érintetenk (gondolom, de ebben se vagyok biztos, hogy a Hard disk és az USB is kell külön)?
Ez jó forrás, biztonsággal telepíthetek innen? Esetleg más megoldás/forrás létezik rá, hogy egyszerűen és biztonsággal rakjam fel a legújabb drivereket ehhez a chipsethez?
A válaszokat köszi!
-
kippedli
tag
Van egy HP Pavilion dv6-1326ez laptopom és nincs hozzá akksi. Tudna nekem valaki lineklni egy aksit ami jó bele és aránylag olcsó?
-
Mottie
őstag
Okozhat-e gondot, ha a feltételezhetően SSD hibás, Win 8.1-es Lenovo Y580-ba egy bekapcsolás erejéig beteszek egy Win 10-es, Z580-ban használt SSD-t? Főleg ez utóbbi lemez egészsége a fontos.
Illetve tudna-e valaki ajánlani generál karbantartás/pasztázás ügyben jaratos embert/helyet ajánlani?
Vácszentlászló-Gödöllő-Budapest helyileg.
Augusztus végéig kéne meglegyen a dolog. (Ha van erre jobb topic, egy linket kérnék) -
cattus
addikt
Üdv.!
Adatlapomon szereplő notebookon két év után jelentős mennyiségű pixelhiba halmozódott fel. A műkösésben nem okoz gondot, viszont elég zavaró a jelenlétük. Kérdésem, hogy hol, illetve mennyiért lehetne a laptopban kijelzőt cserélni?
-
törölt tag
Sziasztok!
Van nálam egy HP 630 újratelepítettem, próbáltam felrakni az Intel HD drivert, de azt az üzenetet kaptam, hogy ,,nem éri el a minimum követelményeket" a lapos. Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet a baj? 3 különböző helyről szedtem le a drivert, mindig ezt írta ki.
Előre is köszönöm!
-
petir
senior tag
válasz
adika4444 #23627 üzenetére
De igy se latja mind az osszeset tok fura mondjuk ez a prociba integralt videokartya nem ertem ezt az uj technologiat. Ilyenkor amugy tovabbra is a fizikai memoriabol veszi le a grafikus memoriat csak annyi , hogy a prociba van integralva vagy , hogy mukodik ez tudja valaki?
Illetve masik kerdes lehet e allitani a grafikus memoriat szoftveresen ? Mert ha igen pl meg lehet novelni majd siman fel lehet tenni a 32bitest. -
embe
nagyúr
Azért csak akad még problémám: a pontos típus: ASUS M6V-8012, op. rendszer: win7
Az FN gombok működnek, kivéve a wifi bekapcsolása. A billentyűzet fölött található dedikált wifi gomb sem működik, ha megnyomom ezt írja ki:
"Unable to load the INTEL Muroc API, This function need to install INTEL Proset utility"
Nem találom mi kellene hozzá, hogy kapcsolható legyen a wifi. Driver fönt, van net, csak kikapcsolni nem lehet. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ujra szeretnem rakni az xp-t egy toshiba satellite sa80-on de az istennek sem akar bebootolni 2 xp telepitorol sem. Rendszer alatt siman beolvassa mind2 cd-t.
Mit tudok tenni? -
embe
nagyúr
Hali!
Még mindig küzdök egy régi laptoppal - ASUS M6000. Rohadjon meg az ASUS a gyári oldalon semmi sincs a laposhoz!Kérdésem, hogy ahhoz hogy az FN gombok működjenek, milyen driver kell? A hotkey-ek?
-
oneilll
csendes tag
Sziasztok!
1 honapos Toshiba Satellite S50-B-14X tipusu laptopomnal most vettem eszre egy olyan hibat(?), hogyha sotetebb hattereu weblapra valtok (pl: https://www.math.duke.edu//education/ccp/resources/write/design/graphic15.html) vagy programoknal mint pl Adobe Illustrator, akkor elveszti a szint es a kontrasztot egy kicsit a kepernyo es fako szine lesz.
Ahogy visszavaltok pl Windows menure vagy egy vilagosabb honlapra a sotetrol akkor szep lassan visszaall az eredeti elenksege meg a szinek is sokkal erosebbek lesznek. Ha tolton van a laptop akkor nem csinalja csak tolto nelkuli hasznalatkor. Szerintetek ez valami hardware hiba vagy beallitas kerdese ? Eddig nem talalkoztam ezzel az idegesito problemaval, talan uj driverre frissitett a laptop vagy nem tudom, hogy ez mi lehet es, hogy lehetne orvosolni a dolgot. Otleteket, velemenyeket szivesen fogadnek az uggyel kapcsolatban, koszonom szepen a segitseget elore is -
Varesz_86
aktív tag
sziasztok az miért van hogy a laptopomba gigabites háló kártya van és sebességnek a hálózati kapcsolatoknál 100 megabitet ír ki? és természetesen nem is tölt gyorsabban, néha meg 1 gigabitet ír ki, pedig a az adapter beállításainál átállítottam a sebességet 1 gigabit full duplex-re és ennek ellenére sem jó, ötlet? windows 10 et használok de a 8.1 nél is probléma volt ebből, természetesen régebben nem volt ilyen probléma
-
adika4444
addikt
Szia!
Kékhalálnál a hibakódot írd le, abból hátha oksoabbak leszünk.
(#23622) petir: x86-nál csak 4 gb alatt pár száz megával fog látni, szerintem inkább 64 bitest rakj rá.
(#23623) Gesta28: Szerintem a BIOS beállításait kellene átnézni, lehet hogy csak elmászott valami. Egyébként próbáld meg a Win újratelepítést. -
Kbali
nagyúr
válasz
koczka1002 #23619 üzenetére
Itt is van szerintem az írt hiba. A vga-n biztosan paszta volt? Nem gap pad?
-
Gesta28
tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy egy BIOS flash miatt összeomolhat a Windows?
Az történt ugyanis, hogy frissítettem a BIOS-t majd miután ez megtörtént, utána újraindult a rendszer, viszont azóta nem töltődik be a Windows.Állandóan kékhalállal újraindul hiába csinálok bármit is.Csökkentett módban sem indul el. Próbálkozzak új operációs rendszerrel, vagy inkább próbáljam visszaállítani a BIOS-t az előző verzióra? -
petir
senior tag
Sziasztok !
Van egy Lenovo Z50 tipusu laptopom , ugye ebben a prociba integralt vga van meg egyeb nyalankksagok.. 6GB ram de w7x64 jelenleg is azt irja 4,93 GB hasznalhato. Ujra kell huzni a rendszert szivem szerint 32bitest tennek fel.
Szamithatok valamire ami nem fog menni vagy nyugodtan mehet a 32 bites rendszer?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy régi ASUS M6000-es noti. Felment a W7 Ultimate eggy régi telepítőről. USB-ről, illetve más telepítőről, nem ment fel, hibaüzenetekkel megállt.
Tehát felment az Ultimate, és az Office. Utána elkezdett frissíteni, és minden újraindulás kék halállal végződött. Gyakorlatilag nem lehet a gépet kikapcsolni, mert kék halálozik azonnal. Csak a bekapcs. gombbal kinyomni.
Van tippetek hogy mi lehet a gond?
Azért került hozzám mert már vacakolt a tulajnál. Csak azt találom érdekesnek, hogy leállásnál csinálja ezt. -
dudi
senior tag
-
koczka1002
csendes tag
Teljesen szétszedtem a laptopot, levettem az egész hűtőbotrdát a gpuról és ahol eredetileg is paszta volt ott újrapasztáztam. Alapjáraton 40 fokos a kártya jelenleg majd ahogy elkezdtem játszani 65ig ment fel legutóbb 15 perc után.Aztán paff jött a szokásos teljes fagyás.
-
Kbali
nagyúr
válasz
bpcicke #23616 üzenetére
Ma csak olyanok jönnek, akik kérdeztek és kaptak választ?
Az általad írtak az üzleti kategóriásnak tekintett gépekre általában igazak.
Ha konkrét igényeid vannak, akkor pedig van szaktopik, ahol ha megadod az összefoglalóban feltett kérdésekre a választ, akkor megbízható, a leírt igényeidnek megfelelő gépet/gépeket fognak ajánlani. -
bpcicke
csendes tag
Mi a véleményetek;
Melyek azok az üzleti kategóriás notik, amelyekre igaz
- jó teljesítmény/ár
- megbízható kivitelezés -
Kbali
nagyúr
válasz
koczka1002 #23614 üzenetére
-
koczka1002
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus N55SF típusú laptopom és az volna a problémám, hogy mikor a dedikált videókártyát használnám játékre egy darabig megy minden gond nélkül ami 5-15 perc közötti intervallumot jelent, de egyszercsak ebben az időközben fogja magát és lefagy az egész laptop olyan szinten, hogy csak a be/kikapcs gomb hosszan nyomására reagál és semmi másra.Próbáltam drivert újrarakni, rendszert is, újrapasztáztam, melegedéssel nincs gondesetleg ha valaki tud valamit rá mondani, hogy menthető-e még az szuper lenne
-
dudi
senior tag
sziasztok,
abban tudnátok segíteni, hogy honnan lehet pár napon belül beszerezni Dell E7450-t, számlásan, de viszonylag olcsón? Jó volna fHD érintőkijelzővel, amit sajnos itthon eddig nem találtam.
köszi,
dudi -
Kbali
nagyúr
válasz
MrRL19 #23609 üzenetére
Tiszta telepítés volt vagy ráfrissítettél? Ha ráfrissítettél, akkor a korábbi rendszeredről csinált egy win.old mappát, amiből vissza lehet állítani.
spawn21-nek is: Egyébként a mostani win10-es kérdések nem notebook specifikusak, talán a win10 topikban hamarabb kaptok választ.
-
spawn21
veterán
Üdv!
Ide is felteszem a kérdésem.
Van egy Lenovo y50-70 em. Eddig semmi baj nem volt vele. Viszont felfrissítettem win10-re. Azóta beszart a wi-fi. Látja és fel is csatlakozik, viszont nincs internet. Kábellel sem. Minden más eszközöm normálisan működik. Nem tudom vissza rakni a win8-at , erroral abbamarad. Mi tevő legyek? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
telepítettem egy régi ASUS M6000 típusú laptopot. Kellene hozzá 1-2 driver, de az ASUS oldalán sem találok semmit hozzá.
Honnan tudnám leszedni pl.a hotkey-eket, amivel lehetne a plussz gombokat és az FN funkciókat használni? -
zsocasoss
csendes tag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy a Packard Bell notim sötét képernyőn fogadott, mert már 2x volt a gpu melegítve szervízbe és úgy tűnik ismét elengedett valamelyik forrasztás.
Ma szétszedtem és kicsit "rámelegítettem". Első indításra semmi. Majd bekapcsoltam és sötét képernyővel vártam negyed órát. Azután ki-bekapcs és a noti elindult. Ismét kikapcsoltam, hogy lássam vajon a véletlen műve vagy tényleg ilyen jól maszekoltam. Nem indult csak 2. próbálkozásra. Ezután még elszórakoztam vele párszor és hol elindul hol nem. Viszont amikor megy, akkor nagyon is stabil. (Szerintem ha bekapcsolva hagynám akkor napokig sem fagyna ki).
Ennek szerintetek mi lehet az oka. Létezik egyáltalán ilyen, hogy a videókártya csak a bekapcsolásra érzékeny. Ha nem, akkor miért nem fagy ki menet közben?
-
Dell XPS
veterán
válasz
kislaszlo83 #23601 üzenetére
Szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Lenovo IdeaPad V15 Ryzen 5 5500U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- Dell XPS 13 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / 13,3" FHD / HUN bill. / 12 hó garancia
- HP EliteBook 850 G8 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest