Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
edooma
újonc
Valaki tudna nekem segiteni h mi lehet a baj.
van egy lenovo laptopom uj
es kek keret jelenik meg neha eltunik neha nem.
Egyszer kisebb maskor nagyobb
win .8 van rajta
ez beallitas kerdese vagy hibas a gep?.most vasaroltam -
Armahun
addikt
Sziasztok.
Egy Fujitsu uh 552 touchpad-del kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Egy win 8.1 újratelepítés után megváltozott a három ujjas hangerő szabályozás.
Eddig, ha három ujjal húztam fel vagy le csökkentette vagy növelte a hangerőt.
Most viszont h úgy működik, hogy ahol rajta vannak az ujjaim a padon azt az értéket állítja be hangerőnek.
Főleg este idegesítő, mikor húsz százalék körül van a hangerő, majd elkezdem fentről húzni lefelé és nem a húszat kezdi csökkenteni, hanem felugrik 80 90 környékére ahol épp hozzáérek és onnan kezd halkulni.
Se a driver-ben se a win beállításokban nem találtam erre a három ujjas hangerő állításra vonatkozó beállításokat. -
Ateszzero
őstag
sziasztok.
Van egy Asus laptop aminek a kijelzője már nem ad képet viszont a laptop feltünően hangosan felpörög és dolgozik közben amikor bekapcsolom. Ez ellen lehet még valamit tenni vagy kuka ? -
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung N300E5Z típusú noteszom.
Ma észrevettem, hogy egy film után nagyon erőlködik a hűtő és forró levegőt fúj (laptoptartón feküdt). Megnéztem a CPU hőmérsékletét (CPU thermometer-rel) és megütődtem, hogy 70 és 80 között ugrált.
Rögtön szétkaptam, kifújtam a portigriseket az egész béléséből, a bordákból és a lapátok közül is.
Bekapcsoltam és a nyitott ablak alatt teljesen üresben 10% alatti cpu load mellett sem ment 60-62 fok alá. Most erről írok és jelenleg 78°C, a hűtő pörög ezerrel.Mikor szétszedtem, megnéztem a ventit, úgy tűnt, pörög rendesen, igaz volt egy nagyon enyhe berregő hangja.
A segítséget köszönöm!
Üdv:
Máté -
anorche1
őstag
Melyik programmal tudnám azt megnézni, hogy az integrált illetve dedikált gpu jelen pillanatban mennyire dolgozik?
-
ati888
senior tag
Hello!
HP 8440p, friss win8.1-gyel. Most vettem észre, hogy nem indul el a gép akksiról csak a fények világítanak, de a win nem töltődik be. Hálózatról minden rendben megy, sőt ha be van dugva a töltő és bebootol, utána kihúzom a töltőt és működik akksiról, bár a fényerő mintha változna (ki van kapcsolva az érzékelő).
Mi lehet? akksi?
ati
-
-
Sziasztok!
Minap vettem egy Lenovo Z50-70 laptopot. Frissítettem rajta a bios-t. Minden szépen le is futott, újraindult a gép. Viszont mindig felkínálja, hogy honnan bootoljon, és ha rámegyek az SSD-re (azon van az op) rendszer nem enged tovább.
Ilyenkor mi van? Az UEFI beállításokba még be tudok menni. Elég nagy a gáz szóval pls segítsetek.Köszi
-
ati888
senior tag
válasz
ati888 #20778 üzenetére
Hello!
Feltettem a 8440p-re a win 8.1-et, működik is rendesen, csak az a bajom, hogy a notebook driverei csak win7-ig vannak támogatva. Mindenképpen fel kellene tennem pár drivert, megpróbálhatom a win 7-eseket vagy azokkal nem fog működni? Ebben az esetben akkor kuka a win8?
köszi.
ati
-
laszlo168
senior tag
Hello
an egy laptop amin 32 bites rendszer van, 1 gb memória van benne, bele raktam + 2gb.os memóriát, de a gép csak 2gb-ot lát a háromból, lehet a 32 bites rendszer miatt van, vagy maga a gép nem látja, mert már elég régi, 1,8 Ghz-es proci van benne. ? -
tserrof77
őstag
Első körben BIOS-ban be kéne az órát és dátumot állítani. Ha így se tartja meg, akkor szétszedős elemcsere, akkor már érdemes kitakarítani a hűtést is. Az optika lencséjét óvatosan meg kéne pucolni (én clin+fültisztító pálcika szoktam) utána már talán tudsz róla bootolni. Ha nem, marad a pendrive-os verzió (Image letölt + RUFUS).
-
Deck
titán
Adott a barátnőm notebookja. Windows 7 fut rajta de újra kéne raknom csak sajnos nem érzékeli a dvd meghajtót pedig világít meg minden. A gépen a biosban is és a rendszeren is rossz az óra és a dátum hiába állítjuk be. A frissítések nem települnek hibával kilép. Próbáltam még a wubit win alól de az is leáll hibával. Van valakinek ötlete mi lehet ezzel a géppel? Pendriveról is megprobálom majd a telepítést csak tegnap nem találtam, meg kell keresnem.
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy HP 8440p (i5-520 - 4GB RAM - 120 GB SSD - QM57 Express) laptopra érdemes feltenni 8.1-et, fog futni rendesen? Most akarom kipróbálni először.
köszi.
ati
-
m.fery
csendes tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni az Y510P-ben a wifi adaptert egy gyorsabbra, de nem tudom milyen szerelhető bele amit kezel is. Jelenleg Intel Centrino Wireless-N 2230 Bluetooth-os wifi adapter van benne. Elég sok fajtát találtam a neten, de egyikről sem derült ki hogy jó e az én gépembe.
A cél amit szeretnék: működjön 2,4-5Ghz egyaránt és minél gyorsabb legyen. Mivel Digi tv-n most fizettem elő a 1Gbit-es netre, ezért lenne szükség egy 300MBit-nél gyorsabb kártyára!
A routerem egy Tenda W1800R.
Amit nem tudok hogy bármilyen mini pciexpresses kártyát kezel, vagy csak bizonyos tipusokat? Pl. kinéztem egy tipust: Intel Dual Band Wireless-AC 7260 ebből van olyan ami 865Mbitet tud. De nem tudom hogy működne e, kompatibilis e a gépemmel.
Köszi előre is segítséget! -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
ModeCom-PF10 "hűtőasztalról" van valakinek valami tapasztalata,véleménye? -
shaggy
aktív tag
Erre tudtok valami jó módszert?
Szerintem ez valami vírus amikor netezek állandóan hirdetéseket dob fel.
Valami jó víruskereső nincs erre ami kiirtaná?
-
tserrof77
őstag
válasz
Megane2000 #20761 üzenetére
Olvass vissza, letiltották az integráltat...
De csökkentettbe el kell majd indulnia rendesen, akkor lehet újra engedélyezni.
-
m0rd0k
senior tag
válasz
korpicschess #20753 üzenetére
megy a venti,asszem max 3800 on forgott,meg hangja is volt,szóltam a garifutárnak hogy jöjjön érte,és maximálisan felháborodtam a levélben.
-
_drk
addikt
válasz
Megane2000 #20756 üzenetére
Nem tudom sajnos! Ma hozza el hogy nezzuk meg mit lehet vele csinalni. Telefonon Ennyit tudtam belole kiszedni! Ezert is kérdeztem hogy kezdjek hozzá. Meg ez a rasegiteses dolog nekem gyanús
-
_drk
addikt
Hello
Olyan problémám lenne hogy ismerősömnek van asus laptopja i3-as integrált vidkarival es rendes geforce is van benne. Valamilyen játék csak az integráltat ismerte fel, mondtam neki tíltsa le ugyse használja ha van benne rendes is. Letiltotta es azota csak az asus logo jon be neki az elejen es nem megy tovabb. Laptokhoz sajna nem ertek, vmi helyi boltba azt mondtak neki hogy az egyutt működnek a geforce csak rásegít ha kell... En nem tudom
Elméletileg egy Windows rakas megoldja a problémát. Szerintetek?
Előre koszi a segítséget! -
ldave
félisten
Ezeknél a nagyfelbontású kijelzővel szerelt laptopoknál (pl 3200 x 1800) milyen a kép élessége, hogy kisebb felbontásban használjuk? Próbaképp megnéztem a saját gépemen, de azon ha nem natív felbontásban nézem, akkor eléggé elmosottnak tűnik a kép.
-
mufi
senior tag
válasz
korpicschess #20749 üzenetére
Akkor azon az oldalon amit linkeltem, a kisebb noti tuti nem az a modell de akkor melyik, esetleg valami ötlet?
Mert az tetszik. Nekem netezésre kellene max egy kis filmezés néha néha, nincs szükségem új laptopra ezek az újak közül meg max sony vaiot ha vennék de én annyit egy notiért nem adok... -
Tibroo
aktív tag
válasz
m0rd0k #20745 üzenetére
Pedig ha már az elejétől ilyen baja van,akkor már régen visszavittem volna!
Persze a gép hiány is rossz,meg a hangkártya is.
Először a hőmérsékletet kellene megnézned,ehhez szükséged lesz egy AIDA64 Extreme Edition programra!
Játszol kb.5-10 percet,majd kilépsz,elindítod a progit és a "Számítógép" -- "Érzékelő" információnál kiírja az összes hőmérsékleti adatott. -
m0rd0k
senior tag
-
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Asus G56JR notebookom,pár óra játék után kikapcsol(vagy hibernálódik?). Pedig nem Watch Dogsozok rajta,hanem egy egyszerű Fifa 15 vagy Assassin's Creed(első része) játék közben is. Gondolom túlmelegszik,egy asztalon van rajta,rákötve egy tvre,és vezeték nélküli kontrollerrel játszom. A gép még nincs 1 éves de szinte elejétől fogva ezt csinálta. Mi a teendő? vegyek alá hűtőt? Ha igen akkor milyet? Kéne ennek ilyet csinálnia?
Köszi.
-
m.fery
csendes tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni az Y510P-ben a wifi adaptert egy gyorsabbra, de nem tudom milyen szerelhető bele amit kezel is. Jelenleg Intel Centrino Wireless-N 2230 Bluetooth-os wifi adapter van benne. Elég sok fajtát találtam a neten, de egyikről sem derült ki hogy jó e az én gépembe.
A cél amit szeretnék: működjön 2,4-5Ghz egyaránt és minél gyorsabb legyen. Mivel Digi tv-n most fizettem elő a 1Gbit-es netre, ezért lenne szükség egy 300MBit-nél gyorsabb kártyára!
A routerem egy Tenda W1800R. Amit nem tudok hogy bármilyen mini pciexpresses kártyát kezel, vagy csak bizonyos tipusokat? Pl. kinéztem egy tipust: Intel Dual Band Wireless-AC 7260 ebből van olyan ami 865Mbitet tud. De nem tudom hogy működne e, kompatibilis e a gépemmel.
Köszi előre is segítséget! -
StSanya
senior tag
Üdv!
Van egy Aspire E1-571-es noti, gyárilag Win8-al. Újra kéne telepíteni, de ugye nincs OEM kód már a gépek alján, csak egy hologramos ablakocska matrica, hiába van kéznél OEM telepítő...
Az Alt+F10 sem akar működni, hogy visszaálljon gyári állapotra...
Milyen lehetőségek lennének az újratelepítésre?
-
mufi
senior tag
Sziasztok, kinéztem magamnak egy szép laptopot ami szerintem méltó ódja lehet a dv65oo SEnek, ez pedig a HP HDX16.
De van egy kis gondom, az, hogy mindenhol máshogy néz ki (), pl itt a 16os verziónak nincsenek plusz numerikus gonbjai viszont ha leguglizom akkor meg kijönnek olyan képek is ahol bizony van numerikus gombok...én mindenképpen olyat szeretnék amelyen nincsenek további számgombok, az melyik verzió akkor?
-
kulerr
őstag
Sziasztok. Bizonyára kezdő kérdés ezért elnézést. Adott egy z50 es lapos.mszerenek rá USB-róla win8 át telepíteni, de nem tudom mit kell a bioetanol állításom, hogyan indul el.
Előre is köszönöm a segítséget. -
shaggy
aktív tag
Van egy Asus N55sf laptop és az lenne a probléma vele hogy nagyon melegszik szerintetek ez mitől lehetséges?
-
HeliumA
aktív tag
-
HeliumA
aktív tag
Szerintetek jobban teljesítene a 7650M egy i7 3540M/3632QM proci mellett, mint az i3 2328 mellett? Tehát van értelme erősíteni?
World of Tanks-ot nyomom, lehet hogy a játék egyes alkalmazásai miatt jobban futna a game és nem terhelné a grafikus magot?
-
artiny
őstag
helotok
mi a velemenyetek a HP notebookokrol?
Regen eleg sok jart nalam amivel mind mellegedesi probelma volt,valamint a grafika adta be a kulcsot. Nekem is volt sajnos annak is a dedikalt kartyaja allt le....
Apron lattam egy ilyen HP ProBook 4530s , ezzel van valmi problema szerintetek, a ProBook valamilyen felsobb kategoriat takar ? es ezzel nem szabadna ilyen bajoknak lenni? -
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,mégpedig egy ismerősöm laptopjára a billentyűzetre ráfolyt egy kevés tea cukor nélkül,majd pukkant egyet a gép,és onnantól se kép se hang!
Szétszedtem darabjaira,az alaplapon semmi égés nem látszik sehol,a tápját kimértem leadja a 19V-ot is,de mégsem lehet bekapcsolni,lehet valahol az alaplapon egy biztosíték esetleg vagy a Power mosfetek szálltak el?
Valakinek ötlete? -
Vasinger!
nagyúr
Dell E6430-ba néznék akksit. Mire kell figyelni utángyártott aksik vételekor? Tud mondani valaki valami megbízható helyet?
-
edari
őstag
válasz
Tuzorke #20709 üzenetére
Artic Coolink mx4-re esküsznek sokan. Kb 1,5-2 ezerért van. De ha noctuát veszel, azzal se jársz rosszul.
Színek szerint így lehetne rangsorolni őket: fehér < arany < szürke.De egyébként ha teljesen kiszáradt, akkor mind1 melyiket veszed, mert mindegyik jobb mint a semmi.
-
Tuzorke
újonc
Sziasztok!
Magamra maradtam külföldön egy Compaq CQ61 laptoppal, megállt a ventilátor. Bár sosem csináltam még ilyet, nekiálltam szétszedtem apróra. Raknám gyorsan össze, de ez még gyári 4 éves gép és a hőelvezetőjénél teljesen kiszáradt a paszta. Kérek tanácsot, hogy mit kell ide kenni? A processzornál valami halvány kékes szürke gél, a többi helyen meg valami sűrűbb, vajszínű anyag volt.
Windows 8.1 van a masinán, van valami lehetőség egy hőmérőt kitenni a tálcára? Szájbarágósan kérném elmagyarázni, Zöldfülü jeligére! -
-
-
ryori
senior tag
válasz
ozzzy21 #20686 üzenetére
diák akció 20.000ft win8.1 - megéri, nyugodtan használhatod legalább az os-t és sok más funkcióját, aztán, a honnan lehet letölteni kérdésre válaszolva, mivel tilos a warez, annyit tudok mondani, hogy MSDN-ből, ha van előfizetésed, de mivel OS-ra sem adnál ki pénzt. szóval ez is kiesett, én megvettem win8.1-et. 20ért, akár 30ért is, simán megéri. elrak az ember havi 5-10et, és meglesz, megéri gyűjteni rá, főleg aki megvesz 180-300e-s laptopot, egy eredeti os már belefér
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest